Arkadaşlar daha önce gördünüzmü bilmem.Montumuz Buymuş
Logoların üstüne bide site adresimiz işlem tamam.
Konu Nafiz tarafından (17/01/2008 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek
Böyle değilde anorak veya polar olsa daha güzel olur bence.Siyah bi anorak üzerinde logomuz ve grande punto'nun amblemi olabilir mesela![]()
Bu var bizdede yarışmadan kaznmıştımilk buluşmada biz kendimize ait bişi yaptıralım diyorum kendi sitemizin..
bıze aıt olsa daha ıyı olur heralde ama cok guzelmıs paylaşımın ıcın tesekkurler polar super olur...
pazar günü buluşmaya getirecem.ödünç aldım servisten.bakarız arkadaşlar
Onuda Koyup Yollarmisin
Mehmet tasarım güzel bence tabi gerçekte daha güzel duracağı için sorun yok ön logoyu ters tarafa koymuşun arka tarafıda sen söylemişin zaten bu şekilde olursa daha güzel olur bence yinede eline sağlık![]()
logo yu öbür tarafa alırım daha yeni gördüm mesajları aynı anda yazmışız
bide işim yoğun olduğu için aceleye geldi böyle oldu
bence de polar daha güzel olur, mehmet kardeşimin yaptığı tasarım gerçektende güzel olmuş. kış buluşmalarında da bunları giyip geliriz, hem sıcak bi polarımız, hem de sıcak bi ortamımız olur![]()
Bence gayet şık ve güzel olmus mehmet eline sağlık valla artık geriye kalan sadece yaptırmak galiba....Üstadlara duyurulur![]()
bi yer var bakıyım konuşiim ne kadar mış
20 ytl fiyat aldım arkadaşlar.yönetimden biri kumaşı görüp karar verebilir.izmir de imalatçı.
Baskı felan herşey içindemi tam olarak görüşürseniz bu konuyu yönetim olarak bir görüşelim nasıl yapacağımıza karar verelim..
Nafiz bey eğer kaliteli bir iş yaparsa fiyat makul bence...
polar montsa tamam zaten ucuz bişeymiş isteyen bence kendisi alsın çünkü sponsor olunca mecbur sponsor adıda koymak lazım
Örn tshirtlerimiz birmot yazıyo millet beni birmotta çalışıyo sanıyodu![]()
Walla senelerce çalıştım bu arkadaşla.Hep t-shirt ve lacoste yaptırdım.Hepsi cok kaliteliydi.Otel deki çalışanlara veriyordum gayet uzun süre kullanıyorlardı.kendisi yapıyor dikimini.yinede bir kaç kişi görse içim rahatlar
izmirdeki arkadaşlar bi baksı o zaman
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri