Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastiğimi bıçakla yarmışlar

rohan4421
08/11/2013, 13:38
Arkadaslar bugun sabah işe gitmek için arabamın yanına geldiğimde lastiğimin kesildiğini gördüm, evin önünde 4-5 yerinde bıçakla kesilmiş. İnanın şok oldum ve nolursa olsun ciddi şekilde üzüldüm. Bende 225 40 17 olan ölçüde lastik almak için arkadsımı aradım 2 adet altenzo lastik getirdi, ithal kaliteli avustralya malı oldugunu söyledi, 2 sine 420 TL verdim. Hiç yere verilen para zoruma gitti , michelin alcaktım ancak tekine 330 tl dediler. Altenzo diye bi lastik kullanan oldumu hiç aranızda ?

malebow
08/11/2013, 14:45
Geçmiş olsun

rohan4421
08/11/2013, 14:52
Geçmiş olsun

tesekkür ederim :( ...

GP COSKUN
08/11/2013, 15:09
geçmiş olsun gökhan
maaalesef böyle şeyler olabiliyor
cana geleceğine mala gelsin
takma kafanı giden lastik olsun

outlife
08/11/2013, 15:17
hocam çok geçmiş olsun. bir insan evladı bunu niye yapar? bu kadar mı kıskançlık düşmanlık var yaa...

CAN264
08/11/2013, 15:21
geçmiş olsun

rohan4421
08/11/2013, 15:34
tek tek çok teşekkür ederim hepinize , aynen üzdü ama oldu bikere can sağolsun, ancak alğım şu altenzo lastikler nasıl acaba . Kullanırken yumuşak gibi geldi arkadaş tavsiyesi aldık umarım pişman etmez.

erenemre
08/11/2013, 15:41
geçmiş olsun hangi yaratık bunu yapar nedir yazık günah değil mi ? hayvan bile demiyorum çünkü hayvanlara hakaret olur o lastiği kesen kişiye hayvan demek gerçekten ne biçim bir toplumda yaşıyoruz çözemiyorum

Evren_c
08/11/2013, 15:49
Geçmiş olsun. Aracınız park edilebilir bir yerde mi duruyordu? Gerçi hatalı dahi olsanız, lastiği yarmak nedir, anlamış değilim. Altenzo bildiğim kadarıyla Çin malı. Yurtdışında da satılan bir lastik. Kullananların yorumlarına bakılırsa fena değil gibi duruyor. Yalnız ıslak zemin performansını pek beğenmemişler. (sizin lastiğin modeli bu mu bilmiyorum ama)

Altenzo Comforter | the Altenzo Comforter reviewed and rated | the online tyre guide (https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Altenzo/Comforter.htm)

rohan4421
08/11/2013, 16:01
Geçmiş olsun. Aracınız park edilebilir bir yerde mi duruyordu? Gerçi hatalı dahi olsanız, lastiği yarmak nedir, anlamış değilim. Altenzo bildiğim kadarıyla Çin malı. Yurtdışında da satılan bir lastik. Kullananların yorumlarına bakılırsa fena değil gibi duruyor. Yalnız ıslak zemin performansını pek beğenmemişler. (sizin lastiğin modeli bu mu bilmiyorum ama)

Altenzo Comforter | the Altenzo Comforter reviewed and rated | the online tyre guide (https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Altenzo/Comforter.htm)

evimin önünde sürekli park ettiğim yer , kimsenin geçişini bile engellemeyecek şekilde. Bu arada lastik aynısı evet . Verdiğin link inceleme acısından işime çok yaradı teşekkürler.

rohan4421
08/11/2013, 16:03
geçmiş olsun hangi yaratık bunu yapar nedir yazık günah değil mi ? hayvan bile demiyorum çünkü hayvanlara hakaret olur o lastiği kesen kişiye hayvan demek gerçekten ne biçim bir toplumda yaşıyoruz çözemiyorum

teşekkürler dostum. ne diyelim nasıl bi haz aldı yaparken bilemicem ama cebinden para cıkıp kredi ödeyip her ay aldıgını tıpış tıpış bankaya goturup bunları çekmeyen biri anlamıyor demekki.

Sauron
08/11/2013, 16:52
Bir arkadaş da dedi sizi kıskanan birileri yapmıştır , manyak dolu .. çok geçmiş olsun

karaelmaz
08/11/2013, 17:05
tek tek çok teşekkür ederim hepinize , aynen üzdü ama oldu bikere can sağolsun, ancak alğım şu altenzo lastikler nasıl acaba . Kullanırken yumuşak gibi geldi arkadaş tavsiyesi aldık umarım pişman etmez.

