Alıntı ahmetseker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kardeşim bu işi yapan tork tuning in sahibiyim. bu işi bilmediğin mantık yürüterek konuştuğun apaçık ortada. burda sana yazdıklarının cevabını vermeyeceğim. sadece şunu yap fiatın yetkili servisini veya bayisini ara 75 lik punto ile 95 liğin arasında motor olarak ne fark var diye sor veya punto şart değil linea albea fiorino fark etmez heside 1.3 multijet ama kimi 70 kimi 75 kimi 85 kimi 95 hatta aynı motoru opel kullanıyor 110 hp çıkartmış. aralarındaki güç farkı ne diye bi sor sonra öğrendiklerini buraya yaz.

bu işin uzmanı oldugunuza eminim, yaptırmak istiyorum fakat işte ilerde denilen sorunlar eger başıma gelirse bütçemi çok aşırı bir şekilde sarsacaktır. Turboda patlak verir mi bu durum yada motoru elime alır mıyım bir gün ilerde ? zaten gücü veren turbo değil mi m-jetlerde ? bayramda uzun yola gideceğim ve gitmeden yaptırmak istiyorum. araba da 4 kişi ve bagaj full olacak 1100 gidiş 1100 geliş ve çevrede gezmek derken araba 3 4 bin km yapacak. Oralarda sorun çıkarsa yandım demektir. Punto mu seviyorum ama kaş yapmak isterken gözden olmayalım. rica etsem @ahmetseker abim biraz aydınlatma şansınız var mı aklımda ki ve çevreden denilenler dogru olur mu yoksa fiatı arayıp sorsam mı ? işinizin ustasısınız. biraz fikir verirseniz çok makbule geçecek