maşalllah allah kaza bela vermesin
Bu sabah saat 09:00'da başlayan koşturmalarımızın sonucunda,gün batımından önce resimleri yetiştirmeye çalıştım arkadaşlar...Lenso jantlarımı takasla değerlendirerek,16'lık spoon jantları sıfır alarak aracıma taktık...H&R yaylarımı önlerden 1 bakla daha bastık ve son olarak,aynaları plasti dip ile mat beyaza çevirdik ve aracın görüntüsü,duruşu bizce çok daha hoş ve dikkat çekici oldu,en azından çevreden gelen tepkiler ve bakışlardan bu sonuca vardıkUmarım sizde beğenirsiniz arkadaşlar...
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
maşalllah allah kaza bela vermesin
Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız...
Elinize sağlık Gökhan, aracın güzel olmuş iyi günlerinde bin.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Maşallah en sevdiğim renk gerçekten uyumlu olmuş.
Rabbim tekerine taş deydirmesin. Güle güle kullan.
Olmuş bu olmuşPanjurla plakaya da el atsan bitti
![]()
Konu Gorky tarafından (11/07/2013 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Sağolasın arkadaşımValahi ne yalan söyleyim,kısa zaman içinde hiç aklımda olmayan bir şeyi,önerdiğin bir fikirle uygulamaya geçtim,seninde katkın büyük yani
Jant konusunda,senin önerdiğin 6 kollu jantların benzeri sadece PDW markasında vardı,onlarında 16'lık olanları,senin photoshop'ta yaptıkların gibi durmadı,yani photoshop'takiler sanırım 18 lik jantlardı ve görüntü oldukça tatmin ediciydi,16'lıklar o görüntüyü vermedi,beyazlar arasında en klas duran spoon jantlar oldu,arkaları sabit bırakıp,ön yaylardanda yarım bakla kesip basınca jantlar kendini dahada iyi gösterdi...Beyaz Plasti Dip uygulaması jantlarla çok hoş durdu...Şimdi geriye kalan dediğin gibi panjur,plaka ve far karartma...
![]()
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
Abi bildiğin sürüngene bağlamışsın yaaaslında tam istediğim şey ama zaten aracı normal kullanmıyorum,birde Bursa asvaltlarında çok ama çok riskli olur
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri