Çilem teşekkürler abicim.Bahri abiye şikayet lafı bile yetti fotorafları yüklemen için![]()
Çilem teşekkürler abicim.Bahri abiye şikayet lafı bile yetti fotorafları yüklemen için![]()
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
vay arkadaş satamadık hal bizim gp yugalericilerden nefret ediyorum artık oto pazarı onlarla....
Çilem hanım teşekürler resimler için. Resimlerden şunu fark ettimki arabanızı çok seviyorsunuz.
Ek olarakta; içerde bir resim vardı o nasıl iyi çıkmadımı?
Ek 2 olarakta (bu laf genele) ; Ya kardeşim herkez beni çekmiş resim çeker iken. Çokmu komik görünüyordum.? Hayret bir şey ya. Bırakıyorum ben fotuyu motoyu. Birdahakine Selçuk çeksin zaten.
Dostum inşallah istediğin fiyata uygun ve çabuk satarsın.
ya babam kaş yaparken göz çıkardı resmen.ev almış (hoş güzelde) kredide problem yaşanmış geride dönüşü yok ve banada acil para lazım.araç 2008 model 75000 km ilgilenen olursa mutlaka haberim olsun.yardımcı olabilirseniz çok sevinicem.ya hiç satmak istemiyorum çok alışmıştım arabama ama mecburiyetten.ataevlerde oturuyorum aracı görmeyede gelebilirler.
hocam aracı 21 e aldım banada net 21 lazm ekstradan yaptıklarım jant ve spoyler araca.kazası filan yok
uzuldum selımozan ama herseyde bı hayır vardır
olsun bölede ıyı resımler buyuk olunca butun ayrıntılarda gozukuyor
gene kar basladı arkadaslar burda
abi yapme eyleme bizi tripotsuz bırakma Selçuk daha tecrübesizBırakıyorum ben fotuyu motoyu. Birdahakine Selçuk çeksin zaten.
Tripot Uğur ve çırakları Şip-Şak Selçuk, Cengiz ATAR.
Paparazzi Çilen'in de fotolarına doyum olmuyor, onu da unutmayalım.
Ben anlarım.Fotolarıza bakarken bu duyguyu hissettim.
Bu lafın benim için tercümesi, siz in ve tripod unuzun çok dalgası geçildiği için hatıra kalsın diye düşünüdünüz. Bir fotoda sadec ben ve tripod um 2. fotoda ben ve benimle en çok dalga geçen Cengiz var. Dolayısıyla dalga geçen ve geçilen aynı karede. Güzel hatıralar.![]()
Abi zaten meşhurum ben sizden gizliyorum. Tanıyacaklar diye endişe ediyorum.
Tam bir ekip. Punto magazin programı elemanları.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri