atmosferik araçlarda alınan %10 luk bir artış...ciddi bir rakamdır...
aradaki tek fark...torkdur...
benzinli araçlarda torkun fazla bir etkisi yada katkısı yok.
araç gücünü beygirden alır
beygir ise bu her araçta olduğu gibi üst devirlerde alınır...
yani bir dizel gibi 2 bin rpmde rahat rahat aracı süremezsiniz...gaza bastığınızda toplamaz...atılmaz...benzinli araç 4 bin devirden sonra asıl gücünü göstermeye başlar...6-7..artık ne kadar çeviriyorsa orada...tam gücünü gösterir..
diğer taraftan biz yazılımda genelde alt devir çalışarak gaz tepkisini artırdığımız için elbette alt devirlerde özellikle kalkışlarda bahsedilen titreme çekmeme devir kaybı gibi sorunları ortadan kaldırıyoruz...
her zaman diyorum...en iyi tecrübe kendi tecrübenizdir...
gidin yaptırın...memnun kalmazsanız...iptal ediyoruz...ücretinizi iade ediyoruz...
inanın endişeniz nedir anlamıyorum.
defalarca yazıldı çizildi anlatıldı.
1-2 gündür yapılan bir işlem değil bu...yıllardır dünyanın her yerinde yapılan bir işlem...
- turbolu araçlarda yakıt ekonomisi yapacak diyoruz
- atmosferik araçlarda dahi belirgin iyileşmeler oluyor diyoruz
- eğer enjektör yada turboda olası bir sorun yoksa...asla bir sorun çıkmaz...olmaması için elimizden gelen dikkati gösteriyor müşteriyle karşı karşıya gelmemek için bunu önceden tespit etmeye çalışıyoruz
- 1 hafta içinde memnun kalmaz iseniz iptal ediyoruz ödenen ücreti kuruşuna kadar iade ediyoruz...
malatya bayimiz...bir firmanın 20 aracına yakıt ekonomisi için uygulama tanıtımı yaptı...2-3 araçlarında 1 aylık süre sonunda ne kadar ekonomi yapacaklarını görecekler ve sonuca göre diğer tüm araçlarına yaptırmaya karar verecekler...
özellikle tır filosu otobüs filosu...veya servis araçları olan...firmalar...inanın anlamak çok zor...
tır sahibi bir arkadaş...10 numara yağ kullanıyor...enjektör bozulursa bozulsun diyor...ben yılda şu kadar kar ediyorum diyor...enjektör bozulsa bile ben fazlasıyla kar edeceğim diyor...
biz de diyoruz ki...sen enjektör bozmaya razısın...oysa biz herhangi bir arızaya neden olmadan sana o karın fazlasını garanti edeceğiz...gel bunu uygulayalım....
cevap şu...ya motora bir şey olursa...???
anlamak gerçekten çok zor...
dediğim gibi en iyi tecrübe kendi tecrübenizdir...
Yer imleri