yoktur o kadar ya
Angarayı geçmek imkansız ...(memur kenti...bol vakit sırtınız devlette ohhh )...zor bela pazarlıkla 03.01.2010 tarihine çalışmama sözü aldık...yoksa 2 ocakta sayım ekibindeyim malları sayacağız fabrikada...ayın 4 ünde tam gaz TIKIR TIKIR...Yaaa...![]()
ööle valla bahri
bende 2sinde cari aktarımı yapıcam büyük ihtimal
özel sektör adamı köpek gb çalıştırıyo valla
Merhaba arkadaşlar bir istanbul çıkartması olucak sanırım bursaya bende aranızdayım kesin bir şeklide 1.SIRADA olmanın hakkını vermeliyiz dimi coşkun?
AKINLa konışayım bakayım müsatimi gelebilirmi onuda aramızda görmek isterim on numara kankamı kanka biri bence emegi içinde teşekürler tekrar akın
GELİYORUM BURSA BEKLE ANTREMANLIYIZ NEDE OLSAA![]()
G€LiyOruzzzzz![]()
Konu By_Static tarafından (29/12/2009 Saat 04:23 ) değiştirilmiştir.
istanbul coştu bi kere
bekle bizi bursa
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Coşkun abi işin içinde sen varsan coşmak ne kelime![]()
Valla hafta sonu iş yüzünden girmedim foruma lakin, çoşmuşuz. Hem seviniyorum hem üzülüyorum. Seviniyorum, sizlerle tanışacağım. Üzülüyorum deplansmanda 1-0 ezik oynuyoruz.Bu ne ya. Geçen yolda yeni evo suna binmiş birini gördüm. Bursadan. Yetişemedim. Yetişse idim durdurup davet edecektim. Gerçi adam neye uğradıgını şaşırıp dövebilirdi ama
Bu arada başlığı değiştirmeyi düşünüyorum. Bursa toplantısı değil İstanbul çıkatması diye
Yalnız birazda gözüm korkuyor açıkcası arkadaşlar. Sizlerin toplantısı gibi çok janjanlı geçmicek , memnun kalmıyacaksınız diye.
Konu xcruelx tarafından (29/12/2009 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.
gönül ne bar ister ne de meyhane
gönül muhabbet ister içmek bahane
böyle olur sohbet dostluk olunca
giden gider biz burdayız canlar sağolsun...
merhum gökhan semizden nameler yazmak geldi iiçimden...
şu anda bursadan kaç kişinin telefonunu aldın uğur kesinleşmiş rakam nedir
istanbul mesaj yağdırıyo
bursadan ses yok
yoksa hepsi unuttumu
bilelim ona göre davranalım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bizde İstanbul grubu olarak bır bakalım kım gelıyor kım gelmıyor...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
mavi_cazibem ve bennn![]()
yanılmıyorsam şu anda 5 araç katılacak istanbuldan
ama sayı artabilir haber beklediğim bir iki kişi daha var
süpersiniz coşkun ya
çok seviniyorum bu mesajlara
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri