Arkadaşlar daha önce bahsettiğim gibi C.tesi günü randevu alarak chip tuning yaptırmak için beylikdüzü nden ataşehire gittim. Sağolsun istanbul trafiği sayesinde 1 saatte gittim.
Toplamda 3 saat sabırla bekledim fakat usta bugün c.tesi olduğu için italya dan aracın dosyasını gönderemediler dedi. Haliyle bunca yolu bunun için mi geldim duygusuyla sinirlenecektim fakat ustanın seni kesinlikle mağdur etmem, h.içi dosya bana ulaşır ulaşmaz arkadaşı sana gönderip orada araca yazılımı yükleriz demesi ile tamam deyip ayrıldım. Dönüşümde 1,5 saat sürdü. Yani toplamda 5,5 saatim hiç bir şey yapmadan gitti. Harcadığım benzini saymıyorum zaten. Dönüşte Avcılar da bari zenon far, far filmi, amerikan park, sis farı vs. taktırayim dedim oda sis farı ve amerikan park modulünü bulamadım. Bende zenon ve far filmi yaptırayim dedim ama maalesef zamandan dolayı anca zenon taktırabildim ve işlem sonunda saat 18.00 di yani koca bir günde yani saat 10.00 da başlayan serüvenim saat 18.00 e kadar sadece bir zenon far taktırarak geçti. Şuan sadece Chip tuning uygulamasını yapacak ustanın(Mehmet Bey) sözünün tutmasını bekliyorum.