Orijinalini görmek için tıklayınız : 25000 tly hangi puntoyu önerirsiniz arkadaşlar yardım acil
arkadaşlar foruma yeni üye oldum 25 bin tl kadar birikmişim var acaba hangi puntoyu tavsiye edersiniz buradan yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum puntocular
muratpolat12
25/12/2012, 02:06
sitede 27 ye 2011 dizel evo vardı bir bakın isterseniz.
muratpolat12
25/12/2012, 02:09
evet satılık araç bölümünü bir inceleyin
hocam bu soruyu sorma bile direk emotion temiz bir punto..active evo almaktansa emotion gp bence daha iyidir..
hocam bu soruyu sorma bile direk emotion temiz bir punto..active evo almaktansa emotion gp bence daha iyidir..
Hocam ağzına sağlık ben bir emotion kullanıcısıyım kuzende evo var emotionumu üstüne para verse değişmem o derece 2006 olmasına rağme km sadece 54 binde taş gibi maşallah :D emotion dolu dolu gez al keyfine bak
motor delisi
25/12/2012, 09:43
2008 tjet olabilir :)
Ziyaretçi049
25/12/2012, 10:04
Ben 2006 Dynamic 1.3 Multijet 75hp Grande Punto'dan 2008 Dynamic T-Jet 120Hp Grande Punto'ya geçtim gayet memnunum. Performans takıntınız varsa kesinlikle 1.4T-Jet alın ekonomi istiyorum diyorsanız 1.3 Multijet 75Hp Punto Evo Dynamic alın bence
Hocam ağzına sağlık ben bir emotion kullanıcısıyım kuzende evo var emotionumu üstüne para verse değişmem o derece 2006 olmasına rağme km sadece 54 binde taş gibi maşallah :D emotion dolu dolu gez al keyfine bak
İşe sizin için önceliğin ne olduğuna bakarak başlayın. Yıl ve kilometre mi yoksa doluluk mu ?
Bende tam bir sene önce aynı bütçeyi emotion dan yana kullandım. Benim için yıl ve kilometreden çok doluluk önemliydi. Tercihimi 2007 model 90bg 6 ileri asr+esp paketininde bulunduğu skydomlu 128.000km de hiç bir boyası değişeni olmayan temiz bir araçtan yana kullandım ve hiçte pişman değilim.
kronik sorunlarda dolu 2006 punto alacağıma yüksek model bi punto alırım daha iyi evo yada grande farketmez model yüksek olsun kafan az ağrısın.
kronik sorunlarda dolu 2006 punto alacağıma yüksek model bi punto alırım daha iyi evo yada grande farketmez model yüksek olsun kafan az ağrısın.
Sattığım emotion 2006 modeldi ondan önce 2007 sini kullandım hiçbir kronik sorun ile karşılaşmadım..
Ziyaretçi049
25/12/2012, 13:04
Benim 2006 model 1.3 M-Jet aracımda'da kronik sorun yoktu, aldığım 2008 model T-Jet Airbag arızası verdi ama :)
Şans işi bence bunlar...
tuncaykcd
25/12/2012, 13:33
herkes kendi arabasına göre cevap veriyor herhalde. bence evo özel seriydi diz hava yastığı vs... bu yüzden puntoların içinde en çok tutulan dynamic bol kitli (asist ,popkit,güvenlik vs) bir evo her zaman satışta sizi üzmez. ben bir kere ilana çıkardım aracı birçok kişi evomu diye aradı . Evo puntolarda en çok tutulan modeldir.aynı grandelerde tjetli funve emo gibi
fotobelit
25/12/2012, 13:36
Dinamik veya emotion modellerine bakın derim..Evo nun active modelleri ve benzinli modelleri 27 bin civarında..Görüntümü,konformu ona karar vermek..Bence GP ye göre,active evoda birtek ön konsol farkı var..
herkes kendi arabasına göre cevap veriyor herhalde. bence evo özel seriydi diz hava yastığı vs... bu yüzden puntoların içinde en çok tutulan dynamic bol kitli (asist ,popkit,güvenlik vs) bir evo her zaman satışta sizi üzmez. ben bir kere ilana çıkardım aracı birçok kişi evomu diye aradı . Evo puntolarda en çok tutulan modeldir.aynı grandelerde tjetli funve emo gibi
Tuncay bey eğer dizel dynamic evo alabilecekse 25 liraya hiç durmasın ama zannetmiyorum..bütçe 25 lira olduğu için emotion gp al diyoruz..
E_N_D_E_R_
25/12/2012, 14:57
AldığındA paylaşırsan sevinirim.
Bana sorarsan 90 lık multijet dynamıc.
multijet fun 90 bg :) herkes kendi aracını yazmış ben satayım 25 e :)
Honor COOPER
25/12/2012, 15:45
hocam o yazdığın tüm kitler ayrıca cam tavanda var hata boya yok ama 40 gündür satamadım daha aracımı satışta üzmez düşüncenize katılmıyorum.
Hocam o kronik dediğiniz sorunların hiçbirini 2006 yıllık araçta yaşamdım sorun şu olabilirmi acaba fiat 2006 emotionları italyadan gönderirken diğerleri burda birleştirildi ayrıca söylenen esp vb özellikler zaten emotionda mevcut punto serisinin şuan "en dolusu" olduğunu unutmayın bendeki 6 hava yastıklı hil holdr fln saymıyorum zaten herkes bilio sahibindene grin ve 4 kapılılara fiyat olarak bakın biz burda ne dersekte piyasa belli ordan rahatlıkla görebilirsiniz fiyat performans donanım GÜVENLİK için emotion diyorum
Hocam o kronik dediğiniz sorunların hiçbirini 2006 yıllık araçta yaşamdım sorun şu olabilirmi acaba fiat 2006 emotionları italyadan gönderirken diğerleri burda birleştirildi ayrıca söylenen esp vb özellikler zaten emotionda mevcut punto serisinin şuan "en dolusu" olduğunu unutmayın bendeki 6 hava yastıklı hil holdr fln saymıyorum zaten herkes bilio sahibindene grin ve 4 kapılılara fiyat olarak bakın biz burda ne dersekte piyasa belli ordan rahatlıkla görebilirsiniz fiyat performans donanım GÜVENLİK için emotion diyorum
forumdaki city arıza bölümüne girin konulara bakın % 90 2006 yılı araçlarda olduğunu göreceksiniz ben kimsenin aracını kötülemiyorum belki sizin aracınızda yada baskasının aracında olmamıstır ama 2006 model tüm araçlarda bu sorun çıkıyor belki 5000 de belki 100 binde
25 bin liraya 2006 model araç alınacağına daha yüksek model dinamik araç bakmak daha mantıklı bu benim şahsi görüşüm uyarsınız yada uymazsınız onu bilemem herkes kararını kendisi verir..
forumdaki city arıza bölümüne girin konulara bakın % 90 2006 yılı araçlarda olduğunu göreceksiniz ben kimsenin aracını kötülemiyorum belki sizin aracınızda yada baskasının aracında olmamıstır ama 2006 model tüm araçlarda bu sorun çıkıyor belki 5000 de belki 100 binde
25 bin liraya 2006 model araç alınacağına daha yüksek model dinamik araç bakmak daha mantıklı bu benim şahsi görüşüm uyarsınız yada uymazsınız onu bilemem herkes kararını kendisi verir..
hocam kesinlikle haklısınız ama 25 liraya evo dynamic dizel alamaz... ancak evo active alır..bizde diyoruz ki evo active yerine 2006-2007-2008 emotion daha mantıklı..
ben zaten evo alsın demedim ki 25 liraya çok rahat temiz 2009 dinamik bulabilir
ben zaten evo alsın demedim ki 25 liraya çok rahat temiz 2009 dinamik bulabilir
olayın o yönü artık keyfiyettir seçenektir..bana sorarsan 2009 dynamic alacağıma 2006-2007 emotion alırım ama karşı taraf ne düşünür önceliği nedir bilemem..
Bu araçların % kaçı emotion bilemem ama % 90 nın dynmc bunu biliyorum bunun nedeninde de kendi yorumumla belirttim ayrıca piyasa belli sahibindene girip bir baksın arkadaş tabi donanımlarada active alıp yıl olmuş 2012 hala anadol gibi arkadakiler kolla çeviriyo camı, klima analog tabi birde 75 likerin yukuşlardaki baygınlığınıda unutmamak lazım bunlar önemli detaylar ;) activden uzak dur dnymc iyi emotion en iyi bak gör sonucu göreceksin alacağınız aracın hayırlısı olması dileğiyle
Bu araçların % kaçı emotion bilemem ama % 90 nın dynmc bunu biliyorum bunun nedeninde de kendi yorumumla belirttim ayrıca piyasa belli sahibindene girip bir baksın arkadaş tabi donanımlarada active alıp yıl olmuş 2012 hala anadol gibi arkadakiler kolla çeviriyo camı, klima analog tabi birde 75 likerin yukuşlardaki baygınlığınıda unutmamak lazım bunlar önemli detaylar ;) activden uzak dur dnymc iyi emotion en iyi bak gör sonucu göreceksin alacağınız aracın hayırlısı olması dileğiyle
Dynamic lerin çoğunda da arka camlar manuel
Sent my iPad using
lithium_
25/12/2012, 20:42
yokuş performansı hakkında; bolu dağını (otoyolu kullanmadan, dağdan çıkarak) 5. vites 110-120 km/h ile çıkabilmekteyim. 75 beygir bir araç için yeterli, öyle bayılması felan yok. aynı yolda 1.2 jetta ile 110 km/hızı göremiyorum.
daha hiç bir yokuşta bayılan 75 lik punto görmedim ben :) fire ile karıştırmıştır belki
devirini alan hiçbir araba bayılmaz devirini alamayan bırakın 75 lik 90 lık da bayılır t-jet dahi bayılır yeterki devirini alsın doğru viteste doğru yokuşu çıkın..eski kamyoncu abilerimiz yokuşu kaç ile iniyorsan onunla çık derlerdi..
ben bunu 90 lıkla karşılaştırdığım için söyledim aradaki farkı aynı yokuş üzerinde çok rahat hissettim gerisi beğeni meselesi tabiki :D
devirini alan hiçbir araba bayılmaz devirini alamayan bırakın 75 lik 90 lık da bayılır t-jet dahi bayılır yeterki devirini alsın doğru viteste doğru yokuşu çıkın..eski kamyoncu abilerimiz yokuşu kaç ile iniyorsan onunla çık derlerdi..
+1283
Aracınıı kullanmayanı bilmeyen her yokuşta bayılır :)
Sent my iPad using
arkadaşlar neyi tartışıyosunuz 25 e 2009 fun 90 bg ben satayım işte :D görüntü olarak emotiondanda dinamik dende güzel :D
arkadaşlar neyi tartışıyosunuz 25 e 2009 fun 90 bg ben satayım işte :D görüntü olarak emotiondanda dinamik dende güzel :D
Hocam ne yaptın ya biz görmeyeli fiat kasayımı değiştirdi de haberimiz yok :D :D he aracın temiz ona lafımız yok tabi ;) ama emoşuma laf ettirmem :D :D :D
gerçekten gp lerin 15 jant olanları marşpiyel rüzgarlık neyse işte ıvır zıvır olmayanları çok boş duruyo
gerçekten gp lerin 15 jant olanları marşpiyel rüzgarlık neyse işte ıvır zıvır olmayanları çok boş duruyo
Aynen öyle ama bizde var giydirdik kuşattık güzelce ;) :
ozaman diyecek bişey yok tabiki emotion daha güzel
ozaman diyecek bişey yok tabiki emotion daha güzel
Gönüller güzel olsun kaza bela olmasın o yeter hocam bize :)
Gönüller güzel olsun kaza bela olmasın o yeter hocam bize :)
tabiki allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin herkese