1.6 mermi gibi gider mermiHayırlı olsun doğru seçimi yapmışsınız sıfır mı araç
Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda ve sızında yardımlarınızla yeni aracımı aldım araç 1.6 t cosmo insignia 50.000 tlye maal oldu eski bravomu 32 ye sattım
![]()
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (17/01/2013 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme.
1.6 mermi gibi gider mermiHayırlı olsun doğru seçimi yapmışsınız sıfır mı araç
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kaza bela vermesin, utandırmasın. Güle Güle kullan... Darısı daha iyilerine olsun.
hayırlı ugurlu olsun hocam allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun insignia güzel araba. Allah kaza bela vermesin
ooo hayırlı olsun süper...fotoları bekliyoruz..
Allah kaza bela vermesin. Gülle güle kullan
BY Turbo SPORT 150 HP
hayırlı olsun güle güle kullanın
Sağolun arkadaşlar fotoları çekicem şimdi dünden beri 110 km sürdüm ortalama tüketim 10.4 Lt araç 2. El çok deli gidiyor dynoda 192 hp çıktı turbo bir 3000 devirde birde 5000 de devreye giriyor sanki az yakmak için yavaş sürüyorum
hayırlı olsun10-13 litre arasında gezersin ankarada
![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
hayırlı olsun , allah kaza bela göstermesin.
bizde 1.6 180Bg insignia var kullanımdan kaynaklandığını düşünüyorum ama izmir trafiğinde 9.6LT yakıyor
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Hayırlı olsun..
İyi araç. Hayırlı olsun, keyifli sürüşler.
Oz Büyücüsü
Hayırlı olsun, çok güzel araç.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
arkadaşlar düzgün ekleyemedim kusura bakmayın
yakıt olarakta dikkatli kullanmaya çalışıyorum düz yolda cruise bağlıyorum yokuş aşağı gaza basmıyorum şuan 10.1 ama ben buna razıyım hepinize teşşekür ederim
Bugün kar lastiklerimiz takıldı toyo marka fiyatı daha makul goodyear 2200 tl idi toyoyuo 1600 tlye taktırdım şu an çok memnunum inşallah memnunuyetim bozulmaz zaten puntoda duruyor onla gezerim genel olarak yeni olunca çok heveslendim oyüzden
Konu erdiyilmaz tarafından (17/01/2013 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri