Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Parçayı Nerede Buluruz ?
Berkantonlu
11/01/2015, 01:23
selamlar dostlar direksiyona monte edilen bu parçayı ansıl nerden bulabilirz bilgisi olan varmı..
Berkantonlu
11/01/2015, 01:32
:D dimi hangi parça ..yeni resim ekledimm
:D dimi hangi parça ..yeni resim ekledimm
2013 sonrası lounge punto direksiyonu. servis dışında bulman çok zor. bulsan da o parçanın oraya oturacağını sanmıyorum. Araştırıyorsun madem komple direksiyon değiştir, aracın da full bence daha şık olur :)
Berkantonlu
11/01/2015, 01:40
benm arac 2013 spor paket ama yok :D 2014 ten itibarenmi bilmiyorum ama direksiyonla takımsa değiştirmek mantıksız gibi :D ben bişeyler uydururum oraya hoşuma gitti biraz o parça :D sağolsın halis bey :)
benm arac 2013 spor paket ama yok :D 2014 ten itibarenmi bilmiyorum ama direksiyonla takımsa değiştirmek mantıksız gibi :D ben bişeyler uydururum oraya hoşuma gitti biraz o parça :D sağolsın halis bey :)
Halil :). Rica ederim Berkant Bey. Senin araç 2012 li 2013 tür. 2013 lounge ları çok araştırmıştım o zaman çok çok hoşuma gitmişti gösterge, direksiyon, koltuklar ama işte aile büyüyünce isteklerden ödün vermek zorunda kaldık :) kasa büyüttük. Parça direksiyondan ayrıdır mutlaka ama yeri vardır orada. O yeri direksiyonu deforme ederek vermek lazım ama olmama ihtimali de göz önüne alınmalı. senin direksiyonu bilmiyorum ama şekil olarak farklıdır yani sadece o parça değil elle tutma yerleri falan bunun daha hoş :).
Berkantonlu
11/01/2015, 01:58
hocam kusura bakma işteyim şuan böyle oldu özür dilerim :D dediiğin gibi duruyor bende farklı bir alternatif varsa değerlendricem yoksa kalıcak bu arada 2012 li 13 değil 13 lü 13 benm ki :D
hocam kusura bakma işteyim şuan böyle oldu özür dilerim :D dediiğin gibi duruyor bende farklı bir alternatif varsa değerlendricem yoksa kalıcak bu arada 2012 li 13 değil 13 lü 13 benm ki :D
Rica ederim ne demek :). Bunlar yanılmıyorsam 2013 sonuna doğru çıkmıştı hasta kalmıştım valla gerçi hala çok hoşuma gidiyor ama yapacak bir şey yok :(.Uydurabilirseniz direksiyonla değiştirin (bulmanız zor bir ihtimal). Servise sorsanız dünya para çekerler buna.
Berkantonlu
11/01/2015, 02:21
Rica ederim ne demek :). Bunlar yanılmıyorsam 2013 sonuna doğru çıkmıştı hasta kalmıştım valla gerçi hala çok hoşuma gidiyor ama yapacak bir şey yok :(.Uydurabilirseniz direksiyonla değiştirin (bulmanız zor bir ihtimal). Servise sorsanız dünya para çekerler buna.
yok valla sırf o parçaya sebep çiziği bile olmayan direksiyonu değiştirmenin alemi yok :D bir hevesti gecti sayeniz de hahahahah..genel olarak aracı gören herkes hayran kalıyor ama ben daha rengine alışamadım o kadar dikkat çekiyor olmasına rağmen ..yaz gelsin bi parlak ve tavan açık halini göreyim o zaman ısınıcam heralde :D hayırlı heceler ''HALİL''s bey :)
ykaya1983
11/01/2015, 12:01
Direksiyon çok güzelmiş gerçekten.