Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni aracım birazdan fotolar yüklenecek
Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda ve sızında yardımlarınızla yeni aracımı aldım araç 1.6 t cosmo insignia 50.000 tlye maal oldu eski bravomu 32 ye sattım
https://oi45.tinypic.com/24yy68y.jpg
https://oi50.tinypic.com/34851tx.jpg
https://oi45.tinypic.com/1imn9u.jpg
https://oi48.tinypic.com/o1mwz.jpg
https://oi50.tinypic.com/mj9rw1.jpg
motor delisi
16/01/2013, 10:58
1.6 mermi gibi gider mermi :) Hayırlı olsun doğru seçimi yapmışsınız sıfır mı araç
Ziyaretçi033
16/01/2013, 12:02
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kaza bela vermesin, utandırmasın. Güle Güle kullan... Darısı daha iyilerine olsun.
hayırlı ugurlu olsun hocam allah kaza bela vermesin..
blackpunt006
16/01/2013, 12:29
Hayırlı olsun insignia güzel araba. Allah kaza bela vermesin
ooo hayırlı olsun süper...fotoları bekliyoruz..
eexelanss
16/01/2013, 12:59
Allah kaza bela vermesin. Gülle güle kullan
hayırlı olsun güle güle kullanın
Sağolun arkadaşlar fotoları çekicem şimdi dünden beri 110 km sürdüm ortalama tüketim 10.4 Lt araç 2. El çok deli gidiyor dynoda 192 hp çıktı turbo bir 3000 devirde birde 5000 de devreye giriyor sanki az yakmak için yavaş sürüyorum
hayırlı olsun :) 10-13 litre arasında gezersin ankarada :)
Ziyaretçi033
16/01/2013, 17:17
hayırlı olsun :) 10-13 litre arasında gezersin ankarada :)
Hocam niye arkadaşın hevesini kursağında bırakıyosun ki :P ahaha :D:-)
vbasbilici
16/01/2013, 17:35
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hocam niye arkadaşın hevesini kursağında bırakıyosun ki :P ahaha :D:-)
gerçekler :)
poyraz48
16/01/2013, 17:45
hayırlı olsun , allah kaza bela göstermesin.
siyahinci83
16/01/2013, 17:46
bizde 1.6 180Bg insignia var kullanımdan kaynaklandığını düşünüyorum ama izmir trafiğinde 9.6LT yakıyor
fotobelit
16/01/2013, 17:53
Hayırlı olsun..
İyi araç. Hayırlı olsun, keyifli sürüşler.
effect1903
16/01/2013, 18:45
Hayırlı olsun, çok güzel araç.
Mr.Freeze
16/01/2013, 19:46
Hayırlı olsun. Güle güle kullan
arkadaşlar düzgün ekleyemedim kusura bakmayın
yakıt olarakta dikkatli kullanmaya çalışıyorum düz yolda cruise bağlıyorum yokuş aşağı gaza basmıyorum şuan 10.1 ama ben buna razıyım hepinize teşşekür ederim
Bugün kar lastiklerimiz takıldı toyo marka fiyatı daha makul goodyear 2200 tl idi toyoyuo 1600 tlye taktırdım şu an çok memnunum inşallah memnunuyetim bozulmaz zaten puntoda duruyor onla gezerim genel olarak yeni olunca çok heveslendim oyüzden
Ziyaretci040
16/01/2013, 22:16
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inş.
StrawBeeRy
16/01/2013, 22:20
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin insignia donanım olarak o fiyata çok güzel bir araç ama kullanım olarak motor olarak söylemiyorumda kasa olarak ağır kalıyor yani gerek direksiyonları gerekse debriyajları sert
muratx41
16/01/2013, 22:24
arkadaşlar düzgün ekleyemedim kusura bakmayın
yakıt olarakta dikkatli kullanmaya çalışıyorum düz yolda cruise bağlıyorum yokuş aşağı gaza basmıyorum şuan 10.1 ama ben buna razıyım hepinize teşşekür ederim
hayırlı olsun arkadasım 10lt bu araba için gayet normal en azından arabaya biniyorum dersin 7 lt yakıpda uydurukdan seylere binecegine biraz fazla olsun bunla gez daha iyi 3-4 litreye paran varsa degmez
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin insignia donanım olarak o fiyata çok güzel bir araç ama kullanım olarak motor olarak söylemiyorumda kasa olarak ağır kalıyor yani gerek direksiyonları gerekse debriyajları sert
3000 devire kadar ölü sonra açılıyor
Zaten 10 Lt çok önemli değil benim için çünkü 1.4 tsılarda 10 Lt yakıyor bravoda 8.5 yakıyor
oo süper, hayırlı olsun,
195hp sürmek çok eğlncelidir eminim :)
kazasız belasız kullan kardeş
Valla iyi oluyor Ankara'daki kepekli yokuşunu 190 la çıkıyorum şu an mutluyum ama yarın punto mu kullanıcam malum yakıt
Valla iyi oluyor Ankara'daki kepekli yokuşunu 190 la çıkıyorum şu an mutluyum ama yarın punto mu kullanıcam malum yakıt
oy oy oy 190 mı :)
bizim düz yolda göremediğimizi yokuşta gösteriyor :D
şehiriçi punto olsun bence de,yoksa sıkıntı dediğin gibi.
StrawBeeRy
17/01/2013, 01:16
3000 devire kadar ölü sonra açılıyor
Zaten 10 Lt çok önemli değil benim için çünkü 1.4 tsılarda 10 Lt yakıyor bravoda 8.5 yakıyor
biliyorum insignia kullanmışlığım var hem dizelini hemde benzinlisini kullandım ama benzinli yüksek süratte daha çok zevk veriyor gücü hissettiriyor :)
oy oy oy 190 mı :)
bizim düz yolda göremediğimizi yokuşta gösteriyor :D
şehiriçi punto olsun bence de,yoksa sıkıntı dediğin gibi.
Yolda sıkıştırıp geçerken bakanlara karşıd iyi oluyor bugün c180 kaybettim adam yanımda araç olmasına rağmen dibime girip sıkıştırdı bende bastım tabi c180 i göremedim bir daha :) bunlar böyle ise acaba 250-300 hp subarular nasıldır
biliyorum insignia kullanmışlığım var hem dizelini hemde benzinlisini kullandım ama benzinli yüksek süratte daha çok zevk veriyor gücü hissettiriyor :)
Evet 5000 devirden 6000 devire çok hızlı çıkıyor ben diZelini sürmedim ama 1 haftadır punto kullanıyordum sonra birden bunu kullanınca değişik geldi :)
Yolda sıkıştırıp geçerken bakanlara karşıd iyi oluyor bugün c180 kaybettim adam yanımda araç olmasına rağmen dibime girip sıkıştırdı bende bastım tabi c180 i göremedim bir daha :) bunlar böyle ise acaba 250-300 hp subarular nasıldır
iyi yapmışsın ayağına sağlık :)
subaruları ben hiç düşünemiyorum,
kanat taksan uçar heralde :D
neyse kardeş sen yine de kendine dikkat et, hız, keyif, risk, tehlike birbiriyle baya ilişkili..
tekrardan kazasız-belasız günlerde kullan.
Maşalah , kazasız belasız sürüşler.
Güzel araç, en dolu paket Cosmo sanırım.. Söylenecek söz belli, kazasız belasız güvenli sürüşler..
vay bea araba değil mübarek gemi..
Golf 7 ceed astra derken buna kaydık fiyatları hepsinin aynı ama onlar sıfır gerçi bu araçta sıfır gibi daha 18000 de
volume23
17/01/2013, 09:47
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız.
hayırlı olsun :) aklın yolu bir hatırlarsan almadan öncede opel almanı tavsiye etmiştim sonuç = şimdi mutlusun :D şaka biyana allah kaza bela vermesin..
araçta oynamamı var 190 beygir üstü çıktı dicem ama zaten 1.6 t 183 bhp olarak çıktığı için dyno sapması 192 193 beygirlerde gösterir ,bence iyi :)
Subaru konusuna gelirsek onlar apayrı araçlar ancak sen bide düşün opel insigna opc 2.8 v6 blitz modeli var almanyada :) 320 beygir 450 nm torq + 4w :D
Hayırlı olsun inşaallah arkadaş. kepekliyi 190 la çıkman da hoşmuş içim gitti :)
hayırlı uğurlu olsun kardeş. iyi fiyata çok lüks donanımlı ve güvenli bir araç almışsınız. güle güle kazasız belasız binersiniz inşallah.
ahmet4646
17/01/2013, 12:02
hayırlı olsun güzel araç maşallah güle güle kullanın...
güçlü motorun güzelliği bastığın gibi gidiyor, 400 hp evo 7 binmiştim bir daha binmedim :D
hayırlı ugurlu olsun aynısından bizim ofistete var dehset makina :)
bi tanede dizeli var 2.0 130hp :) otomatik o bile gaza birden yüklendiginde yeri tırmalıyor :)
allah kaza bela vermesin güzel aractır..
Arabanız çok güzel. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
hayırlı olsun :) aklın yolu bir hatırlarsan almadan öncede opel almanı tavsiye etmiştim sonuç = şimdi mutlusun :D şaka biyana allah kaza bela vermesin..
araçta oynamamı var 190 beygir üstü çıktı dicem ama zaten 1.6 t 183 bhp olarak çıktığı için dyno sapması 192 193 beygirlerde gösterir ,bence iyi :)
Subaru konusuna gelirsek onlar apayrı araçlar ancak sen bide düşün opel insigna opc 2.8 v6 blitz modeli var almanyada :) 320 beygir 450 nm torq + 4w :D
Evet haklısınız opel güzelmiş cidden ben değişik forumlarda okuduklarımdan dolayı korkmuştum ama yersizmiş araç ta oynama yok dynodan dolayı öyle çıkmıştır golf falan almaktansa daha mantıklı bir iş yaptığımı düşünüyorum
tabakonur
17/01/2013, 12:38
Hayırlı olsun
ömer ne oldu bravo işi
dur kardesim daha var :) 1-2 ay sonra gercekleşicek kısmetse bakalım :)
Evet haklısınız opel güzelmiş cidden ben değişik forumlarda okuduklarımdan dolayı korkmuştum ama yersizmiş araç ta oynama yok dynodan dolayı öyle çıkmıştır golf falan almaktansa daha mantıklı bir iş yaptığımı düşünüyorum
siz daha almadanda söylemiştim gene söylüyorum opel candır :) safkan almandır , bencede golf almaktansa insigniaya binmek farklı vosvosun sizin aldığınız insignia ile eşdeğer tek bir arabası var oda cc'si ; passat ve jetta hantal sınıfta kalıyor yani motor olarak değilde yaşlı işi :D aldığınıza gerçekten sevindim inşallah bizede almayı nasip eder allah :)
İnşallah herkesin gönlündeki olur teşekkürler hepinize iyi dilekleriniz için
dur kardesim daha var :) 1-2 ay sonra gercekleşicek kısmetse bakalım :)
konuyu iç etmeden kısa kesim :D ömer haberleşelim alma konusu kesin olunca hbr ver bizim 2.ele arada güzel temiz bravolar düşüyor
can-asan
19/01/2013, 14:39
maşallah hayırlı olsun, kazasız belasız..
onurciko
19/01/2013, 14:49
Hayırlı olsun Atahan, sonunda muradına erdin:)
hayirli olsun.yuksek devirde benzinlinin keyfide baska olur.
Hayırlı olsun Atahan, sonunda muradına erdin:)
Evet herşey çok hızlı olduğu çok kararsızdım artık rahatım :)
Hayırlı olsun kazasız belasız..
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah