Geçmiş olsun
Arkadaslar bugun sabah işe gitmek için arabamın yanına geldiğimde lastiğimin kesildiğini gördüm, evin önünde 4-5 yerinde bıçakla kesilmiş. İnanın şok oldum ve nolursa olsun ciddi şekilde üzüldüm. Bende 225 40 17 olan ölçüde lastik almak için arkadsımı aradım 2 adet altenzo lastik getirdi, ithal kaliteli avustralya malı oldugunu söyledi, 2 sine 420 TL verdim. Hiç yere verilen para zoruma gitti , michelin alcaktım ancak tekine 330 tl dediler. Altenzo diye bi lastik kullanan oldumu hiç aranızda ?
Driven by the future
Geçmiş olsun
ISmileUDie
geçmiş olsun gökhan
maaalesef böyle şeyler olabiliyor
cana geleceğine mala gelsin
takma kafanı giden lastik olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hocam çok geçmiş olsun. bir insan evladı bunu niye yapar? bu kadar mı kıskançlık düşmanlık var yaa...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
geçmiş olsun
tek tek çok teşekkür ederim hepinize , aynen üzdü ama oldu bikere can sağolsun, ancak alğım şu altenzo lastikler nasıl acaba . Kullanırken yumuşak gibi geldi arkadaş tavsiyesi aldık umarım pişman etmez.
Driven by the future
geçmiş olsun hangi yaratık bunu yapar nedir yazık günah değil mi ? hayvan bile demiyorum çünkü hayvanlara hakaret olur o lastiği kesen kişiye hayvan demek gerçekten ne biçim bir toplumda yaşıyoruz çözemiyorum
Geçmiş olsun. Aracınız park edilebilir bir yerde mi duruyordu? Gerçi hatalı dahi olsanız, lastiği yarmak nedir, anlamış değilim. Altenzo bildiğim kadarıyla Çin malı. Yurtdışında da satılan bir lastik. Kullananların yorumlarına bakılırsa fena değil gibi duruyor. Yalnız ıslak zemin performansını pek beğenmemişler. (sizin lastiğin modeli bu mu bilmiyorum ama)
Altenzo Comforter | the Altenzo Comforter reviewed and rated | the online tyre guide
Bir arkadaş da dedi sizi kıskanan birileri yapmıştır , manyak dolu .. çok geçmiş olsun
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
Abi gecmiş olsun olacagın önüne gecilmiyorda benim aklıma birşey takıldı senin lastıgını kesen kasıtlı kesmiş o belli günü birlik yeni lastık tamişsin aracına da yaa buda kesilirse gelde katıl olma şimdi gercekden cok üzüldüm
Benimde başima şöyle bişey geldi aracı apartmanın önüne park ediyorum akşamları kullanmadıgım zaman işyerimde otaparkda bırakıyorum. Nasıl olmuş ne olmuş bilmiyorum ama aracıma binip işe geldigimde aracımın kapısında yaglı boya damlaları gördüm kurumüş cikmiyo tırmaladım aracın boyasını kaldırdı astar görünüyo şimdilik siyah oje ile boyadım nasıl cıkartırım bilmiyorum
Benim ki senin kinin yanında sınek gibi kalıyo ama can sıkılması aynı oluyo
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
Otopark şart, geçmiş olsun...
Geçmiş olsun...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Al bitane daha, benimde araca her gün park yerinde düzenli çizik atan bir onun bunun çocuğu var, son çare araca kamera taktım hareket sensörlü, kamerayı taktım takalı dokunmuyor araca öyle yada böyle yakalıycam .erefsizi. insanlar ne ister park halindeki araçtan varsa araç sahibiyle ilgili sıkıntın delikanlı gibi yüzüne söyle geçmiş olsun hemşerim.
memleket o.çocuğu kaynıyo gelde sövme delikanlı gibi adamla hesaplaşsana bi derdin varsa ama yok varsa yoksa sinsi sinsi zarar vermek.
Selamunaleyküm Geçmiş olsun.
geçmiş olsun,
herhangi bir adi insana mı denk geldiniz,
yoksa birilerini rahatsız mı ettiniz, bir düşünün.
belki hatalı park ettiniz, yada gürültülü müzik dinlediniz,
kötü araç kullandınız mı?
yani birilerinin rahatsız ettinizde bu sebebten m zarar verdiler?
evet ise hal-hareketlerinizde düzeltmeniz gerekenler varsa düzeltin.
değilse, psikopatın birine denk geldiyseniz yapcak pek birşey yok.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri