Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son çalışmalar

erosistanbul
06/03/2013, 21:27
bugün boşluktan istifade araba üzerinde biraz çalışma yaptım.

1. öncelikle eskiyen kolçağı atıp 40tl ye aldığım kolçağı taktım. alttan açı ayarlı ve geniş iç hacimli.gayet rahat oldu. tek dez avantajı el frenini çekerken biraz engel oldu.

2. 95tl ye 3d havuzlu paspas aldım. önler ve arkalar tam oturdu. temizlerken sürekli çıkartmayım diye üzeine 1.5mX2m ebatında desenli lastik aldım. onada 15tl verdim. içine oturacak şekilde makasla kestim. kirlendikçe kolayca çıkartıp yıkamak için.hemde havuzlu paspasımın fazla deformesini engelledim.

3. akvaryumcudan aldığım 13m lastik hortumu kapı içi fitil lastiklerin içine yerleştirdim. formda mesut arkadaşın uygulamasından gaza gelerek yaptım. çokta güzel oldu. https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/35819-ruzgar-sesine-de-cozum-d-kafam-rahat.html

4. aynı lastikten bagaja havuzlu paspas yaptım.

nacizhane el emegi göz nuru. öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.

erosistanbul
06/03/2013, 21:29
devamı...

fotobelit
06/03/2013, 21:32
Tebrikler..Paspas yıkamak gerçekten gıcık bir iş..iyi düşünmüşsün..

Ziyaretci035
06/03/2013, 21:35
Orijinal kolçak takımı 170 TL. 3 tane yan sanayi alsanız orijinalin yerini tutmaz. Onun dışında herşey için elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş. Ama o kestiğiniz lastikler kayma yapıyor mu?

erosistanbul
06/03/2013, 21:42
Orijinal kolçak takımı 170 TL. 3 tane yan sanayi alsanız orijinalin yerini tutmaz. Onun dışında herşey için elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş. Ama o kestiğiniz lastikler kayma yapıyor mu?

doğru söylüyorsun. malum bütçe kısıtlı. birden 170tl vermektense 3 senede bi 40tl vermeyi tercih ediyorum. lastikler kayma yapmadı, altı tırtıklı bi bez kaplı. yaparken çift taraflı bant yapıştırırım diyordum ama gerek kalmadı.teşekkürler

ferdigokhan
06/03/2013, 21:52

Elinize sağlık.Bu arada orjinal kolçak takımı nerde 170 TL bilgi verebilir misiniz? Ben kaç servise sorduysam hepsi 200 TL'nin üzerinde fiyat verdi. Teşekkürler...

kadir07
06/03/2013, 23:26
Elinize sağlık.Bu arada orjinal kolçak takımı nerde 170 TL bilgi verebilir misiniz? Ben kaç servise sorduysam hepsi 200 TL'nin üzerinde fiyat verdi. Teşekkürler...Ben geçen bi arkadaşım için parçacıma sordum liste fiyatı 202 tl ydi sanırım %20 civarı indirim yapıp 160tl ye düşürdü fiyatı. parçacılardan indirimli alıp dışarda taktırabilirsin servis indirim yapmaz kolay kolay...

Bu arada ellerinize sağlık güzel olmuş...

magneta
07/03/2013, 00:16
95 tl ye havuzlu paspasları nerden aldığınızı sorabilirmiyim?

anamurmuzu
07/03/2013, 00:33
güzel olmuş pratik çözümler :)

sinan3458
07/03/2013, 00:38
elinize sağlık güzel olmuş ama paspasın üzerine kestiğiniz parçalar görseli bozmuş gibi geldi bana.

erosistanbul
07/03/2013, 18:59
95 tl ye havuzlu paspasları nerden aldığınızı sorabilirmiyim?

kartalda elif tuning den. nakit 90, vadeli 95tl. internette sayfası var.

güzel olmuş pratik çözümler :)

teşekkürler, elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum.

elinize sağlık güzel olmuş ama paspasın üzerine kestiğiniz parçalar görseli bozmuş gibi geldi bana.

resimde güzel çıkmamış olabilir, aslında hoş durmasından ziyade kullanım olayı beni cezvetti. koyu renkte ayak izlerini çabul belli etti. o yüzden açık renk yaptım. yoksa araca binenlere galoş vermek zorunda kalacaktım :)

DarknessFall
07/03/2013, 19:06
elinize sağlık uğraşmıssınız sonuçta :) yapılan iş kötü olurmu :) hehe
yalnız nacizane fikrim evet belki kolay temizlenebilir , korur kullanım kolay ama çok çirkin gözükmemişmi üstündeki lastikler bırakın kirlensin havuzlular gözüksün :) bence bagaj hadi bi nebze bence bide arka koltukları yatırıp içe sokun dışa taşmasın :)

elinize sağlık güle güle kullanın

Ziyaretci035
07/03/2013, 19:14
Ben geçen bi arkadaşım için parçacıma sordum liste fiyatı 202 tl ydi sanırım %20 civarı indirim yapıp 160tl ye düşürdü fiyatı. parçacılardan indirimli alıp dışarda taktırabilirsin servis indirim yapmaz kolay kolay...

Bu arada ellerinize sağlık güzel olmuş...

Aynen. Kolçağın parça kodu: 55171791

erosistanbul
07/03/2013, 19:16
elinize sağlık uğraşmıssınız sonuçta :) yapılan iş kötü olurmu :) hehe
yalnız nacizane fikrim evet belki kolay temizlenebilir , korur kullanım kolay ama çok çirkin gözükmemişmi üstündeki lastikler bırakın kirlensin havuzlular gözüksün :) bence bagaj hadi bi nebze bence bide arka koltukları yatırıp içe sokun dışa taşmasın :)

elinize sağlık güle güle kullanın

haklı olabilirsin aslında. 95tl verinde birden koruma içgüdüsüyle hareket ettim :D olmazsa bi denerim. :)