Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 25000 tly hangi puntoyu önerirsiniz arkadaşlar yardım acil

yusuf kıraç
    falkonx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 9

Teknik Konu 25000 tly hangi puntoyu önerirsiniz arkadaşlar yardım acil

arkadaşlar foruma yeni üye oldum 25 bin tl kadar birikmişim var acaba hangi puntoyu tavsiye edersiniz buradan yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum puntocular

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

sitede 27 ye 2011 dizel evo vardı bir bakın isterseniz.

yusuf kıraç
    falkonx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 9

buradaki formdamı acaba

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

evet satılık araç bölümünü bir inceleyin

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hocam bu soruyu sorma bile direk emotion temiz bir punto..active evo almaktansa emotion gp bence daha iyidir..

murat su
    ares86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 15

Teknik Konu

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bu soruyu sorma bile direk emotion temiz bir punto..active evo almaktansa emotion gp bence daha iyidir..
    Hocam ağzına sağlık ben bir emotion kullanıcısıyım kuzende evo var emotionumu üstüne para verse değişmem o derece 2006 olmasına rağme km sadece 54 binde taş gibi maşallah emotion dolu dolu gez al keyfine bak

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

2008 tjet olabilir

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Ben 2006 Dynamic 1.3 Multijet 75hp Grande Punto'dan 2008 Dynamic T-Jet 120Hp Grande Punto'ya geçtim gayet memnunum. Performans takıntınız varsa kesinlikle 1.4T-Jet alın ekonomi istiyorum diyorsanız 1.3 Multijet 75Hp Punto Evo Dynamic alın bence

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı ares86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ağzına sağlık ben bir emotion kullanıcısıyım kuzende evo var emotionumu üstüne para verse değişmem o derece 2006 olmasına rağme km sadece 54 binde taş gibi maşallah emotion dolu dolu gez al keyfine bak
    İşe sizin için önceliğin ne olduğuna bakarak başlayın. Yıl ve kilometre mi yoksa doluluk mu ?

Bende tam bir sene önce aynı bütçeyi emotion dan yana kullandım. Benim için yıl ve kilometreden çok doluluk önemliydi. Tercihimi 2007 model 90bg 6 ileri asr+esp paketininde bulunduğu skydomlu 128.000km de hiç bir boyası değişeni olmayan temiz bir araçtan yana kullandım ve hiçte pişman değilim.
    Ne mutlu Türküm diyene.

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

kronik sorunlarda dolu 2006 punto alacağıma yüksek model bi punto alırım daha iyi evo yada grande farketmez model yüksek olsun kafan az ağrısın.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kronik sorunlarda dolu 2006 punto alacağıma yüksek model bi punto alırım daha iyi evo yada grande farketmez model yüksek olsun kafan az ağrısın.
    Sattığım emotion 2006 modeldi ondan önce 2007 sini kullandım hiçbir kronik sorun ile karşılaşmadım..

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Benim 2006 model 1.3 M-Jet aracımda'da kronik sorun yoktu, aldığım 2008 model T-Jet Airbag arızası verdi ama
    Şans işi bence bunlar...

TUNCAY KCD
    tuncaykcd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    19zz333
    Edilen teşekkür: 17

herkes kendi arabasına göre cevap veriyor herhalde. bence evo özel seriydi diz hava yastığı vs... bu yüzden puntoların içinde en çok tutulan dynamic bol kitli (asist ,popkit,güvenlik vs) bir evo her zaman satışta sizi üzmez. ben bir kere ilana çıkardım aracı birçok kişi evomu diye aradı . Evo puntolarda en çok tutulan modeldir.aynı grandelerde tjetli funve emo gibi

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Dinamik veya emotion modellerine bakın derim..Evo nun active modelleri ve benzinli modelleri 27 bin civarında..Görüntümü,konformu ona karar vermek..Bence GP ye göre,active evoda birtek ön konsol farkı var..
    Konu fotobelit tarafından (25/12/2012 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tuncaykcd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes kendi arabasına göre cevap veriyor herhalde. bence evo özel seriydi diz hava yastığı vs... bu yüzden puntoların içinde en çok tutulan dynamic bol kitli (asist ,popkit,güvenlik vs) bir evo her zaman satışta sizi üzmez. ben bir kere ilana çıkardım aracı birçok kişi evomu diye aradı . Evo puntolarda en çok tutulan modeldir.aynı grandelerde tjetli funve emo gibi
    Tuncay bey eğer dizel dynamic evo alabilecekse 25 liraya hiç durmasın ama zannetmiyorum..bütçe 25 lira olduğu için emotion gp al diyoruz..

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ender İYİDİKER
    E_N_D_E_R_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 EN*707
    Edilen teşekkür: 128

AldığındA paylaşırsan sevinirim.
    Bana sorarsan 90 lık multijet dynamıc.
    BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

multijet fun 90 bg herkes kendi aracını yazmış ben satayım 25 e

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı tuncaykcd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam o yazdığın tüm kitler ayrıca cam tavanda var hata boya yok ama 40 gündür satamadım daha aracımı satışta üzmez düşüncenize katılmıyorum.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

murat su
    ares86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 15

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam o kronik dediğiniz sorunların hiçbirini 2006 yıllık araçta yaşamdım sorun şu olabilirmi acaba fiat 2006 emotionları italyadan gönderirken diğerleri burda birleştirildi ayrıca söylenen esp vb özellikler zaten emotionda mevcut punto serisinin şuan "en dolusu" olduğunu unutmayın bendeki 6 hava yastıklı hil holdr fln saymıyorum zaten herkes bilio sahibindene grin ve 4 kapılılara fiyat olarak bakın biz burda ne dersekte piyasa belli ordan rahatlıkla görebilirsiniz fiyat performans donanım GÜVENLİK için emotion diyorum
    Konu ares86 tarafından (25/12/2012 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

Alıntı ares86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam o kronik dediğiniz sorunların hiçbirini 2006 yıllık araçta yaşamdım sorun şu olabilirmi acaba fiat 2006 emotionları italyadan gönderirken diğerleri burda birleştirildi ayrıca söylenen esp vb özellikler zaten emotionda mevcut punto serisinin şuan "en dolusu" olduğunu unutmayın bendeki 6 hava yastıklı hil holdr fln saymıyorum zaten herkes bilio sahibindene grin ve 4 kapılılara fiyat olarak bakın biz burda ne dersekte piyasa belli ordan rahatlıkla görebilirsiniz fiyat performans donanım GÜVENLİK için emotion diyorum
    forumdaki city arıza bölümüne girin konulara bakın % 90 2006 yılı araçlarda olduğunu göreceksiniz ben kimsenin aracını kötülemiyorum belki sizin aracınızda yada baskasının aracında olmamıstır ama 2006 model tüm araçlarda bu sorun çıkıyor belki 5000 de belki 100 binde

25 bin liraya 2006 model araç alınacağına daha yüksek model dinamik araç bakmak daha mantıklı bu benim şahsi görüşüm uyarsınız yada uymazsınız onu bilemem herkes kararını kendisi verir..
    Konu rbcn tarafından (25/12/2012 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon