PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Usb Elm 327 / İstanbul Anadolu Yakası

Seronet
21/02/2014, 20:35
Merhaba Arkadaşlar,

Linea aracıma CC montajı yaptım, aktif etmek için ELM cihazına ihtiyacım var. Anadolu yakasında yardımcı olabilecek birileri varmı acaba? PC ve Yazılım var sadece kablosunu kullanmak için yanına gelebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Yazmayı unutmuşum, modifiyeli veya değil satmak isteyenlerde olur.

halils2
21/02/2014, 21:36
Linea cc aktif etmek için hangi programı kullanıyorsunuz?? multiecuscan da menü yok çünkü aktif etmek için

Seronet
21/02/2014, 23:13
Linea olarak çıkmıyor sanırım stilo 1.9 da cikiyor.

alixxx
21/02/2014, 23:20
Linea olarak çıkmıyor sanırım stilo 1.9 da cikiyor.

Serhat bey stiloda da çıkmıyor. BEnce sadece ışığını aktif etmek için bağlıyorlar. Montajını yapıp denediniz mi çalışmadı mı?

https://i.hizliresim.com/epNl1z.jpg (https://hizliresim.com/epNl1z)

Seronet
21/02/2014, 23:27
Detay vermemişim pardon, sadece ışık yakilacak. CC calisiyor.

alixxx
21/02/2014, 23:35
Detay vermemişim pardon, sadece ışık yakilacak. CC calisiyor.

Ha işte gözünü seveyim şimdi anlaştık :) Halil abi Serhat beyin işini görelim olmaz mı? Ben ELM yi sattım sendeki duruyorsa bir el atıver (Ama bana küfür etme abi :) )

Serhat bey özelden mesaj yazmıştım cevap vermediniz? Pinler hakkında :)

Seronet
21/02/2014, 23:39
Pinlerle ilgili resim atıcam ali bey all in one, arıyorum :) Teşekkürler.

Seronet
21/02/2014, 23:42
Buldum.

https://img..com/d/14/02/22/ryba3yqu.jpg

alixxx
21/02/2014, 23:44
Buldum.

https://img..com/d/14/02/22/ryba3yqu.jpg

Teşekkürler Serhat bey. Sen Halil abiye bir sor diyecem ama arada kalmaktan korkuyorum şimdi :) :)

halils2
21/02/2014, 23:47
Ha işte gözünü seveyim şimdi anlaştık :) Halil abi Serhat beyin işini görelim olmaz mı? Ben ELM yi sattım sendeki duruyorsa bir el atıver (Ama bana küfür etme abi :) )

Serhat bey özelden mesaj yazmıştım cevap vermediniz? Pinler hakkında :)

Niye küfür edeyim kardeşim sana?? anlamadım mevzuyu?? biraz açar mısın??

halils2
21/02/2014, 23:48
Merhaba Arkadaşlar,

Linea aracıma CC montajı yaptım, aktif etmek için ELM cihazına ihtiyacım var. Anadolu yakasında yardımcı olabilecek birileri varmı acaba? PC ve Yazılım var sadece kablosunu kullanmak için yanına gelebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Yazmayı unutmuşum, modifiyeli veya değil satmak isteyenlerde olur.

Ali bunun için mi dedin? Eğer bunun içinse arkadaş buyursun gelsin başımla beraber her türlü yardımcı olurum ;) küfür müfür bi daha duymayım :@

Seronet
21/02/2014, 23:52
Bir arkadaş yardımcı olmaya calisacak biraz rahatsızmis. Bekliyorum saolsun ilgilendi.

alixxx
21/02/2014, 23:56
Ali bunun için mi dedin? Eğer bunun içinse arkadaş buyursun gelsin başımla beraber her türlü yardımcı olurum ;) küfür müfür bi daha duymayım :@

Abi etmezsin biliyorum o işin esprisiydi :)

halils2
21/02/2014, 23:57
Bir arkadaş yardımcı olmaya calisacak biraz rahatsızmis. Bekliyorum saolsun ilgilendi.

işin olmazsa bana özelden msj at senin işi çözeriz. Ali kardeşimin ricasını kırmam.

halils2
22/02/2014, 00:07
Abi etmezsin biliyorum o işin esprisiydi :)

:) sağol kardeşim.

halils2
22/02/2014, 00:09

Lineaya cc kolunu taktıktan sonra direk olarak çalıştı mı? Anladığım kadarıyla siz sadece cc ledini aktif etmeye çalışıyorsunuz. Peki stilonun yazılımından led çalışacak mı?? Bilginiz var mı??

alixxx
22/02/2014, 00:16
Lineaya cc kolunu taktıktan sonra direk olarak çalıştı mı? Anladığım kadarıyla siz sadece cc ledini aktif etmeye çalışıyorsunuz. Peki stilonun yazılımından led çalışacak mı?? Bilginiz var mı??

Abi takınca direk çalışıyor alfa 147 kolu takıyorlar. Işık yakmak için ELM gerekli lineada da olur o iş :)

halils2
22/02/2014, 00:19
Yaw cc çalışsın da lambası yanmasa da olur ;)
Konuyu linea forumunda okudum az önce bayağı takan uğraşan var bu işle :). Ama fiatı lineada takdir ettim. Aktivasyon vs yok tak çalışsın :)

alixxx
22/02/2014, 00:21
Evet abi adamlarda başardı ya helal olsun bu insanlara :) Fiatın yapmadığını bizler çabalarımızla yaptık :) Bende üyeydim girip bir bakayım dedim gerçekten baya bir şey yazılmış çizilmiş bu konu ile alakalı :)

halils2
22/02/2014, 01:01
Evet abi adamlarda başardı ya helal olsun bu insanlara :) Fiatın yapmadığını bizler çabalarımızla yaptık :) Bende üyeydim girip bir bakayım dedim gerçekten baya bir şey yazılmış çizilmiş bu konu ile alakalı :)

insan azmettikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur :) hepimizi alkışlıyorum en çok da emeğinden ötürü seni :):clapping::clapping::clapping: