Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Merhaba. İsmim Akşit. Aranıza yeni katılıyorum. Aracım 1.3 multijet 2004 model. kazası boyası olmayan 79.000 km de bir araç. Aslen Antalya'lı olmakla birlikte Hakkari/Yüksekova da öğretmen olarak görev yapmaktayım. Aracımı 1 ay kadar önce aldım ve forumunuzu görünce ilgimi çekti ve üye olmak istedim. Yararlı bilgiler paylaşmak ve güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle...
Aracınız hayırlıolsun ve aramıza hoşgeldiniz
Sent my iPad using
teşekkür ederim ancak bu nick name bana çok tanıdık geldi.daha önce fiat uno kullanmış olabilir misiniz acaba ?
caner_ege
03/03/2013, 22:51
hoşgeldiniz keyifli bol muhabbetli forumlar :)
sinan3458
03/03/2013, 23:08
hoş geldiniz. keyifli formlar
teşekkür ederim ancak bu nick name bana çok tanıdık geldi.daha önce fiat uno kullanmış olabilir misiniz acaba ?
Evet doğrudur ilk aracım unoydu beyaz 60s
Sent my iPad using
anamurmuzu
03/03/2013, 23:20
hoşgeldiniz keyifli forumlar,Allah kaza bela vermesin
evet o halde doğru hatırlamışım. aynı dönemlerde bende uno kullanıyordum. O zamanki o araca ait forudan hatırlamıştım isminizi..
teşekkür ederim. hoşbulduk ;)
evet o halde doğru hatırlamışım. aynı dönemlerde bende uno kullanıyordum. O zamanki o araca ait forudan hatırlamıştım isminizi..
Sizin kullanıcı adı neydi sitede? Baya aktiftim o forumda bir zamanlar
Sent my iPad using
onur1986
03/03/2013, 23:25
hoşgeldin sevgili meslektaşım...keyifli forumlar.
Sizin kullanıcı adı neydi sitede? Baya aktiftim o forumda bir zamanlar
Sent my iPad using
ben de baya aktiftim ancak unuttum gitti kullanıcı adım neydi. metalik yeşil bir sx im vardı..
hoşgeldin sevgili meslektaşım...keyifli forumlar.
hoşbulduk. daha şimdiden bir meslektaşımı buldum bile. teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar...
ben de baya aktiftim ancak unuttum gitti kullanıcı adım neydi. metalik yeşil bir sx im vardı..
Hatırlıyorum az çok.çelik jant vardı hatta sanırım
Sent my iPad using
evet aynen öyle ;) hatta sonunda nikah şahidim de yine forumdan görkem oldu :D
Ziyaretci040
04/03/2013, 00:59
Aramıza hoşgeldiniz. Hoş sohbetler...
seastar1905
04/03/2013, 01:00
Hoşgeldin keyifli forumlar.
cluppunto65
04/03/2013, 01:18
Kardeşim hşg aracın hayırlı olsun yeni forum üyeliğinde bende Van dayım gelirsen haber ver görüşelim :) burdada bi punto ekibi kuralım :)
Kardeşim hşg aracın hayırlı olsun yeni forum üyeliğinde bende Van dayım gelirsen haber ver görüşelim :) burdada bi punto ekibi kuralım :)
teşekkür ederim. olur neden olmasın. mesela önümüzdeki hafta sonu yetkili servise bakıma geleceğim :)
evet aynen öyle ;) hatta sonunda nikah şahidim de yine forumdan görkem oldu :D
Bizim izmirli uno profesörü görkem mi yoksa:)
Sent my iPad using
hoşgeldin meslektaşım..çok zor yerler iyi bilirim 3 sene van-Çatak ın köyünde çalıştım..şimdi İstanbuldayım asıl öğretmenliği sizler yapıyorsunuz oralarda başarılar kolay gelsin..
selahattincevik01
04/03/2013, 12:54
Aramıza HOŞGELDİNİZ.Keyifli forumlar.
Ziyaretçi033
04/03/2013, 13:12
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar :)
hoşgeldin meslektaşım..çok zor yerler iyi bilirim 3 sene van-Çatak ın köyünde çalıştım..şimdi İstanbuldayım asıl öğretmenliği sizler yapıyorsunuz oralarda başarılar kolay gelsin..
teşekkür ederim. :)