PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SuperOnline'nın ayıbı

xyL
07/11/2013, 23:49
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay kadar önce TTnet kullanırken Superonline'nın satış temsilcileri arayıp kampanyalarından bahsettiler. İlk başta istemedik ancak o kadar çok aradılar ki en sonunda kabul ettik. Bizim TTnette 10 ay kadar daha tahaddumuz vardı ve TTnet'ten ayrılmamız durumunda ceza ödememiz gerekiyormuş. Önerdikleri kampanya eğer Superonline'a geçer isek bizim Ttnet'i iptal ettirmemiz sonucunda çıkan ceza miktarını ( 217 TL ) Superonline'nın karşılayacağını ve 40 TL ye 'sınırsız internet + ev telefonu-konuşmazsan ödemiyorsun + 1 yıllık d-smart üyeliği' idi. Bizde kampanyayı bu şartlarda kabul ettik ve Ttnet üyeliğimizi iptal ettirip Superonline'ı bağlattık. İşler bu noktadan sonra sarpa sarmaya başladı. TTnet cezasını biz ödeyeceğiz diyen satış temsilcisi siz bunu ödeyin biz gelip faturasını sizden alalım fatura tutarını aya bölüp o kadar ay boyunca superonline'a para ödemeyin dediler. Ona da tamam dedik. Ancak ne gelen oldu ne giden faturayı almaya. Aradım bugün geleceğiz yarın geleceğiz demeye başladılar. Aradan 2 ay geçti ve 2 boyunca Superonline faturasını biz 2 kere ödedik. Daha sonra aradığımda siz faturayı şu numaraya fakslayın önümüzdeki ay ödemeyeceksiniz dediler. Ancak önümüzdeki ay yine fatura geldi ve bu ayda dün yine fatura geldi. Yani faksı gönderdikten sonrada yine 2 ay fatura geldi.
Ben bunun düpedüz hilekarlık, dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum. Bu durum karşısında yapabileceğim bir şey var mı diye sizlere danışmak istedim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arrest
07/11/2013, 23:55
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay kadar önce TTnet kullanırken Superonline'nın satış temsilcileri arayıp kampanyalarından bahsettiler. İlk başta istemedik ancak o kadar çok aradılar ki en sonunda kabul ettik. Bizim TTnette 10 ay kadar daha tahaddumuz vardı ve TTnet'ten ayrılmamız durumunda ceza ödememiz gerekiyormuş. Önerdikleri kampanya eğer Superonline'a geçer isek bizim Ttnet'i iptal ettirmemiz sonucunda çıkan ceza miktarını ( 217 TL ) Superonline'nın karşılayacağını ve 40 TL ye 'sınırsız internet + ev telefonu-konuşmazsan ödemiyorsun + 1 yıllık d-smart üyeliği' idi. Bizde kampanyayı bu şartlarda kabul ettik ve Ttnet üyeliğimizi iptal ettirip Superonline'ı bağlattık. İşler bu noktadan sonra sarpa sarmaya başladı. TTnet cezasını biz ödeyeceğiz diyen satış temsilcisi siz bunu ödeyin biz gelip faturasını sizden alalım fatura tutarını aya bölüp o kadar ay boyunca superonline'a para ödemeyin dediler. Ona da tamam dedik. Ancak ne gelen oldu ne giden faturayı almaya. Aradım bugün geleceğiz yarın geleceğiz demeye başladılar. Aradan 2 ay geçti ve 2 boyunca Superonline faturasını biz 2 kere ödedik. Daha sonra aradığımda siz faturayı şu numaraya fakslayın önümüzdeki ay ödemeyeceksiniz dediler. Ancak önümüzdeki ay yine fatura geldi ve bu ayda dün yine fatura geldi. Yani faksı gönderdikten sonrada yine 2 ay fatura geldi.
Ben bunun düpedüz hilekarlık, dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum. Bu durum karşısında yapabileceğim bir şey var mı diye sizlere danışmak istedim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

bunu söyleyen müşteri hizmetleri mi yoksa aracı firmamı

xyL
07/11/2013, 23:56
Bursa'da Superonline bayisinde satış temsilcisi olarak çalışıyormuş öyle söyledi.

tayfux
08/11/2013, 00:01
geçen sene karşı komuşumun başına da aynısı geldi..satış temsilcisi geldi yine küfürle kıyametle attı apartmandan :D

didi77
08/11/2013, 00:18
gecmiş olsun elinizde tahatüt bozma karsılıgı ödenecek tutar falan gibi bir sözleşme metni varmı ? yani bozarsanız zararınızı biz karşılayacaz gibilerinden varsa sayet müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın elinizde belge varsa onuda söyleyin ve tüketici hakem heyetine başvurun o belgeyle ödediniz ceza faturasınıda verin işleme alınır ve ödediniz tutarı süperonline öder şüpeniz olmasın birde bu tür işlemlerde cezanızı karşılarız gibi bir durumda kesinlikle inanmayın belge yada nakit olarak veriliyorsa verdirin nakit yada önce cezayı ödeyin dediginiz anda o sekil yapamıyoruz siz kapatın biz taksitle ödeyecez diyorlar ama peşini bırakmayın dedigim sekilde başvuru yaparsanız alırsınız

yusuf28
08/11/2013, 00:23
tüketici hakem heyeti basvuru yapın en fazla 3 ay ıcınde cozuluyor

xyL
08/11/2013, 00:39
Sözleşmenin altında ttnet e olan borcumu superonline ödeyecektir diye bi yazı yazdık kurmaya gelenler imzaladı o var sadece başka bir şey yok o olur mu acaba. Müşteri temsilciliğini aradık bize ulaşan faks yok dediler. Mail olarak ttnet faturasını mail olarak direk bize atın dediler onlara mail atıcam bakalım ne olacak.

knidos111
08/11/2013, 00:40
ben ttnet teyken hergün internet bağlantı problemi yaşardım, 8 mb sınırsız olmasına rağmen 3mb i zor görürdüm, 1 hafta dolmadan AKK ile hızım 1mb in altına inerdi, hiç kullanmadığım sabit hat için ayda 15-20 tl havaya para öderdim

dsmartnet (smile internet) e geçtim huzura kavuştum, 8 mb hızım var, hiç kesinti olmadı 1 yıldır,,AKK pek olmuyor,olsada 3 mb e düşüyor gayet iyi bir hız,,, bedava dsmart tv paketi + receiver ı da bir arkadaşıma verdim o kullanıyor (bende digitürk var o bakımdan)

yusuf28
08/11/2013, 00:41
tabıkı olur ınt dılekceyı ındırın doldurun kontratı yapan ve bozan kısı kımlık fotokopısı ve ımza atıcak dılekceye odedıgınız fatura ve makbuzları 3 takım halınde basvuru yapın 3 ay ıcınde posta yolu ıle gerı donus oluyor ve tuketıcı her zaman haklı oluyor :)

xyL
08/11/2013, 00:46
Evet Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağım 3 ay-4 ay isterse 1 yıl sürsün peşini bırakmayacağım. Üzüldüğüm konu para değil bu şekilde insanları kandırmaları. O satış temsilcisinin de peşini bırakmayacağım şikayetçi olacağım. Yaptığı terbiyesizlik yanında kar kalmasın başkalarına da yapmasın. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için arkadaşlar

yusuf28
08/11/2013, 01:27
yok 3 ay da sonuclanıyor ayda bır de ararsınız durumu sorarsınız

toprakozz
08/11/2013, 01:47
Olmadı arkadaşım şikayetvar.com a şikayette bulun,genel merkez seninle iletişime geçsin,sorunu halledeceklerdir.

Evren_c
08/11/2013, 02:03
Tüketici hakem heyeti ve BTK bu işi çözer gibi duruyor. Elinizde ne kadar yazılı, imzalı, kaşeli evrak varsa, delil olarak sunabilirsiniz.

Bu gibi durumların olacağını bildiğimden, daha ucuz olmasına rağmen hiçbir yere taahhüt vermem. İşime gelmezse aboneliği iptal ederim. Nacizane tavsiyem, sizler de öyle yapın.

xyL
08/11/2013, 02:27
Tüketici hakem heyeti ve BTK bu işi çözer gibi duruyor. Elinizde ne kadar yazılı, imzalı, kaşeli evrak varsa, delil olarak sunabilirsiniz.

Bu gibi durumların olacağını bildiğimden, daha ucuz olmasına rağmen hiçbir yere taahhüt vermem. İşime gelmezse aboneliği iptal ederim. Nacizane tavsiyem, sizler de öyle yapın.

Evet çok doğru söylüyorsunuz. 2 kuruş fazla verip şunların ağız kokusunu çekmemek en iyisi bundan sonra bende öyle yapacağım.

kovboy
08/11/2013, 06:59
aynısı benimde başıma gelmek üzereydi.defalarca aradılar.tt nete taahhüt bitmeden malum firmaya geçmeyeceğimi bildirtikten sonra vazgeçtiler.geçmiş olsun.