walla o FANTOM ...çaktırmadan yaklaşıyor...herzamanki gibi...
Selçuk nerelerde ya hiiç sesi soluğu çıkmıyor
walla o FANTOM ...çaktırmadan yaklaşıyor...herzamanki gibi...
Pazar günü güzel bir organizasyon yapalım gün sonu ilgili konu altında günün modifiyeli aracını en orjinal aracını km en fazla km en az araçlarını seçelim
bursa tayfasına keyifli bulluşmalar hoş sohbetler dilerim
Ha bu arada üç ayak da gelsinmi ?
boş evi mudanya yolu üzerinde( FSM bulvarının bitişinden dümdüz karşıya geçişte) hamitler lambalarından hürriyete yoluna girdiğinizde dümdüz devam ediyosunuz. sağa doğru kıvrılan virajdan sonra ilk ışıkların olduğu yerde.
bende sizlerin arasında olmak tanışmak isterdim ama kısmet olmıcak.. herkese saygılarımı sunuyorum..
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
vardıyelı calısmak zor oluyo hele bıde ısın varsa vardıye degısımı yaptınmı dahada kotu
yawru timsah kartalı ısırmaya gidiyordu sanırım.....bizim içinde bi ısırık samprik...
Üç ayak olmazsa olmaz...sen gelmesende olur ama o şart...ÜÇ AYAK..foto UĞUR...
cevap verirdim ama neyse
anladım abi hadi hayırlısı bakalım
Pek kimse tanimiyorum siteden ama kacirmazdim bursada olsam bu buluşmayi tanişmiş olurduk plakalari görünce bikac tanesine serviste bakim yapmiştim
Hoş sohbetler diliyorum şimdiden
sağol Günay hangi servisti acaba
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri