benim aracım şehir dışında bu akşam gelecek. O yüzden gönderemiyorum ecu resmini. Araç gelince size göndericem
1: Ben (t-jet dinamik 120 bg.) dosya belirsiz bursada belli olacak
2: Dicaser (t-jet sport 120 bg.) dosya belirsiz bursada belli olacak
3: Gandalf648 (fire 1.4 77 bg.) ecu resmi bekliyorum
4: Ligdevi (mtj 90 bg) ........dosya hazır
5: Ametist (bravo 1.6 mtj 105 bg.) okunacak ve hazırlanacak
6: ERSL (mtj 75 bg.) ecu resmi bekliyorum
7: dincsoy16 (mtj 90bg.) ...dosya hazır
8:
9:
10:
ecu resmi göndermeyen arkadaşlar....eğer yaptırmaktan vazgeçtiyseniz en azından onu söyleyin...
1 haftadır resim istiyorum...ama kimseden bir geri dönüş yok...
lütfen karar verin...yaptıracaksanız ecu resmini gönderin...yada hayır biz vazgeçtik yaptırmıyoruz resimde göndermiyoruz deyin...
bende ona göre plan yapalım...
benim aracım şehir dışında bu akşam gelecek. O yüzden gönderemiyorum ecu resmini. Araç gelince size göndericem
Evet arkadaşlar 5 günlük sakarya-karasu, 3 günlük erdek-ocaklar tatilinin ardından yine burada bursadayım, gandalf648 arkadaştan ecu resmini bekliyoruz. Tayfun arkadaşa hayırlısı olsun diyelim, son 3 kişi kalmış, organizasyon hafta içi olabilir, yalnız ben gündüz çalıştığım için akşam 7 den sonra benim için uygundur ...
işin bir de o boyutu var...herkes aynı gün aynı saatte müsait olmayacaktır...
bende kendimi ona göre ayarlayacağım...ona göre plan yapacağız...
Bende bu hafta 3e kadar musaitim izin alma sansim yok maalesef.eger bu hafta halledeceksek cumartesi gunu herkes icin uygunmu arkadaslar?yada ustam bursaya erken gelirse vede zaman sıkıntısı yoksa oglene kadar bi grubu ogleden sonra diger grubuda halledebilir.senin dusuncen nedir ustacim?
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
tır dan henüz geri dönüş olmadı...pazartesi salı günü kesin tarihi belirlememiz lazım
ayırca forum dışından 2 aracım daha var...
pazar günü de olurdu ancak listede fiat bravo var...bu araç hafta sonu sıkıntı çıkartabilir...o yüzden bunu riske atmamak için...hafta içini tercih etmem lazım...
bursaya en erken otobüs sabah saat 6 da var...5 saat yol süresi var...
dönüş önemli değil...
eğer tırdan haber alamazsam otobüsle gelmek zorunda kalacağım...tırcı arkadaş ok derse....arabayla geliriz...
dediğim gibi pazartesi salı ...kesinleştirelim...
onu da yaşadık...antalyada...
birinin acil işi çıktı...birinin vakti kısıtlı...birine telefon geldi...vs.vs..
onu geldiğimizde herkes arasında konuşup anlaşsınlar...önceliğe göre sıraya alırız...
ben sadece tjetlerden ID alıp mail atacam...sonrası önemli değil...
en uzun sürecek araç fiat bravo...diğer araçların 5 dk lık işi var...
duman falan atmazsa...10 dk için bir araç gidebilir...
Dostum bende düşünebilirim, önümüzdeki ay zaten Bursa'ya geleceğim. Geldiğim tarihi buraya göre ayarlayabilirim yalnız artık seviyeleri nedir? Teknik verileri nasıl oluyor bu konuda açıklama yaparsanız düşünebilirim. 1.3 Multijet 77HP 190Nm tork chipten sonrası ne olacak?
cumartesi öğleden sonra ve pazar günü sanırım çoğu arkadaşa uyar, birkaç gün önceden kararlaştırmak lazım ki arkadaşlar o gün program yapmasınlar tatil vs şehir dışına çıkma gibi... Bursadan aracına yazılım attırmak isteyen arkadaşlar en az 3 kişi bekleniyor bu hafta yazılım işi bitecek sanırım ...
tır dan az önce haber aldım...gün için sorun yok...sadece gelmeden 1-2 gün önce haber ver dedi..
hafta sonu için biraz riskli olur benim için...
hem bravo nun dosyasını hazırlamakta sorun yaşayabilirim hemde tır da...
bravoda nasıl bir sorun yaşanma ihtimali var? bu konuda biraz hassasım, kusura bakmayın, en ufak bir risk söz konusuysa bilmek ve ona göre karar vermek isterim.
sorun derken...aslında sorun değil...
dosyayı açabilmek için driver ihtiyacım var...bunun içinde italyan firmadan destek alıyorum...malum cmt-pzr...bu firma kapalı...
o yüzden bravoyu hafta içi yapmam gerekiyor...olur ya veritabanında olmayan bir driver çıkar..hafta sonu işlem yapamadan kalır...
bunun dışında araçla ilgili bir sorun değil...
gerekli desteği alabilmek için cihaz firması malum italyan olduğu için ve de italyanlar cmt-pazar kapalı olduğu için bir destek alamam...o yüzden hafta içi olmasında benim için fayda var...
hafta içi mesai saatleri içinde çok zor, iznim sınırlı , bunun için kullanmalı mıyım bilmiyorum... ancak akşam 19.00 dan sonra bir uygulama yapılırsa gelebilirim. zaten bursaya bir saat mesafedeyim, istesem de erken gelemem...
bu aracın dosyası zaten 45 dk da okunuyor...eğer driver sorunu çıkmazsa 10-15 dk içinde hazırlar ve yükleriz...tabi dosyayı açmak için gerekli sürücü var ise....eğer yoksa..işte o zaman hiç bir işlem yapamam...çünkü bu desteği italyadan sağlıyorum ve onlarda türkiye saati ile 9-19 arasında çalışıyorlar...
19 dan sonra eğer sistemde kayıtlı sürücü var ise...sorun olmaz...ama yoksa..işte o zaman sizin aracınıza yazılım hazırlama şansım kalmaz...
çünkü italya kapanmış oluyor...
Ustacim aklima takilan seyler var.mesela bana etrafimdaki cip yaptiran herkes çip tuning sonrasi sorun yasadigini ve orjinal yazilima geri döndügünü söylüyor.siyah duman atma kasilma vs.bu tarz sorunlar yasama ihtimalimiz nedir?eger yasarsak sen ankaradasin biz bursada orjinal yazilima nasil geri dönebiliriz?birde malum benim arabam otomatik oldugu icin viteslerde sapitma economy modunun devredisi kalmasi gibi problemler yasatirmi?bu yazdigim sikintilari yasayanlar isinin ehli bir usta bulamadiklari icinmi bu sorunlari yasadilar?bizleri aydinlatabilirmisin ustacim?
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
etrafınızdaki arkadaşların nerede kime yaptırdıklarını bilmiyorum.
düzgün yapılan bir işlemde sorun çıkmaz.
forumda o kadar yaptıran arkadaşlar var...hangisi bir sorundan bahsetti ???
dumansız yada en az dumansız olacak şekilde ayarlayacağız.
bunun dışında bir sorun çıkmaz...
şanzıman ile alakalı bir değişiklik yapılmayacağı için bir sorun yaşamazsınız.
otomatik araçlarda zaten torku fazla yükseltmiyoruz...o yüzden bir sorun yaşamayız...
dediğim gibi düzgün yapılan bir yazılım sonrası bir sorun yaşamazsınız...
orijinal yazılıma dönmek istediğinizde...uygun bir zaman bursaya gelir yüklerim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri