Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolmuşlardan bunlar çıktı
Dolmuşlardan bunlar çıktı | İzle | Haberler | Milliyet.tv (https://video.milliyet.com.tr/video-izle/Dolmuslardan-bunlar-cikti-4w9LywPDdpgF.html)
Adana polisi 3 günde bin 500 dolmuşta yaptığı aramada çok sayıda demir ve tahta sopa, testere, döner bıçağı ile sadece İstanbul polisine dağıtılan teleskopik cop ele geçirdi.
kaynak:Milliyet
Ülkede normal insan sayısı çok az. Evrimleşmemiş tiplerle uğraş dur.
araçlarında bunları bulunduranlara bir ceza verildimi acaba. hiç sanmıyorum..
her araçta olan normal şeyler bunlar :)
Sparco34
21/11/2012, 16:46
en son döner bıçağı vardı :D onuda aracı değiştirdik oda gitti
Ziyaretçi
21/11/2012, 17:55
Bahsi geçen teleskobik coplardan Ankara Maltepe Pazarından 25-35TL arasına alabilirsiniz. Eski aracımda vardı bi gaflete düşüp almıştım bu araba temiz :D
Ziyaretci031
21/11/2012, 18:10
Konuyu okudum ve hayret bile etmedim onları polis el koyar bu sefer tornavida ve ona benzer şeyler taşırlar.Döner bıcağının ( sallama) 3 yıl yatarı var.Ama nerde hani cezalar ben görmedim göremiyorumda.
Ayberk0616
21/11/2012, 20:51
Hepsine kabahatler kanunundan 160 küsür lira ceza kesmişler o kadar
Bi kavgayı ayırmak isterken elimden yaralanmıstım.Adamdaki tornavida copun boyu kadar vardı nasıl birşeyse
Bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz maalesef :(
Sent my iPad 2 using
uLTRa GP
22/11/2012, 01:16
Bende bijon anahtarı var o da :) olsun onun dışında biber gazı filan mı taşısam napsam :)
Bizim forumda adanalı dolmuşçular gibi herşey var ;)
Sent my iPad 2 using
StrawBeeRy
22/11/2012, 01:26
istanbulda olsa neler çıkar kim bilir koltuk altından insan bile çıkar valla :D :D
uLTRa GP
22/11/2012, 01:40
istanbulda olsa neler çıkar kim bilir koltuk altından insan bile çıkar valla :D :D
:D istanbulu düşünmek istemiyorum =)) daha geçen bindiğim dolmuşta şoförün altında haydar vardı.Bide başıma gelen bir olay bir kere tartıştık zonguldakta bi taksici ile tabi saat gece 12 çıkardı bira şişesi sallamaya başladı ona çok hayret ettim adam sarhoş olmasa isabet edecekti ama ucuz kurtardık