Bursaya gelişim salıya kaldı.
Belki sabah 10 gibi orda olup işlerimi bitirebilisem akşam üstüde Antalyaya dönmeyi planlıyorum
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Abi yapmaya biz gündüz işte oluyoruz. Benim işten çıkmam 5i buluyor eğer 5e kadar bursada olursan görüşelim. Bende Bursada bütün Tuningçilere haber verdim ama neyse sağlık olsun.
Walla bakıcam.Yarın Bursadaki SSK , Bölge Çalışma , Karacabey Devlet hastanesi ve Bursa Eğitim ve Yüksek İhtisas Hastanesindeki işleimin bitişine bağlı
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
wayyy bursali punto kardeslerim ben de geldim araniza 3=4 gundur punto sahibiyim.ogrenciyim goruklede oturuorum.okulum 19 subatta acilio yani 19 subat sorasi her turlu bulusmaya beni de davet edin....
19 Şubata bişey kalmadı. Ama hadi hayırlısı toplanalım bigün.
evet az kaldi gercekten.bu arada msn e ekledim seni haberin olsun..
19 Şubata kadar arabam gelirse bende geliyorum.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. SP+SKY+16'' Egzotik Kırmızı
tmm sezar ins.tabi 19 olmasi sart dgl.19 undan sora her hangi bir gun ozellikle hafta sonlari ayarlayabilrsek cok daa uygun olur.malum gunduz okul var..
enes..
arkadaşlar buluşma ile ilgili sadcav arkadaşımızın toplanma teşebbüsünü gerçekleştiremedik fakat neyi beklediğimizi çok merak ediyorum
kimsenin biseyi bekledigi yok ki arkdsim.sadece ben 19 undan once gelemem dedim cunku bursa da dglm suan..siz aranizda hbrlesin bulusun hemen isterseniz bana bakmayin yani..
enes..
Daha önce buluşmaya teşebbüs ettik, fakat buluşma haftası sitede teknik bir problem olduğundan dolayı iletişim kuramadık.Medx arkadaşımızın gelebilmesi için de 19 dan sonra birhafta sonu buluşma ayarlayabiliriz tahminimce 10 kişi gelebilir...
ins cok gzl olur tahminimce.sabırsızlıkla beklıorum bulusmayı..
enes..
25 Şubat buluşma olarak nasıl bi tarih kimler gelebilir. Asmerkezin orda veya başka bi yerde olabilir ihsaniye mesela yol kenarına dizeriz arabaları nasıl olur?
Şimdi siteden baktım Bursadan 24 kişi varız bu sayının yarısı kadar toplansak yeteriz.
Bi hatırlatma daha arkadaşlar herkes kontrol panelinden, üye grupları bölümünde kendi şehirini seçerse herkese daha kolay ulaşabilirim.
ben varım bulusmaya 25 subata...
enes..
Ayın 25 ine kadar aracı satamazsam (ki öyle gözüküyor )buluşma yerindeyim...
Yer olarakta As merkez daha uygun gibime geliyor ama alternatifleri zaman içinde düşünebiliriz.........:flag:
inşallah katılmaya çalışıcam![]()
GP 1,3 DYNAMİC 90 HP A.J. TİTANYUM GRİ grandepunto_@hotmail.com
Ahmet abi sen mutlaka gel. Bak ilk forumda ve bursada buluşmayı biz gerçekleştirdik. Sensiz olmaz.
bende varım saat ve mekanı belirleyelim ....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri