Hüsamettin hocam güvenlik paketli emotion bu..diye tahmin ediyorum..diyordum ama evet arka camlar manuel bu araba dynamic..
Arkadaşlar bu araç emotionmu dinamikmi? anlayanlar yardım etsin lütfen
arka camlar manuel, koltuklarda airbag yok , kapı açma kolları krom boya değil siyah..
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 108824773
satan şahıs emotion demiş yarın sabah bakmaya gideceğim. 3 parça boya var diyor
Hüsamettin hocam güvenlik paketli emotion bu..diye tahmin ediyorum..diyordum ama evet arka camlar manuel bu araba dynamic..
Konu tayfux tarafından (25/12/2012 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.
dinamik
dynamic. arka camlar manuel..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
koltuklar dinamik koltuğu vede torpido kapağı krem rengi oluyor emotionda aynı döşeme renginde fabrikada görmüştüm çalışanlara sattıkları arabalar içinde vardı
ederi nedir sizce bu aracan peki? yarın fiat servisine expertiz yaptıracağım. Büyük bir şey çıkmazsa alacağım. yoruldum araba aramaktan piyasa çakal dolu
24500 çok bence 2006 model araba için
2006 dinamik punto için çok demem daha doğru olur sanırımama içinize sinmesi önemli olan temiz olsun 1000 lira fazla olsun mantığındayım dün karşılaştığım olaydan sonra
dynamic bu araç, arka camlar manuel
22.000 lira verilir bence.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
cam tavanlı falan diye 23 gibi düşünüyorum
cam tavanı olduğu için ve eğer dedikleri gibi temizse 23 e kadar yolu var bu arabanın benim gönlümde..
güvenlik paketli dinamik abi bu torpidonun kaplama oldugu parlamasından belli bence,23 e alınır bence
araya tanıdık sokup 22 civarına alacağım yarın kısmetse.. yarın expertiz yaptırıp son durmu burdan iletirim. inşallah sorun çıkmaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri