Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetkili Servis Hk.

DarkPassenger
22/02/2016, 11:42
Merhaba.

Ben aracımı almadan önce Haziran 2015'de 60 binde yetkili serviste triger kayışı değişmiş.
Araç arıza verdi yetkili serviste triger 3 diş atlak değişmeşi gerekiyor dendi.

Şimdi triger kayışı başka şehir ama yetkili bir serviste haziranda değişmişti bunun bir garantisi var mı bu yetkili servisin de aynı garanti üzerinden mi işlem yapması gerekir?

ORS15
22/02/2016, 11:47
serviste yapılan işçilik ve parçalarda 2 yıl garanti süresi var.ancak bazı parçalar girmiyor galiba, bu triger kayışı girer mi bilmem ama bence girer .siz söyleyin gittiğiniz servise onlar kayıttan bakıp söylüyorlar. bunun yanında müşteri hizmetleriyle konuşun hızlı bir şekilde sorunuz çözülür umarım.

DarkPassenger
22/02/2016, 12:49
Kullanımdan kaynaklı denilip garanti içinde işlem yapılamayacağını söylediler. Bu servisler hep böyle.

ORS15
22/02/2016, 14:27
ali bey,
servise sormasınız nasıl bir şekilde kullanmışınızda triger kayışı zarar görmüş. Bence müşteri hizmetlerini arayın.

timbaz
22/02/2016, 15:07
Fiat yetkili servislerinde yaptırdığınız ve bedelini ödediğiniz işçilikler, kilometre sınırlaması olmaksızın 24 ay boyunca onarımı yapan yetkili servisin garantisi altındadır. Aracınızın onarımında kullanılan Fiat yedek parçalar kilometre sınırı olmaksızın 24 ay boyunca garanti altındadır.

kayisi daha once degistiren servisi bulmak gerekir sanirim....

ORS15
22/02/2016, 15:20
Fiat yetkili servislerinde yaptırdığınız ve bedelini ödediğiniz işçilikler, kilometre sınırlaması olmaksızın 24 ay boyunca onarımı yapan yetkili servisin garantisi altındadır. Aracınızın onarımında kullanılan Fiat yedek parçalar kilometre sınırı olmaksızın 24 ay boyunca garanti altındadır.

kayisi daha once degistiren servisi bulmak gerekir sanirim....

işleme yapan servis tarafından 2 yıl parça ve işçilik garantilidir . ancak işlem yapan servise gitmek istemiyorsanız, müşteri hizmetlerini arayın başka serviste yaptırmak istediğinizi söyleyin, daha sonra sizi başka servise yönlendiriyorlar ve işlem yapılıyor.

DarkPassenger
22/02/2016, 17:41
Şimdi sıkıntım yapan servisin başka şehirde olması. Müşteri temsilcisi ile de görüştüm ama iş sürümcemede kalacak gibiydi.
Olmadı parayı verip sonra tüketici hakem heyetinde çözüm bulmak için uğraşabilirim. Servislerle uğraşmak çok kötü.