8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yeni Araç Şehrin Haylazı !

Rafet KURT
    rafetkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Parlak Beyaz
    Edilen teşekkür: 78

Soru Yeni Araç Şehrin Haylazı !

Merhabalar, Arkadaşlar.
    Aracımı Punto Evo geçen hafta sattım ve 1 haftadır düşünüyorum ailem ve ben yüksek bir araç alalım diye karar verdik..

Nissan Juke, Şehrin Haylazı ...
    2.El alalım diyoruz Sizlerinde görüşlerinizi ve duyduklarınızı okumak ona göre karar vermek istedim..

Alıcağım Model 2012-2013 model = 10.000 - 40.000 Km arası bir araç alıyım diyorum.

Beyaz- 1.5 dci Tekna 110 beygir 6 ileri sizce napıyım arkadaşlar?

40-45 milyara başka ne alabilirim sıkıntısı varmıdır sizce bu aracın çok teşekkürler şimdi'den..

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

Araç göze ilk olarak güzel görünüyor ama tipi oldukça değişik olduğu için erken sıkılabilirsiniz. Bi süre bindikten sonra malesef bi albenisi kalmıyor. Ben de tipini sevmem ayrıca 50.000TL altında dizel ve jip görünümlü bir araç bulmak zor ancak sedan düşünürseniz geniş bir yelpazeniz olacaktır.
    ISmileUDie

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Bence almayın hocam 50.000. E ford c max titanium x paket alınıyor geçen bir abimize aldık 18.000 km de idi çok hoşumuza gitti bir bakın isterseniz 40-45 e o tarz araç çok yok anladığım kadarı ile aile kullanımı için alıcaksınız scenic c4 picasso da bakılabilir

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Nissan kalitesini tavsiye ederim, ancak juke tavsiye etmem.Aile için değil daha ziyade eşiniz için güzel bir araç olur.Zira, uzun yolda rahat edemezsiniz.4 kişi zor sığarsınız (koltuk konumu)..

Araç seçimi görelidir ama, Tekna Paket yerine Platinium paketlere baksanız 1 yıl daha uzun sürersiniz.Çok keyifli bi paket.

QQ Tavsiye etmekten bıktım.Ama 2010 2009 model de olsa QQ alınır...

Sony Xperia L ile kullanarak gönderdim.Olası yazım hataları için özür dilerim.

aydın ali ayan
    anzar07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Şanlıurfa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 6

eski bir QQ kullanıcısı olarak size izlenimlerimi anlatayım..QQ dan öncede juke zaten ikiside aynı deişmiyor teknik olarak..içeriye aşırı bir ses alımı var yalıtım berbat.ikisininde.ikinci elde juke çok kötü.1.5 dizellerini tavsiye etmem ya 1.6 dizel yada 1.6 benzinli..1.6 benzinliydi ikiside hızlanması güzel ikisininde.ama yakıt 80 90 km gidersen 5.5 6.5 civarında oda insanı hasta eder..biraz daha performans istersen 7.5 9.5 arası yakar..rüzgar sesi çok fazla alır...çok güzel viraj kabiliyeti var ikisininde..spor moda alınca sadece bağırır yürüme yine aynıdır yakıt hemen artar..iç kalitesi çok zayıf ikisininde soyulmaya başlıyor kapı kolları ve cam modüllerinin olduğu yerler..QQ juke mu dersen kesinlikle QQ sıfırlarıda şuan uçtu zaten ama emin olun o kadar paraya değermi kesinlikle deymez..juke içi çok dar arka diz mesafesi bravo ile aynıdır..bagajı çok dar juke nin..tavsiyem benzinlisine bakmanız illaki alıcam diyorsanız..ya 1.6 dizel QQ yada 1.6 benzinli.kesinlikle lpg lilere bılaşmayın.merak ettiğiniz bir şeyler varsa yardımcı olmak isterim

mehmet demir
    knidos111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 115

yeni kasa qq güzel bişeye benziyorda 1.6 dizeli 100 civarı imiş,, 70 civarı olsaydı düşünebilirdi

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Alıntı anzar07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski bir QQ kullanıcısı olarak size izlenimlerimi anlatayım..QQ dan öncede juke zaten ikiside aynı deişmiyor teknik olarak..içeriye aşırı bir ses alımı var yalıtım berbat.ikisininde.ikinci elde juke çok kötü.1.5 dizellerini tavsiye etmem ya 1.6 dizel yada 1.6 benzinli..1.6 benzinliydi ikiside hızlanması güzel ikisininde.ama yakıt 80 90 km gidersen 5.5 6.5 civarında oda insanı hasta eder..biraz daha performans istersen 7.5 9.5 arası yakar..rüzgar sesi çok fazla alır...çok güzel viraj kabiliyeti var ikisininde..spor moda alınca sadece bağırır yürüme yine aynıdır yakıt hemen artar..iç kalitesi çok zayıf ikisininde soyulmaya başlıyor kapı kolları ve cam modüllerinin olduğu yerler..QQ juke mu dersen kesinlikle QQ sıfırlarıda şuan uçtu zaten ama emin olun o kadar paraya değermi kesinlikle deymez..juke içi çok dar arka diz mesafesi bravo ile aynıdır..bagajı çok dar juke nin..tavsiyem benzinlisine bakmanız illaki alıcam diyorsanız..ya 1.6 dizel QQ yada 1.6 benzinli.kesinlikle lpg lilere bılaşmayın.merak ettiğiniz bir şeyler varsa yardımcı olmak isterim
    Bahsettiginiz ses yalitimi 2012 sonrasi cozuldu. Ben qq kullaniyorum.ses falan yok cok memnunum o konuda.

Benzinliye bulasmama konusuna katilirim. 1.5 dci ya da 1.6 dci alinmali mutlaka... benzinlisinin hicbirine bulasmamak lazim,hele otomatik benzinliden kacmali. Yokusta itersiniz arkadan.

Qq konforlu bi arac guzel donanimi olan platinum paket tavsiye ederim

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

mehmet demir
    knidos111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 115

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiginiz ses yalitimi 2012 sonrasi cozuldu. Ben qq kullaniyorum.ses falan yok cok memnunum o konuda.

Benzinliye bulasmama konusuna katilirim. 1.5 dci ya da 1.6 dci alinmali mutlaka... benzinlisinin hicbirine bulasmamak lazim,hele otomatik benzinliden kacmali. Yokusta itersiniz arkadan.

Qq konforlu bi arac guzel donanimi olan platinum paket tavsiye ederim

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
    hocam sizin QQ, nissan forumu falan yokmu, merak ettiğimden soruyorum )