devamı...
bugün boşluktan istifade araba üzerinde biraz çalışma yaptım.
1. öncelikle eskiyen kolçağı atıp 40tl ye aldığım kolçağı taktım. alttan açı ayarlı ve geniş iç hacimli.gayet rahat oldu. tek dez avantajı el frenini çekerken biraz engel oldu.
2. 95tl ye 3d havuzlu paspas aldım. önler ve arkalar tam oturdu. temizlerken sürekli çıkartmayım diye üzeine 1.5mX2m ebatında desenli lastik aldım. onada 15tl verdim. içine oturacak şekilde makasla kestim. kirlendikçe kolayca çıkartıp yıkamak için.hemde havuzlu paspasımın fazla deformesini engelledim.
3. akvaryumcudan aldığım 13m lastik hortumu kapı içi fitil lastiklerin içine yerleştirdim. formda mesut arkadaşın uygulamasından gaza gelerek yaptım. çokta güzel oldu. https://forum.grandepuntotr.com/tekn...fam-rahat.html
4. aynı lastikten bagaja havuzlu paspas yaptım.
nacizhane el emegi göz nuru. öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.
devamı...
Tebrikler..Paspas yıkamak gerçekten gıcık bir iş..iyi düşünmüşsün..
Orijinal kolçak takımı 170 TL. 3 tane yan sanayi alsanız orijinalin yerini tutmaz. Onun dışında herşey için elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş. Ama o kestiğiniz lastikler kayma yapıyor mu?
95 tl ye havuzlu paspasları nerden aldığınızı sorabilirmiyim?
...:::...::: MaGnEtA :::...:::...
güzel olmuş pratik çözümler![]()
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
elinize sağlık güzel olmuş ama paspasın üzerine kestiğiniz parçalar görseli bozmuş gibi geldi bana.
kartalda elif tuning den. nakit 90, vadeli 95tl. internette sayfası var.
teşekkürler, elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum.
resimde güzel çıkmamış olabilir, aslında hoş durmasından ziyade kullanım olayı beni cezvetti. koyu renkte ayak izlerini çabul belli etti. o yüzden açık renk yaptım. yoksa araca binenlere galoş vermek zorunda kalacaktım![]()
elinize sağlık uğraşmıssınız sonuçtayapılan iş kötü olurmu
hehe
yalnız nacizane fikrim evet belki kolay temizlenebilir , korur kullanım kolay ama çok çirkin gözükmemişmi üstündeki lastikler bırakın kirlensin havuzlular gözüksünbence bagaj hadi bi nebze bence bide arka koltukları yatırıp içe sokun dışa taşmasın
elinize sağlık güle güle kullanın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri