Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Araç Şehrin Haylazı !

rafetkurt
23/12/2013, 16:05
Merhabalar, Arkadaşlar.
Aracımı Punto Evo geçen hafta sattım ve 1 haftadır düşünüyorum ailem ve ben yüksek bir araç alalım diye karar verdik..

Nissan Juke, Şehrin Haylazı ...
2.El alalım diyoruz Sizlerinde görüşlerinizi ve duyduklarınızı okumak ona göre karar vermek istedim..

Alıcağım Model 2012-2013 model = 10.000 - 40.000 Km arası bir araç alıyım diyorum.

Beyaz- 1.5 dci Tekna 110 beygir 6 ileri sizce napıyım arkadaşlar?

40-45 milyara başka ne alabilirim sıkıntısı varmıdır sizce bu aracın çok teşekkürler şimdi'den..

malebow
23/12/2013, 17:10
Araç göze ilk olarak güzel görünüyor ama tipi oldukça değişik olduğu için erken sıkılabilirsiniz. Bi süre bindikten sonra malesef bi albenisi kalmıyor. Ben de tipini sevmem ayrıca :) 50.000TL altında dizel ve jip görünümlü bir araç bulmak zor ancak sedan düşünürseniz geniş bir yelpazeniz olacaktır.

ato
23/12/2013, 18:03
Bence almayın hocam 50.000. E ford c max titanium x paket alınıyor geçen bir abimize aldık 18.000 km de idi çok hoşumuza gitti bir bakın isterseniz 40-45 e o tarz araç çok yok anladığım kadarı ile aile kullanımı için alıcaksınız scenic c4 picasso da bakılabilir

cemdogu
24/12/2013, 00:46
Nissan kalitesini tavsiye ederim, ancak juke tavsiye etmem.Aile için değil daha ziyade eşiniz için güzel bir araç olur.Zira, uzun yolda rahat edemezsiniz.4 kişi zor sığarsınız (koltuk konumu)..

Araç seçimi görelidir ama, Tekna Paket yerine Platinium paketlere baksanız 1 yıl daha uzun sürersiniz.Çok keyifli bi paket.

QQ Tavsiye etmekten bıktım.Ama 2010 2009 model de olsa QQ alınır...

Sony Xperia L ile kullanarak gönderdim.Olası yazım hataları için özür dilerim.

anzar07
18/01/2014, 01:13
eski bir QQ kullanıcısı olarak size izlenimlerimi anlatayım..QQ dan öncede juke zaten ikiside aynı deişmiyor teknik olarak..içeriye aşırı bir ses alımı var yalıtım berbat.ikisininde.ikinci elde juke çok kötü.1.5 dizellerini tavsiye etmem ya 1.6 dizel yada 1.6 benzinli..1.6 benzinliydi ikiside hızlanması güzel ikisininde.ama yakıt 80 90 km gidersen 5.5 6.5 civarında oda insanı hasta eder..biraz daha performans istersen 7.5 9.5 arası yakar..rüzgar sesi çok fazla alır...çok güzel viraj kabiliyeti var ikisininde..spor moda alınca sadece bağırır yürüme yine aynıdır yakıt hemen artar..iç kalitesi çok zayıf ikisininde soyulmaya başlıyor kapı kolları ve cam modüllerinin olduğu yerler..QQ juke mu dersen kesinlikle QQ sıfırlarıda şuan uçtu zaten ama emin olun o kadar paraya değermi kesinlikle deymez..juke içi çok dar arka diz mesafesi bravo ile aynıdır..bagajı çok dar juke nin..tavsiyem benzinlisine bakmanız illaki alıcam diyorsanız..ya 1.6 dizel QQ yada 1.6 benzinli.kesinlikle lpg lilere bılaşmayın.merak ettiğiniz bir şeyler varsa yardımcı olmak isterim

knidos111
18/01/2014, 01:30
yeni kasa qq güzel bişeye benziyorda 1.6 dizeli 100 civarı imiş,, 70 civarı olsaydı düşünebilirdi

cdogu
18/01/2014, 03:24
eski bir QQ kullanıcısı olarak size izlenimlerimi anlatayım..QQ dan öncede juke zaten ikiside aynı deişmiyor teknik olarak..içeriye aşırı bir ses alımı var yalıtım berbat.ikisininde.ikinci elde juke çok kötü.1.5 dizellerini tavsiye etmem ya 1.6 dizel yada 1.6 benzinli..1.6 benzinliydi ikiside hızlanması güzel ikisininde.ama yakıt 80 90 km gidersen 5.5 6.5 civarında oda insanı hasta eder..biraz daha performans istersen 7.5 9.5 arası yakar..rüzgar sesi çok fazla alır...çok güzel viraj kabiliyeti var ikisininde..spor moda alınca sadece bağırır yürüme yine aynıdır yakıt hemen artar..iç kalitesi çok zayıf ikisininde soyulmaya başlıyor kapı kolları ve cam modüllerinin olduğu yerler..QQ juke mu dersen kesinlikle QQ sıfırlarıda şuan uçtu zaten ama emin olun o kadar paraya değermi kesinlikle deymez..juke içi çok dar arka diz mesafesi bravo ile aynıdır..bagajı çok dar juke nin..tavsiyem benzinlisine bakmanız illaki alıcam diyorsanız..ya 1.6 dizel QQ yada 1.6 benzinli.kesinlikle lpg lilere bılaşmayın.merak ettiğiniz bir şeyler varsa yardımcı olmak isterim

Bahsettiginiz ses yalitimi 2012 sonrasi cozuldu. Ben qq kullaniyorum.ses falan yok cok memnunum o konuda.

Benzinliye bulasmama konusuna katilirim. 1.5 dci ya da 1.6 dci alinmali mutlaka... benzinlisinin hicbirine bulasmamak lazim,hele otomatik benzinliden kacmali. Yokusta itersiniz arkadan.

Qq konforlu bi arac guzel donanimi olan platinum paket tavsiye ederim

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

knidos111
18/01/2014, 04:54
Bahsettiginiz ses yalitimi 2012 sonrasi cozuldu. Ben qq kullaniyorum.ses falan yok cok memnunum o konuda.

Benzinliye bulasmama konusuna katilirim. 1.5 dci ya da 1.6 dci alinmali mutlaka... benzinlisinin hicbirine bulasmamak lazim,hele otomatik benzinliden kacmali. Yokusta itersiniz arkadan.

Qq konforlu bi arac guzel donanimi olan platinum paket tavsiye ederim

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

hocam sizin QQ, nissan forumu falan yokmu, merak ettiğimden soruyorum )