Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte yeni grande mazdam
gogigogi
14/09/2008, 23:49
gp m-jet ve bravo t-jetten sonra ev aldığımdan dolayı ancak buna param yetti en azından havası var:poster_s:
Öncelikle hayırlı olsun çok güzel duruyo. Ancak garaj bölümü grande punto ve bravo için olduğundan ser kürsüye taşıdım.
erdiyilmaz
15/09/2008, 00:03
hayırLı oLsun abi antaLyaLı denk geLmiş sanırım. kazasız beLasız sürüşLer.
Hayırlı olsun,
Ev+mazda GP den daha iyi bir seçenek:)
Ziyaretçi047
15/09/2008, 01:27
Hayırlı olsun. Zamanın en spor en havalı araçlarındandır :)
tolgaank88
15/09/2008, 09:34
hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin...
arda abiye tamamen katılıyorum ev + mazda her türlü gp den ve bravo dan çok daha iyi...:)
zaferkaplan
15/09/2008, 12:15
hayırlı olsun hem ev hem araba Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun. Bir zamanlar hastasıydım bu arabaların.
zamanında önde gelen araçlardan... :)
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız...
krakercocuk
15/09/2008, 14:10
mehmet abi evin ve yeni araban hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Abi evin olsun da, daha nice gpler, bravolar alırsın ilerde...
Yeni evin ve araban hayırlı uğurlu olsun :)
hayırlı olsn zamanın 3 coupesi:D:D:D
gogigogi
15/09/2008, 20:19
arkadaşlar hepinize teşekkürler moral verdiniz belki bir gün gp yada bravo ile dönerim. 6bin ytlye doğan şahin alacağıma bunu aldım. arka süspansiyon bağımsız 91 model araba da:agri: hem de elektrikli ayna ve camlar hid direksiyon :hotornot:bi airbag abs eksik :hotornot:
off on arka bagımsız suspansıyon guzel de bi lastik gayet de basarılı yol tutar...
Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar, yoldan geçtiğinde ağzımız açık kalırdı... Hele far yuvasının açılıp kapanması yok muydu?..
Hayırlı olsun... Ev işinin hallolmasına sevindim! ;)
mustafaf
16/09/2008, 10:58
hayırlı ugurlu olsun abı.ılk zamanlarında bu arabaya hasta olanlardanım :)
hayırlı olsun gülegüle kullan
GaladrieL
17/09/2008, 14:03
İyi günlerde kullanın..
Önemli olan ihtiyacınızın geçici süreyle de olsa gideriliyor olması. Ev çok önemli bir kazanç olmuş. Allah nazardan korusun diyorum..
narkoz30
13/05/2009, 19:36
Benim ilk arabam bu 323 ün sedanıydı. 2 sene kullandım deprem zamanı da satmıştım 92 modeldi kendileri ahh o günler ahh gençliği yedik bitirdik böyle görünce nostalji olıuyor benim için :) Tekrar hayırlı olsun.
Bunu bilmiyorumda 323 Lantis 1.8 baya kullandım. Sürüşü oldukça keyifli ve çok seri bir arabaydı.