Abi gecmiş olsun olacagın önüne gecilmiyorda benim aklıma birşey takıldı senin lastıgını kesen kasıtlı kesmiş o belli günü birlik yeni lastık tamişsin aracına da yaa buda kesilirse gelde katıl olma şimdi gercekden cok üzüldüm

Benimde başima şöyle bişey geldi aracı apartmanın önüne park ediyorum akşamları kullanmadıgım zaman işyerimde otaparkda bırakıyorum. Nasıl olmuş ne olmuş bilmiyorum ama aracıma binip işe geldigimde aracımın kapısında yaglı boya damlaları gördüm kurumüş cikmiyo tırmaladım aracın boyasını kaldırdı astar görünüyo şimdilik siyah oje ile boyadım nasıl cıkartırım bilmiyorum
Benim ki senin kinin yanında sınek gibi kalıyo ama can sıkılması aynı oluyo

Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant

elbruz
08/11/2013, 17:30
Otopark şart, geçmiş olsun...

biancoangelo
08/11/2013, 19:37
Geçmiş olsun...

alivepro
09/11/2013, 20:22
Al bitane daha, benimde araca her gün park yerinde düzenli çizik atan bir onun bunun çocuğu var, son çare araca kamera taktım hareket sensörlü, kamerayı taktım takalı dokunmuyor araca öyle yada böyle yakalıycam .erefsizi. insanlar ne ister park halindeki araçtan varsa araç sahibiyle ilgili sıkıntın delikanlı gibi yüzüne söyle geçmiş olsun hemşerim.

görkem koçsan
09/11/2013, 21:56
memleket o.çocuğu kaynıyo gelde sövme delikanlı gibi adamla hesaplaşsana bi derdin varsa ama yok varsa yoksa sinsi sinsi zarar vermek.

mezkur
10/11/2013, 14:45
Kaskodan halletseydiniz diyecegim ama bilmiyorum boyle daha mi karli sizin icin ? Cok gemis olsun moral bozucu bir olay.

iPhone 'den (https://.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

cezalandirici083454
11/11/2013, 15:48
Selamunaleyküm Geçmiş olsun.

fatihhhh
12/11/2013, 15:08
geçmiş olsun,
herhangi bir adi insana mı denk geldiniz,
yoksa birilerini rahatsız mı ettiniz, bir düşünün.
belki hatalı park ettiniz, yada gürültülü müzik dinlediniz,
kötü araç kullandınız mı?
yani birilerinin rahatsız ettinizde bu sebebten m zarar verdiler?
evet ise hal-hareketlerinizde düzeltmeniz gerekenler varsa düzeltin.
değilse, psikopatın birine denk geldiyseniz yapcak pek birşey yok.

rohan4421
12/11/2013, 17:29
geçmiş olsun,
herhangi bir adi insana mı denk geldiniz,
yoksa birilerini rahatsız mı ettiniz, bir düşünün.
belki hatalı park ettiniz, yada gürültülü müzik dinlediniz,
kötü araç kullandınız mı?
yani birilerinin rahatsız ettinizde bu sebebten m zarar verdiler?
evet ise hal-hareketlerinizde düzeltmeniz gerekenler varsa düzeltin.
değilse, psikopatın birine denk geldiyseniz yapcak pek birşey yok.

Valla dostum evden işe işden eve bi hayatım var , müzik son ses dinleme , hatalı park vs hiç yapmadım. Ha bilmeden bi sucumuz olduysa birine karşı diğer arkadaslarında dediği gibi delikanlı olup gelsin yüzüme söylesinler, laftan anlamıcak bi insan değilizki hatam oldugumu düsünmüom, umarım kimse böyle bişi ile karsılasmaz. Her insan ödediği malın kıymetini iyi bilir.

rohan4421
12/11/2013, 17:33
Al bitane daha, benimde araca her gün park yerinde düzenli çizik atan bir onun bunun çocuğu var, son çare araca kamera taktım hareket sensörlü, kamerayı taktım takalı dokunmuyor araca öyle yada böyle yakalıycam .erefsizi. insanlar ne ister park halindeki araçtan varsa araç sahibiyle ilgili sıkıntın delikanlı gibi yüzüne söyle geçmiş olsun hemşerim.

teşekkür ederim, kamera olayı aslında gerekli otoparksız ev olunca kansız adamlara başka türlü yapacak bişi yok

rohan4421
12/11/2013, 17:34
memleket o.çocuğu kaynıyo gelde sövme delikanlı gibi adamla hesaplaşsana bi derdin varsa ama yok varsa yoksa sinsi sinsi zarar vermek.

Aynen ben merak ediyorum o lastige bıcagı takınca nasıl bi haz aldı onun bunun cocugu cidden merak ediyorum, nasıl bi fayda gördü .

Honor COOPER
13/11/2013, 00:07
Aynen ben merak ediyorum o lastige bıcagı takınca nasıl bi haz aldı onun bunun cocugu cidden merak ediyorum, nasıl bi fayda gördü .
Aldığı hazla yazılacak çok şey var ama yeri değil. Senin hayal gücüne bırakıyorum arkadaşım.
Çok geçmiş olsun yalnız lastikler biraz pahallı geldi markaya göre.

huly
03/01/2020, 02:13
Altenzo Lastik için olumlu ya da olumsuz yorum yapabilecek olan var mı?

Ozer77
03/01/2020, 08:56
Altenzo Lastik için olumlu ya da olumsuz yorum yapabilecek olan var mı?İlk defa duydum. Ucuz lastikten kaçının derim.