recaiunver@hotmail.com mail adresim evrakları yollayabilirseniz çok mutlu olurum
recaiunver@hotmail.com evrakları yollarsanız çok sevinirim
hocam evrakları bana da atabilir misiniz? kilisliisa@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşım sana cevap verebilmek için üye oldum. sorumun cevabını vermişsin net.
benim aracım da 10 yılını doldurduğu için hiç zorlamama gerek yok o zaman. 750 tl ye yapıyorlar dediğin yeri söylemen mümkün mü?
şimdiden teşekkür ederim.
yakın zamanda 10 yılını doldurmamış olduğu halde %60 iyiniyet karşılatıp 2500 tl istenen oldu mu (%60 karşılamasa 6.000 tl oluyormuş) bu konuda . Burada nasıl bir davranış göstermeliyiz yaptırmalı ve hakem heyeti mi yoksa yaptırmadan dava mı açmalıyız . Anlaşılan bu sorun bütün puntolarda var ve fiat bunu kazanç kapısı haline getirmiş müşteri memnuniyeti hiç umrunda değil. yazık gerçekten fiat alacak olanada tavsiye etmiyorum müşteri hizmetleri siz bilirsiniz diyor çekliyor kenara.
Kronik arızası da olsa puntolar çekirdek aileler için şuan piyasadaki en makul ve mantıklı seçenek. 10 yılı dolduran araçlarda kronik dediğimiz sıkıntılar meydana geldiğinde -umarım kimse kronik arızayla karşılaşmaz- Süleyman Bey'in yukarıda belirttiği gibi en fazla 1250-1500 tl maliyetle sorun giderilir ve uzun yıllar keyifle binilebilir. Her marka ve modelin kronik sorunları var. Piyasa almış başını gitmiş. Böyle bir ortamda hala 30.000 ve üzeri bütçe ile puntonun donanımlarına sahip bir aracı alabilmek imkansız. Kronik arızaları gider, temiz bak uzun yıllar aile bütçesinden görece az bir parayı araç için ayır ve kullanmaya devam et. Kaldı ki her puntonun city direksiyonu arızalanmıyor.
Hocam mahkeme kararlarını banada ulaştırabilirmisiniz salifdeniz35@gmail.com
hocam bana da gönderir misiniz evrakları. Şimdiden teşekkürler.
afyden@yahoo.com
arkadaşlar konuyla alakalı evraklar için tekrar konu açıp tek bir yerde tek isim altında bulunması kolay olsun dedim. resimler görünmüyorsa telefondan bakanlar pc de görünür. pc de görünmüyorsa ayarlarınızdan kaynaklı görünmüyor olabilir. herzaman istek yapanları göremiyebiliyorum. o yüzden bu konulara göz atmanızı rica ediyorum.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...ri-burada.html
https://forum.grandepuntotr.com/gene...evraklari.html
Arkadaşlar en önemli evraklardan birisi burada o dosyadaki bilirkişi raporu. Nede derseniz, çoğu kişi direksiyon kilitlenir başımıza birşey gelir diye yaptırıyor. Daha sonra paranın iadesi için hakem heyetine başvuruyo. Bilirkişi arabada inceleme yapacağında herhangi bir arıza görmüyor. Bu seferde ben nerden bileyim kullanıcı hatası olup olmadığını diyebiliyor. Aslında öyle olmaması lazım. Ancak bilirkişi raporu olursa çok daha hızlı ve kolay çözülür. Sizin dosyanız bilirkişiye gittiğinde o raporu okur ve ona göre hazırlar.
Bilirkişi raporu elinde olan var mı? O davayı kazanan arkadaşa ulaşabilir miyiz, tanıyan var mı. Mahkeme kararında bir bilirkişi raporundan bahsediliyor onu bulmamız lazım. Yardımcı olacak olan varsa çok teşekkür derim.
merhaba benimde benzer problemim mevcut mahkeme kararını atmanız mümkün mü acaba
s.a arkadaşlar bende 2013 model punto var ve aynı sorun bende var ama arabayı ikinci el aldım faturası yok bu yüzden mahkemeye başvura bilirmiyim yada 2800 tl istiyorlar bunun için%40 nı bana ödetiyorlar ben bunu ödesem yaptırsam elimde bir fatura olsa o fatura üzerinden mi hareket etsem nasıl olur acaba
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri