Aracınız hayırlıolsun ve aramıza hoşgeldiniz
Sent my iPad using
Merhaba. İsmim Akşit. Aranıza yeni katılıyorum. Aracım 1.3 multijet 2004 model. kazası boyası olmayan 79.000 km de bir araç. Aslen Antalya'lı olmakla birlikte Hakkari/Yüksekova da öğretmen olarak görev yapmaktayım. Aracımı 1 ay kadar önce aldım ve forumunuzu görünce ilgimi çekti ve üye olmak istedim. Yararlı bilgiler paylaşmak ve güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle...
Konu na1407 tarafından (03/03/2013 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
Aracınız hayırlıolsun ve aramıza hoşgeldiniz
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
teşekkür ederim ancak bu nick name bana çok tanıdık geldi.daha önce fiat uno kullanmış olabilir misiniz acaba ?
hoşgeldiniz keyifli bol muhabbetli forumlar![]()
teşekkür ederim![]()
hoş geldiniz. keyifli formlar
hoşgeldiniz keyifli forumlar,Allah kaza bela vermesin
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
evet o halde doğru hatırlamışım. aynı dönemlerde bende uno kullanıyordum. O zamanki o araca ait forudan hatırlamıştım isminizi..
teşekkür ederim. hoşbulduk![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hoşgeldin sevgili meslektaşım...keyifli forumlar.
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar...
evet aynen öylehatta sonunda nikah şahidim de yine forumdan görkem oldu
![]()
Hoşgeldin keyifli forumlar.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Kardeşim hşg aracın hayırlı olsun yeni forum üyeliğinde bende Van dayım gelirsen haber ver görüşelimburdada bi punto ekibi kuralım
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri