Orijinalini görmek için tıklayınız : Gün batımı ve son hali ile New Orleans...!!!
Bu sabah saat 09:00'da başlayan koşturmalarımızın sonucunda,gün batımından önce resimleri yetiştirmeye çalıştım arkadaşlar...Lenso jantlarımı takasla değerlendirerek,16'lık spoon jantları sıfır alarak aracıma taktık...H&R yaylarımı önlerden 1 bakla daha bastık ve son olarak,aynaları plasti dip ile mat beyaza çevirdik ve aracın görüntüsü,duruşu bizce çok daha hoş ve dikkat çekici oldu,en azından çevreden gelen tepkiler ve bakışlardan bu sonuca vardık:) Umarım sizde beğenirsiniz arkadaşlar...
sedat06DF5649
11/07/2013, 10:11
maşalllah allah kaza bela vermesin
Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız...
erdiyilmaz
11/07/2013, 10:47
Elinize sağlık Gökhan, aracın güzel olmuş iyi günlerinde bin.
maşalllah allah kaza bela vermesin
Amin arkadaşım,teşekkür ederim...
Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız...
Beyendiğinize sevindim,teşekkür ederim arkadaşım...
Elinize sağlık Gökhan, aracın güzel olmuş iyi günlerinde bin.
Elimizden geleni yaptık:)yorumlarınız için teşekkür ederim...
Maşallah en sevdiğim renk gerçekten uyumlu olmuş.
Maşallah en sevdiğim renk gerçekten uyumlu olmuş.
Lacivert araca beyaz spoon'lar çok uyumlu oldu,orleansı olan tüm arkadaşlara tavsiye edebilirim...Yorumunuz için teşekkür ederim...
Rabbim tekerine taş deydirmesin. Güle güle kullan.
Olmuş bu olmuş :) Panjurla plakaya da el atsan bitti :)
Rabbim tekerine taş deydirmesin. Güle güle kullan.
Amin arkadaşım amin,teşekkür ediyorum güzel yorumun için..
Olmuş bu olmuş :) Panjurla plakaya da el atsan bitti :)
Sağolasın arkadaşım:) Valahi ne yalan söyleyim,kısa zaman içinde hiç aklımda olmayan bir şeyi,önerdiğin bir fikirle uygulamaya geçtim,seninde katkın büyük yani:) Jant konusunda,senin önerdiğin 6 kollu jantların benzeri sadece PDW markasında vardı,onlarında 16'lık olanları,senin photoshop'ta yaptıkların gibi durmadı,yani photoshop'takiler sanırım 18 lik jantlardı ve görüntü oldukça tatmin ediciydi,16'lıklar o görüntüyü vermedi,beyazlar arasında en klas duran spoon jantlar oldu,arkaları sabit bırakıp,ön yaylardanda yarım bakla kesip basınca jantlar kendini dahada iyi gösterdi...Beyaz Plasti Dip uygulaması jantlarla çok hoş durdu...Şimdi geriye kalan dediğin gibi panjur,plaka ve far karartma...:)
Sağolasın arkadaşım:) Valahi ne yalan söyleyim,kısa zaman içinde hiç aklımda olmayan bir şeyi,önerdiğin bir fikirle uygulamaya geçtim,seninde katkın büyük yani:) Jant konusunda,senin önerdiğin 6 kollu jantların benzeri sadece PDW markasında vardı,onlarında 16'lık olanları,senin photoshop'ta yaptıkların gibi durmadı,yani photoshop'takiler sanırım 18 lik jantlardı ve görüntü oldukça tatmin ediciydi,16'lıklar o görüntüyü vermedi,beyazlar arasında en klas duran spoon jantlar oldu,arkaları sabit bırakıp,ön yaylardanda yarım bakla kesip basınca jantlar kendini dahada iyi gösterdi...Beyaz Plasti Dip uygulaması jantlarla çok hoş durdu...Şimdi geriye kalan dediğin gibi panjur,plaka ve far karartma...:)
Rica ederim . Olsun olsun spoonlarda iyi durmuş. :) Önden biraz daha bassan güzel olur lastiğe kadar gelmeli :)
Rica ederim . Olsun olsun spoonlarda iyi durmuş. :) Önden biraz daha bassan güzel olur lastiğe kadar gelmeli :)
Eyvallah:) Yok artık,şu seviyede bile böbrek taşı döktürecek duruma geldi..Sürüngene ramak kaldı,o yüzden yeter diyorum:)
Eyvallah:) Yok artık,şu seviyede bile böbrek taşı döktürecek duruma geldi..Sürüngene ramak kaldı,o yüzden yeter diyorum:)
Şuan yine iyisin. Bizim halimizi bi düşünsene :D
https://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/215654_4284115668591_1670985261_n.jpg
Abi bildiğin sürüngene bağlamışsın yaa:) aslında tam istediğim şey ama zaten aracı normal kullanmıyorum,birde Bursa asvaltlarında çok ama çok riskli olur:)
Abi bildiğin sürüngene bağlamışsın yaa:) aslında tam istediğim şey ama zaten aracı normal kullanmıyorum,birde Bursa asvaltlarında çok ama çok riskli olur:)
Dikkat edebilme şansın yoksa böyle kalsın tabi. Sürekli askıda kalmak, altını sürtmek falan. kafa yapısının biraz değişik olması lazım :D
Dikkat edebilme şansın yoksa böyle kalsın tabi. Sürekli askıda kalmak, altını sürtmek falan. kafa yapısının biraz değişik olması lazım :D
Basmadan önceki lipin hali,kısa bir özet aslında:) Kafa yapısı oldukça değişikte,nakit durumları o yapıya izin vermiyor:)