sitede 27 ye 2011 dizel evo vardı bir bakın isterseniz.
arkadaşlar foruma yeni üye oldum 25 bin tl kadar birikmişim var acaba hangi puntoyu tavsiye edersiniz buradan yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum puntocular
sitede 27 ye 2011 dizel evo vardı bir bakın isterseniz.
buradaki formdamı acaba
evet satılık araç bölümünü bir inceleyin
hocam bu soruyu sorma bile direk emotion temiz bir punto..active evo almaktansa emotion gp bence daha iyidir..
2008 tjet olabilir![]()
Ben 2006 Dynamic 1.3 Multijet 75hp Grande Punto'dan 2008 Dynamic T-Jet 120Hp Grande Punto'ya geçtim gayet memnunum. Performans takıntınız varsa kesinlikle 1.4T-Jet alın ekonomi istiyorum diyorsanız 1.3 Multijet 75Hp Punto Evo Dynamic alın bence
İşe sizin için önceliğin ne olduğuna bakarak başlayın. Yıl ve kilometre mi yoksa doluluk mu ?
Bende tam bir sene önce aynı bütçeyi emotion dan yana kullandım. Benim için yıl ve kilometreden çok doluluk önemliydi. Tercihimi 2007 model 90bg 6 ileri asr+esp paketininde bulunduğu skydomlu 128.000km de hiç bir boyası değişeni olmayan temiz bir araçtan yana kullandım ve hiçte pişman değilim.
Ne mutlu Türküm diyene.
kronik sorunlarda dolu 2006 punto alacağıma yüksek model bi punto alırım daha iyi evo yada grande farketmez model yüksek olsun kafan az ağrısın.
Benim 2006 model 1.3 M-Jet aracımda'da kronik sorun yoktu, aldığım 2008 model T-Jet Airbag arızası verdi ama
Şans işi bence bunlar...
herkes kendi arabasına göre cevap veriyor herhalde. bence evo özel seriydi diz hava yastığı vs... bu yüzden puntoların içinde en çok tutulan dynamic bol kitli (asist ,popkit,güvenlik vs) bir evo her zaman satışta sizi üzmez. ben bir kere ilana çıkardım aracı birçok kişi evomu diye aradı . Evo puntolarda en çok tutulan modeldir.aynı grandelerde tjetli funve emo gibi
Dinamik veya emotion modellerine bakın derim..Evo nun active modelleri ve benzinli modelleri 27 bin civarında..Görüntümü,konformu ona karar vermek..Bence GP ye göre,active evoda birtek ön konsol farkı var..
Konu fotobelit tarafından (25/12/2012 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.
AldığındA paylaşırsan sevinirim.
Bana sorarsan 90 lık multijet dynamıc.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
multijet fun 90 bgherkes kendi aracını yazmış ben satayım 25 e
![]()
Hocam o kronik dediğiniz sorunların hiçbirini 2006 yıllık araçta yaşamdım sorun şu olabilirmi acaba fiat 2006 emotionları italyadan gönderirken diğerleri burda birleştirildi ayrıca söylenen esp vb özellikler zaten emotionda mevcut punto serisinin şuan "en dolusu" olduğunu unutmayın bendeki 6 hava yastıklı hil holdr fln saymıyorum zaten herkes bilio sahibindene grin ve 4 kapılılara fiyat olarak bakın biz burda ne dersekte piyasa belli ordan rahatlıkla görebilirsiniz fiyat performans donanım GÜVENLİK için emotion diyorum
Konu ares86 tarafından (25/12/2012 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.
forumdaki city arıza bölümüne girin konulara bakın % 90 2006 yılı araçlarda olduğunu göreceksiniz ben kimsenin aracını kötülemiyorum belki sizin aracınızda yada baskasının aracında olmamıstır ama 2006 model tüm araçlarda bu sorun çıkıyor belki 5000 de belki 100 binde
25 bin liraya 2006 model araç alınacağına daha yüksek model dinamik araç bakmak daha mantıklı bu benim şahsi görüşüm uyarsınız yada uymazsınız onu bilemem herkes kararını kendisi verir..
Konu rbcn tarafından (25/12/2012 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri