Orijinalini görmek için tıklayınız : Usb Elm 327 / İstanbul Anadolu Yakası
Merhaba Arkadaşlar,
Linea aracıma CC montajı yaptım, aktif etmek için ELM cihazına ihtiyacım var. Anadolu yakasında yardımcı olabilecek birileri varmı acaba? PC ve Yazılım var sadece kablosunu kullanmak için yanına gelebilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Yazmayı unutmuşum, modifiyeli veya değil satmak isteyenlerde olur.
Linea cc aktif etmek için hangi programı kullanıyorsunuz?? multiecuscan da menü yok çünkü aktif etmek için
Linea olarak çıkmıyor sanırım stilo 1.9 da cikiyor.
Linea olarak çıkmıyor sanırım stilo 1.9 da cikiyor.
Serhat bey stiloda da çıkmıyor. BEnce sadece ışığını aktif etmek için bağlıyorlar. Montajını yapıp denediniz mi çalışmadı mı?
https://i.hizliresim.com/epNl1z.jpg (https://hizliresim.com/epNl1z)
Detay vermemişim pardon, sadece ışık yakilacak. CC calisiyor.
Detay vermemişim pardon, sadece ışık yakilacak. CC calisiyor.
Ha işte gözünü seveyim şimdi anlaştık :) Halil abi Serhat beyin işini görelim olmaz mı? Ben ELM yi sattım sendeki duruyorsa bir el atıver (Ama bana küfür etme abi :) )
Serhat bey özelden mesaj yazmıştım cevap vermediniz? Pinler hakkında :)
Pinlerle ilgili resim atıcam ali bey all in one, arıyorum :) Teşekkürler.
Buldum.
https://img..com/d/14/02/22/ryba3yqu.jpg
Buldum.
https://img..com/d/14/02/22/ryba3yqu.jpg
Teşekkürler Serhat bey. Sen Halil abiye bir sor diyecem ama arada kalmaktan korkuyorum şimdi :) :)
Ha işte gözünü seveyim şimdi anlaştık :) Halil abi Serhat beyin işini görelim olmaz mı? Ben ELM yi sattım sendeki duruyorsa bir el atıver (Ama bana küfür etme abi :) )
Serhat bey özelden mesaj yazmıştım cevap vermediniz? Pinler hakkında :)
Niye küfür edeyim kardeşim sana?? anlamadım mevzuyu?? biraz açar mısın??
Merhaba Arkadaşlar,
Linea aracıma CC montajı yaptım, aktif etmek için ELM cihazına ihtiyacım var. Anadolu yakasında yardımcı olabilecek birileri varmı acaba? PC ve Yazılım var sadece kablosunu kullanmak için yanına gelebilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Yazmayı unutmuşum, modifiyeli veya değil satmak isteyenlerde olur.
Ali bunun için mi dedin? Eğer bunun içinse arkadaş buyursun gelsin başımla beraber her türlü yardımcı olurum ;) küfür müfür bi daha duymayım :@
Bir arkadaş yardımcı olmaya calisacak biraz rahatsızmis. Bekliyorum saolsun ilgilendi.
Ali bunun için mi dedin? Eğer bunun içinse arkadaş buyursun gelsin başımla beraber her türlü yardımcı olurum ;) küfür müfür bi daha duymayım :@
Abi etmezsin biliyorum o işin esprisiydi :)
Bir arkadaş yardımcı olmaya calisacak biraz rahatsızmis. Bekliyorum saolsun ilgilendi.
işin olmazsa bana özelden msj at senin işi çözeriz. Ali kardeşimin ricasını kırmam.
Abi etmezsin biliyorum o işin esprisiydi :)
:) sağol kardeşim.
Lineaya cc kolunu taktıktan sonra direk olarak çalıştı mı? Anladığım kadarıyla siz sadece cc ledini aktif etmeye çalışıyorsunuz. Peki stilonun yazılımından led çalışacak mı?? Bilginiz var mı??
Lineaya cc kolunu taktıktan sonra direk olarak çalıştı mı? Anladığım kadarıyla siz sadece cc ledini aktif etmeye çalışıyorsunuz. Peki stilonun yazılımından led çalışacak mı?? Bilginiz var mı??
Abi takınca direk çalışıyor alfa 147 kolu takıyorlar. Işık yakmak için ELM gerekli lineada da olur o iş :)
Yaw cc çalışsın da lambası yanmasa da olur ;)
Konuyu linea forumunda okudum az önce bayağı takan uğraşan var bu işle :). Ama fiatı lineada takdir ettim. Aktivasyon vs yok tak çalışsın :)
Evet abi adamlarda başardı ya helal olsun bu insanlara :) Fiatın yapmadığını bizler çabalarımızla yaptık :) Bende üyeydim girip bir bakayım dedim gerçekten baya bir şey yazılmış çizilmiş bu konu ile alakalı :)
Evet abi adamlarda başardı ya helal olsun bu insanlara :) Fiatın yapmadığını bizler çabalarımızla yaptık :) Bende üyeydim girip bir bakayım dedim gerçekten baya bir şey yazılmış çizilmiş bu konu ile alakalı :)
insan azmettikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur :) hepimizi alkışlıyorum en çok da emeğinden ötürü seni :):clapping::clapping::clapping: