arkadaşlar siz denemişsiniz bilirsiniz herkes chip tuning için araç konusunda pek sağlıklı olmadığı kanaatinde. siz ne düşünüyorsunuz en azından bi motor sesi bile değişiyordur ne tür bir zarar verebilir araca ?
arkadaşlar siz denemişsiniz bilirsiniz herkes chip tuning için araç konusunda pek sağlıklı olmadığı kanaatinde. siz ne düşünüyorsunuz en azından bi motor sesi bile değişiyordur ne tür bir zarar verebilir araca ?
Çok şükür ben hiç bir zararını görmedim. Sesinde hiç bir değişiklik olmadı. Son bakıma gittiğimde ustanın ilk söylediği " motorun sesi çok güzel" oldu. Ben aracıma fazla yüklenmeyi sevmem . Tutup da hergün drug yarışlarına da katılmıyoruz. Ben çip i en çok bayırlardaki kalkışlar için istedim ve fazlasıyla karşılığını aldım. Tabi hızlanmaya ve son hıza da çok faydası oldu. Sadece ani hızlanmalarda biraz dumanı var o kadar. Bizim 75 liklerin 95 liklerden turbo ve yazılım dışında bi farkı yok. Yazılım işini bir çok marka fabrikada yapıp satışa sunuyor. Misal vw nin 1.4 122 lik motoru ile 140 lık arasında sadece yazılım farkı var. Fazla abartı bir yazılım olmamak kaydıyla çip yaptırabilirsiniz.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri