Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araç emotionmu? dinamikmi? anlayan yardım
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:26
Arkadaşlar bu araç emotionmu dinamikmi? anlayanlar yardım etsin lütfen
arka camlar manuel, koltuklarda airbag yok , kapı açma kolları krom boya değil siyah..
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 108824773 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-1.3-multijet-sanruflu-90-beygir-6-ileri-108824773/detay/)
satan şahıs emotion demiş yarın sabah bakmaya gideceğim. 3 parça boya var diyor
Hüsamettin hocam güvenlik paketli emotion bu..diye tahmin ediyorum..diyordum ama evet arka camlar manuel bu araba dynamic..
dynamic. arka camlar manuel..
koltuklar dinamik koltuğu vede torpido kapağı krem rengi oluyor emotionda aynı döşeme renginde fabrikada görmüştüm çalışanlara sattıkları arabalar içinde vardı
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:30
2 ye 1 :) .. ama asr tuşu var :S torpido kırmızı
2 ye 1 :) .. ama asr tuşu var :S torpido kırmızı
Hüsamettin hocam bu araba dynamic doğrudur..asr tuşu olması güvenlik paketinin alındığını gösterir..
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:31
koltuklar dinamik koltuğu vede torpido kapağı krem rengi oluyor emotionda aynı döşeme renginde fabrikada görmüştüm çalışanlara sattıkları arabalar içinde vardı
dinamikmi? emotionmu?
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:32
ederi nedir sizce bu aracan peki? yarın fiat servisine expertiz yaptıracağım. Büyük bir şey çıkmazsa alacağım. yoruldum araba aramaktan piyasa çakal dolu
dinamikmi? emotionmu?
dinamik kafam karışık bazı yerlerde yanlış yazmış olabilirim bu araç kesinlikle dinamik
24500 çok bence 2006 model araba için
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:37
o parayı vermem zaten.. sizce ederi nedir?
2006 dinamik punto için çok demem daha doğru olur sanırım :) ama içinize sinmesi önemli olan temiz olsun 1000 lira fazla olsun mantığındayım dün karşılaştığım olaydan sonra
22.000 lira verilir bence.
lithium_
25/12/2012, 21:38
dynamic bu araç, arka camlar manuel
cam tavanlı falan diye 23 gibi düşünüyorum
cam tavanı olduğu için ve eğer dedikleri gibi temizse 23 e kadar yolu var bu arabanın benim gönlümde..
aykut_1914
25/12/2012, 21:39
güvenlik paketli dinamik abi bu torpidonun kaplama oldugu parlamasından belli bence,23 e alınır bence
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:39
22.000 lira verilir bence.
o civara alacağım zaten.. hayırlısı bakalım inşallah değişen çıkmaz araçta..ç birde kafamı kurcalayan sağ tarafa takılmış evo farı var :D
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:40
araya tanıdık sokup 22 civarına alacağım yarın kısmetse.. yarın expertiz yaptırıp son durmu burdan iletirim. inşallah sorun çıkmaz
bence bulaşma bu araca belki görmüşsünüzdür ben bir araç aldım sigortada falan pert gözükmüyor dün servis kayıtlarında pert çıktı azcık mide bulandıran bir olay varsa uzak durmak en mantıklısı
yalnız arkadaşlar bu aracın farlarına dikkat ettinizmi sanki sağ far evo farıymış gibi geldi bana hüsamettin kardeşim şimdiden hayırlı olsun diyeyim bari
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:42
bence bulaşma bu araca belki görmüşsünüzdür ben bir araç aldım sigortada falan pert gözükmüyor dün servis kayıtlarında pert çıktı azcık mide bulandıran bir olay varsa uzak durmak en mantıklısı
sigortayada tramerede servisede baktıracağım yarın.. başka türlü almam zaten.. bende zamanında aldığım araç pert çıkmıştı iyi bilirim o duyguyu
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:44
yalnız arkadaşlar bu aracın farlarına dikkat ettinizmi sanki sağ far evo farıymış gibi geldi bana hüsamettin kardeşim şimdiden hayırlı olsun diyeyim bari
biliyorum konusu bile açıldı forumda bu aracın. satan arkadaş değişen kesinlikle yok diyor.. ufak bir çarpmadan kırılmıştır belki far. çıkma bunu bulup takmışlardır. yarın belli olacak bakalım
hayırlısı olsun inş. istediğin gibi çıkar zamanında öyle bir araç almıştım demişsiniz o aracı nasıl sattınız ben söylemeden bu işi yapamam satacağım kişiye mutlaka söylemeliyim pert olayını siz nasıl yaptınız da sattınız?
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:52
hayırlısı olsun inş. istediğin gibi çıkar zamanında öyle bir araç almıştım demişsiniz o aracı nasıl sattınız ben söylemeden bu işi yapamam satacağım kişiye mutlaka söylemeliyim pert olayını siz nasıl yaptınız da sattınız?
Fiat brava idi araç. 5 yıl oluyor alan arkadaşımdı zaten bildiği sürekli bindiği bir araçtı. o yüzden gözü kapalı aldı.. 6 parça değişen ve 2 tane vefat eden çıkmıştı araçtan sonradan öğrendik.. oda sattı zaten biraz kullanıp. ama şunu öğrendim pert araç hiçbir zaman dikiş tutmuyor
inş. bende satarım kurtulurum ama söyleyerek tabi alacak kişiye zor olacak ama bakalım
Ziyaretçi048
25/12/2012, 21:56
inş. bende satarım kurtulurum ama söyleyerek tabi alacak kişiye zor olacak ama bakalım
sigortada pert görünmüyorsa pert değildir o araç.. kasko yapılabiliyorsa sorun yok. servisler zaten sanayide yaptırdığın 100 liralık işi 1000 lira yazıyorlar
sigorta kazadan sonra araç sahibine aracın parasını ödeyip tamircinin birine satmış arabayı ama bunu tramer kayıtlarına geçmemiş avukatla konuştum mahkemeye ver kazanırsın dedi ama önce sigorta şirketine git durumu anlat zararımı karşılayın dememi söyledi yarın gidicem muhtemelen karşılamıcaklar mahkemelik olacağız
pparazzi
25/12/2012, 22:02
dinamic
pparazzi
25/12/2012, 22:08
cam tavanlı falan diye 23 gibi düşünüyorum
ben sattım daha dün form dada yazdım darbe boya yok 6 ileri 90beygir orjinal italyan 2006 model dinamici 19.000 tl inanamayacaksınız sonra formdan bir arkadaş yazdı bana ver diye tel verdi pm attı aradım açmadı telefonu bende sattım devrini bile verdim bence rakam çok yüksek acele etme derim.
Ziyaretçi048
25/12/2012, 22:14
ben sattım daha dün form dada yazdım darbe boya yok 6 ileri 90beygir orjinal italyan 2006 model dinamici 19.000 tl inanamayacaksınız sonra formdan bir arkadaş yazdı bana ver diye tel verdi pm attı aradım açmadı telefonu bende sattım devrini bile verdim bence rakam çok yüksek acele etme derim.
o vatandaş benim hocam yanlız :( buıgünde konuştuk
emotion sahibi olarak söyleyim kesinlikle emotion deil km de fazla benim araç 54 binde kazası falan yok allaha şükür o fiyatı dinamiğe verme derim
seastar1905
25/12/2012, 22:30
İyice baktırın derim bu araca hocam.
hayırlısı olsun.
Tartışmasız dynamic
Sent my iPad using
Ziyaretci036
25/12/2012, 22:37
hüsamettin hocam bugün seninle konuştuğumuz rakamdan aç kapıyı eğer anlaşırsanız. arabaya baktırmaya gittiğinde özellikle belirttiğim noktalara baktır. hatta beni ararsan tekrar konuşurz.
Ziyaretçi048
25/12/2012, 22:39
hüsamettin hocam bugün seninle konuştuğumuz rakamdan aç kapıyı eğer anlaşırsanız. arabaya baktırmaya gittiğinde özellikle belirttiğim noktalara baktır. hatta beni ararsan tekrar konuşurz.
arıycam seni hocam. yanlız dinamik olması canımı sıktı. 22 bine 120 binde dinamik fazla geldi bana.. ikilemde kaldım çok
Emotion kirmasi dynamic bu :)
Ziyaretçi048
25/12/2012, 22:50
emotion sahibi olarak söyleyim kesinlikle emotion deil km de fazla benim araç 54 binde kazası falan yok allaha şükür o fiyatı dinamiğe verme derim
peki göğüs sonradanmı boyanmış sizce?
anamurmuzu
25/12/2012, 23:16
dynamic. arka camlar manuel..
ee benim araç da dinamic ama benim arka camlar otomatik?benim araçta bi gariplik mi var:D
Hüsamettin hocam arkadaşların dediği gibi araç emotion değil ama dinamic modelin en dolusu...
-spor paket (spoyler,marşpiyel,fiat hi-fi ses sistemi)
-konfor paket (kol dayama,bagaja 12 v priz,arka park sensörü) BU PAKET MEVCUT DEĞİLMİŞ DÜN CEPTEN GİRİNCE FARKEDEMEMİŞİM :(
-güvenlik paket (esp,asr,yokuş kalkış desteği vs..)
-skydome
yukarıda belirttiğim extra olarak alınabilecek tüm paketler mevcut araçta.eğer ilanda belirtildiği gibiyse 23.000 e kadar alınabilir bence...
Ziyaretçi048
25/12/2012, 23:40
Hüsamettin hocam arkadaşların dediği gibi araç emotion değil ama dinamic modelin en dolusu...
-spor paket (spoyler,marşpiyel,fiat hi-fi ses sistemi)
-konfor paket (kol dayama,bagaja 12 v priz,arka park sensörü)
-güvenlik paket (esp,asr,yokuş kalkış desteği vs..)
-skydome
yukarıda belirttiğim extra olarak alınabilecek tüm paketler mevcut araçta.eğer ilanda belirtildiği gibiyse 23.000 e kadar alınabilir bence...
aklımda bir tane soru işareti bırakmadım hocam :D yarın koşa koşa gidiyorum aracı almaya :) inşallah kaza bela yoktur
ee benim araç da dinamic ama benim arka camlar otomatik?benim araçta bi gariplik mi var:D
gariplik yok sizde konfor paket var o yüzden öyle..
Ziyaretçi048
25/12/2012, 23:44
peki kadir bey ön göğüs kırmızı bu orjinalmi?
Kadir hoca çok güzel özetlemiş ama ben arka camların analog olmasına kıl oluyorum ya elle gerçekten yinede bi bakın hayırlısıyla olur Allah kaza bela vermesin
hazarcelik
25/12/2012, 23:46
farların biri evo farı değil mi ?? :D
anamurmuzu
25/12/2012, 23:49
anladım ama konfor pakette bagajda priz olduğunuda söylemiştiniz,benım bagajda priz görmedim priz nerede oluyor ki?
peki kadir bey ön göğüs kırmızı bu orjinalmi?evet hocam koltuk ve ön göğüs orjinal.354 turuncu denim olarak geçiyor katalogda...
evrenarisoy
26/12/2012, 23:25
Araç Dynamic + Spor Paket + Skydome : Araçta Konfor paket yok ön kol dayama yok, park sensörü orjinal değil sonradan takılmış.
Araç Dynamic + Spor Paket + Skydome : Araçta Konfor paket yok ön kol dayama yok, park sensörü orjinal değil sonradan takılmış.Evet bende şimdi dikkat ettim dün cep telefonundan girdiğim için fark edememişim konfor paket yok araçta.güvenlik pakette mevcut...
Ziyaretçi048
27/12/2012, 17:00
aracı aldım arkadaşlar.. dünden beri yollarda hasret gideriyoruz :D ilk izlenimlerimi yakında fotoğraflarla paylaşacağım :)
aracı aldım arkadaşlar.. dünden beri yollarda hasret gideriyoruz :D ilk izlenimlerimi yakında fotoğraflarla paylaşacağım :)
Gözünüz aydın. Güle güle kullanın.
Sent my iPad using
Hayırlı olsun Hüsamettin hocam kazasız belasız...
Ziyaretçi048
27/12/2012, 17:30
Gözünüz aydın. Güle güle kullanın.
Sent my iPad using
Hayırlı olsun Hüsamettin hocam kazasız belasız...
teşekkürler Kerem bey , Kadir bey.. active puntodan sonra bu oyuncağı bol araç bana çok zevkli geldi. en ufak boş vakit bulunca gezmeye çıkıyorum :D sunroof olayı zaten başlı başına yetiyor. Puntonun oyuncağı bol olanı makbulmüş :)
aykut_1914
27/12/2012, 19:13
hayırlı günlerde kazasız belasız kullan abi. Far neden değişmiş sordun mu? :)
Ziyaretçi048
27/12/2012, 19:56
hayırlı günlerde kazasız belasız kullan abi. Far neden değişmiş sordun mu? :)
aracın tek kazası var. oda sağdan vurmuş birine .. far kırılmış tampon boyanmış. toplam 3 parçada boya var. 2010 yılına kadar servis bakımlı. Km orjinal serviste baktırdım. tramerde hasar kaydı 1 tane var oda far işte :D kusur bizimkinde olduğu için meblağ yazmıyor. bizimkide evo farı bulmuş çıkma takmış :D . araba ezilmemiş herşeyi sorunsuz çalışıyor. hem servise hem sanayiye hemde kendi ustalarıma gösterdim hata yok.yanlız şunu farkettim 90 lık puntolar 75 liklerden çok çok sessiz çalışıyor..
Ziyaretci040
27/12/2012, 20:48
Abi hayırlı olsun yoksa benim puntoyu satıyorum onu önerecektim sana.
Ziyaretçi048
27/12/2012, 22:06
Abi hayırlı olsun yoksa benim puntoyu satıyorum onu önerecektim sana.
hayırlısı olsu n be kardeşim.. nasip değilmiş. aracının bahtı açık olsun değerini bilen birine gider inşallah. Ben forum araba arayışlarım içinde 3 kez konu açtım. keşke mesaj atsaydın değerlendirirdik. Artık şunu anladımki cam tavan olmadan punto olmazmış :D
evrenarisoy
27/12/2012, 22:59
Hocam hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, kaça aldınız...
karargah26
28/12/2012, 02:05
hayırlı olsun dediğiniz gibi punto da skydome keyfi bir başka bende şahsen çok zevk alarak tadıyorum bu duyguyu yaz aylarında, kışında yağmurda çok tatlı oluyor
Ziyaretci040
28/12/2012, 10:28
Ben tırsıyorum ama bulsam yinede alırım :)
Ziyaretçi048
28/12/2012, 14:59
Hocam hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, kaça aldınız...
2006 model 120binde 3 parça boyalı (macun yok özellikle baktırdım :) değiişen yok... dinamik +spor paket + güvenlik paket + skydome =22000 tl :)
hayırlısı olsu n be kardeşim.. nasip değilmiş. aracının bahtı açık olsun değerini bilen birine gider inşallah. Ben forum araba arayışlarım içinde 3 kez konu açtım. keşke mesaj atsaydın değerlendirirdik. Artık şunu anladımki cam tavan olmadan punto olmazmış :D
hayırlı uğurlu olsun cam tavan efsane çok keyif veriyor. bol bol keyfini sürün aracınızın.
hayırlı olsun bende geçen hafta sattım aracımı 2008 mjt active stil paket 58 bin km deydi . 22.150 tl verdim. puntomdan ayrıldımmm.