Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto Montu Budur...
Arkadaşlar daha önce gördünüzmü bilmem.Montumuz Buymuş :D
Logoların üstüne bide site adresimiz işlem tamam.
oguzhan ozcan
17/01/2008, 16:58
Böyle değilde anorak veya polar olsa daha güzel olur bence.Siyah bi anorak üzerinde logomuz ve grande punto'nun amblemi olabilir mesela ;)
Bu var bizdede yarışmadan kaznmıştım :D:D ilk buluşmada biz kendimize ait bişi yaptıralım diyorum kendi sitemizin..
bıze aıt olsa daha ıyı olur heralde ama cok guzelmıs paylaşımın ıcın tesekkurler polar super olur...
pazar günü buluşmaya getirecem.ödünç aldım servisten.bakarız arkadaşlar
O ZAMAN BUDUR HEHE:D:D arkaya logomuzu koysaymışım güzel olurmuş
https://img90.imageshack.us/img90/6845/polargptryz8.jpg (https://imageshack.us)
oguzhan ozcan
17/01/2008, 18:05
Mehmet tasarım güzel bence tabi gerçekte daha güzel duracağı için sorun yok ön logoyu ters tarafa koymuşun arka tarafıda sen söylemişin zaten bu şekilde olursa daha güzel olur bence yinede eline sağlık :)
Tabi logo yu beyaz ve arka planı siyan düşünün yani sadece beyaz logolu olarak
https://img230.imageshack.us/img230/8823/polargptr2rd4.jpg (https://imageshack.us)
logo yu öbür tarafa alırım daha yeni gördüm mesajları aynı anda yazmışız:D
bide işim yoğun olduğu için aceleye geldi böyle oldu
Punto_Can
18/01/2008, 01:27
bence de polar daha güzel olur, mehmet kardeşimin yaptığı tasarım gerçektende güzel olmuş. kış buluşmalarında da bunları giyip geliriz, hem sıcak bi polarımız, hem de sıcak bi ortamımız olur :)
İşte son hali
https://img237.imageshack.us/img237/6822/polargptrsiyahbeyazkg6.jpg (https://imageshack.us)
oguzhan ozcan
18/01/2008, 10:56
Bence gayet şık ve güzel olmus mehmet eline sağlık valla artık geriye kalan sadece yaptırmak galiba....Üstadlara duyurulur :)
bi yer var bakıyım konuşiim ne kadar mış
20 ytl fiyat aldım arkadaşlar.yönetimden biri kumaşı görüp karar verebilir.izmir de imalatçı.
Baskı felan herşey içindemi tam olarak görüşürseniz bu konuyu yönetim olarak bir görüşelim nasıl yapacağımıza karar verelim..
oguzhan ozcan
18/01/2008, 11:30
Nafiz bey eğer kaliteli bir iş yaparsa fiyat makul bence...
polar montsa tamam zaten ucuz bişeymiş isteyen bence kendisi alsın çünkü sponsor olunca mecbur sponsor adıda koymak lazım
Örn tshirtlerimiz birmot yazıyo millet beni birmotta çalışıyo sanıyodu:):D
Walla senelerce çalıştım bu arkadaşla.Hep t-shirt ve lacoste yaptırdım.Hepsi cok kaliteliydi.Otel deki çalışanlara veriyordum gayet uzun süre kullanıyorlardı.kendisi yapıyor dikimini.yinede bir kaç kişi görse içim rahatlar
izmirdeki arkadaşlar bi baksı o zaman
oguzhan ozcan
18/01/2008, 11:35
Haklısınız tabiki ama sizin söylediklerinize göre alıcısı çok olur gibime geliyor.
tam adres verirsen nafiz izmirdeki br kaç yönetici baksınlar sen fiyat konusunu baskı olayını halledersin onlarda dağıtımı..
bence fiyat çok uygun ben sordum 30 ytl dediler bence hiç kaçırmayalım
adı erkan arkadaşın ikiçeşmelik yolunda imalathanesi.Bu gün antalyadan izmire dönüyorum.yarın benle irtibata geçsin arkadaşlar götüreyim.
GRANDEILHAN
18/01/2008, 11:58
arkadaşlar bende istiyorum o polardan aydındayım banada gönderirmisiniz ben size parasını havale ederim.
dur ilhan abi daha yapılmadı sadece tasarım:)
oguzhan ozcan
18/01/2008, 12:16
Olsun mehmet şu meşhur liste başlasınmı ? :D :D :D
Arkadaşlar ben yola cıkıyorm.yarın polar işimizide hallederiz allah kaza bela vermezse.Görüşmek üzere...
oguzhan ozcan
18/01/2008, 12:23
1. 2-adet
2.grnde_pnto (oğuzhan) 2 Adet ve yapılırsa 1 tanede küçük puntocuya :) Yani 3 adet
GRANDEILHAN
18/01/2008, 13:02
mehmet bende istiyorum oldumu haberim olsun
benide listeye ekle
1. 2-adet
2.grnde_pnto (oğuzhan) 2 Adet ve yapılırsa 1 tanede küçük puntocuya Yani 3 ade
3 grandeilhan
GRANDEILHAN
18/01/2008, 14:40
eyvallah mehmet kardeşim senden haber bekliyorum
msn adresin varsa ordanda haberleşiriz
ilhan abi profilimde yaıyo
güncelllllll
bende varım listeye 1 ay içinde olursa super olur yoksa 1 ay sonra mont felan giyilmez havalar ısınıyor :)
o kadar kalın değil bildiğin polar kaban değil
Kakalemun
24/01/2008, 01:05
Beyler arkaya logonun altına nick eklesek nasıl olur?
Bende isterim, XL, 1 adet..
allahaşkına nolacak bu polar hikayesi.kim ilgilenecek.Başkanlar uyumasın.Can Başkann...
arkadaşlar benide listeye dahil ederseniz sevinirim (L BEDEN)
Beni de eklermisiniz?
XL 1 adet
Biraz uçuk olacak ama arkaya fiatın logosundaki akrep de koyulabilirmi?
serhatartun41
24/01/2008, 14:46
arkadaşlar o monttan bende de var(malum bayi çalışanı olunca:):) ) montun içi polar ve acayip sıcak tutuyor. - 19 derece giydim o montu hiç üşümedim walla
ince5757
24/01/2008, 16:43
Son durum ne arkadaşlar mont olayı ile ilgili.Arabaya siticker yapıştırdık birde mont olursa reklamımızı çok daha iyi yaparız.Listeye benide ekleyin.Hepinize iyi günler.
arkadaşlar tasaarıımı ben yaptım o yapım işiylee izmirdeki arkadaşlar ilgilenecek şu anda nedir bende bilmiyorum öğrenip haber veririm sizlere
grandédrivér
03/03/2008, 12:10
arkadaşlar bu böyle olmayacak bence...herkes bende isterim diyor...
yönetim bir şekilde talep formu düzenler ve aynen kartvizit ve stikerlarda olduğu gibi herkes bedenini yazar ve gönderiler başlar...
bir kişinin hesap numarasınada kargo dahl ücreti yollanır...
bence böle...ilk başta kaç adet olacak bunu belirlenmesi gerekir...
son durum nedir bilmiyorum???konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirsinler bizleri...teşekkürler...
arkadaşlar bencede bu polar montun tam zamanı. yardım gerekli ise bizde katılalım bi şekilde yoluna koyup alalım montlarımızı
Arkadaşlar son durum nedir? Yöneticilerimiz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyor? Bilgi vereblirseniz çok memnun olacağız.
arkadaşlar bu böyle olmayacak bence...herkes bende isterim diyor...
yönetim bir şekilde talep formu düzenler ve aynen kartvizit ve stikerlarda olduğu gibi herkes bedenini yazar ve gönderiler başlar...
bir kişinin hesap numarasınada kargo dahl ücreti yollanır...
bence böle...ilk başta kaç adet olacak bunu belirlenmesi gerekir...
son durum nedir bilmiyorum???konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirsinler bizleri...teşekkürler...
Grandédrivér'a katılıyorum bunu daha organize bir şekilde yapabilsek iyi olur ve bu arada yaptırmayı başarabilirsek polardan bende 2 tane isterim bir tane L bir tanede M
erdiyilmaz
05/03/2008, 23:58
Arkadaşlar son durum nedir? Yöneticilerimiz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyor? Bilgi vereblirseniz çok memnun olacağız.
yönetim oLarak şuan için gündemimize mont oLayını eLe aLmadık.
daha önceki t-shirt basımı, koLtuk kıLıfı basımı, anahtarLık yaptırımı gibi işLerLe de direkt oLarak iLgiLenmedik. üyeLerimiz kendi araLarında yaptırıp, dağıttıLar. eğer yaptırıLmak isteniyorsa, destek veririz ancak, daha önceki tecrübeLere dayanarak, gündemde bir konu oLmadığı için şuan için direkt bir destekte buLunamıyoruz.
anLayışınız için teşekkür eder, keyifLi forumLar diLeriz.
Forumda henüz çok yeniyim. Genel olarak konuyu okuduğumda bazı üyelerin yönetici arkadaşlardan düzenleme ile ilgili olarak bilgi ve yönlendirme beklendiiğni görünce yapılan bir çalışma var olarak düşündüm.
Teşekkür eder, iyi günler dilerim.