Orijinalini görmek için tıklayınız : Pırıl pırıl olduk
kill pasta cila ve boya koruma uygulaması ....
gokhannnn
21/05/2014, 16:54
Maaşallah on numara olmuş ;)
GT-S5830 cihazımdan 2 ile gönderildi
Kırmızı araba ne marka olursa olsun bambaşka duruyor, Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş aracınız.
OperaIIX
21/05/2014, 17:37
maşallah güzel olmuş arabanız. nerede ve kaça yaptırdınız acaba?
serdar85
22/05/2014, 22:32
Güzel olmuş maşallah, şu kil olayını bende düşünüyorum bi kaç yere sordum bulamadım henüz..
Güzel olmuş maşallah, şu kil olayını bende düşünüyorum bi kaç yere sordum bulamadım henüz..
sanalpazarda edemboya diye bir dukkan var. bilimum bu malzemeleri satar. oradan alabilirsiniz.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
byadrenalin
22/05/2014, 22:57
Maşallah araç yanıyor. Ama ben şu tamponlardaki siyah yerlere uyuz oluyorum. Bilmiyorum başkaları ne düşünüyor ama çok gıcık geliyor bana. Evo alacak olursam aldığım gün o siyahları boyatırım sanırım. Ya metalik griye ya gövde rengine.
Maşallah araç yanıyor. Ama ben şu tamponlardaki siyah yerlere uyuz oluyorum. Bilmiyorum başkaları ne düşünüyor ama çok gıcık geliyor bana. Evo alacak olursam aldığım gün o siyahları boyatırım sanırım. Ya metalik griye ya gövde rengine.
abi gövde rengi çok kötü oluyor yav....Metalik gri de sadece beyazda şık duruyor vesselam.
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
herkeze tşkur ederim aracı auto kıngde yaptırdım arkadaşım vardı 180 lira verdim yanlız ilk günü karektersizin biri arka çamurlugu resmen kazımış kıskançlıktan allahından bulsun..
ankarada olsan verirdim sana kocaman bişey meguiars yarısını böldüm hiç kullanmadım.
06DE8480
03/08/2014, 02:10
herkeze tşkur ederim aracı auto kıngde yaptırdım arkadaşım vardı 180 lira verdim yanlız ilk günü karektersizin biri arka çamurlugu resmen kazımış kıskançlıktan allahından bulsun..
Öncelikle ilk Evomu yeni aldım, benden önceki sahibi evonun hakkını vermemiş ve pek iyi bakamamış;
Araca iç dış kuaför ve boya koruma gerekiyor, autoking diamond full bakım yaptırmayı düşünüyorum ama öncesinde full cam filmi, ışıklı led kapı eşiği, led ayak aydınlatması, yan-ön-arka marşpiyel yapılması gerekiyor.
İşimden dolayı fazla zamanım olmuyor, ama arabanın da hakkını vermek istiyorum.
Bunun için onur006 autoking konusunda yardımcı olabilir misin? full bakım için ne isterler, ayrıca kaliteli uygun cam filmini ışıklı led kapı ve led ayak aydınlatmasını Ankara'da nerede yaptırabilirim.
Tüm puntoculardan acil yardım ltf.:busted_b:
Kemal oto ya kadaar git. Bizim forumculardandır. Yol gösterir sana.
Saygılar
06DE8480
03/08/2014, 03:23
Kemal oto ya kadaar git. Bizim forumculardandır. Yol gösterir sana.
Saygılar
Yeri nerede peki Kemal Oto'nun?
Yeri nerede peki Kemal Oto'nun?
Sato'ya ulaş. Arrest nickli üye. Mehmet(Femoli nickli üye) abi de olur. oranın sahibi :)