Maaşallah on numara olmuş
GT-S5830 cihazımdan 2 ile gönderildi
kill pasta cila ve boya koruma uygulaması ....
Ana baba duası olursa her şey yolunda gider dediler.....
Maaşallah on numara olmuş
GT-S5830 cihazımdan 2 ile gönderildi
Kırmızı araba ne marka olursa olsun bambaşka duruyor, Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş aracınız.
maşallah güzel olmuş arabanız. nerede ve kaça yaptırdınız acaba?
Güzel olmuş maşallah, şu kil olayını bende düşünüyorum bi kaç yere sordum bulamadım henüz..
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Maşallah araç yanıyor. Ama ben şu tamponlardaki siyah yerlere uyuz oluyorum. Bilmiyorum başkaları ne düşünüyor ama çok gıcık geliyor bana. Evo alacak olursam aldığım gün o siyahları boyatırım sanırım. Ya metalik griye ya gövde rengine.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
herkeze tşkur ederim aracı auto kıngde yaptırdım arkadaşım vardı 180 lira verdim yanlız ilk günü karektersizin biri arka çamurlugu resmen kazımış kıskançlıktan allahından bulsun..
Ana baba duası olursa her şey yolunda gider dediler.....
Öncelikle ilk Evomu yeni aldım, benden önceki sahibi evonun hakkını vermemiş ve pek iyi bakamamış;
Araca iç dış kuaför ve boya koruma gerekiyor, autoking diamond full bakım yaptırmayı düşünüyorum ama öncesinde full cam filmi, ışıklı led kapı eşiği, led ayak aydınlatması, yan-ön-arka marşpiyel yapılması gerekiyor.
İşimden dolayı fazla zamanım olmuyor, ama arabanın da hakkını vermek istiyorum.
Bunun için onur006 autoking konusunda yardımcı olabilir misin? full bakım için ne isterler, ayrıca kaliteli uygun cam filmini ışıklı led kapı ve led ayak aydınlatmasını Ankara'da nerede yaptırabilirim.
Tüm puntoculardan acil yardım ltf.![]()
Kemal oto ya kadaar git. Bizim forumculardandır. Yol gösterir sana.
Saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri