Ülkede normal insan sayısı çok az. Evrimleşmemiş tiplerle uğraş dur.
Dolmuşlardan bunlar çıktı | İzle | Haberler | Milliyet.tv
Adana polisi 3 günde bin 500 dolmuşta yaptığı aramada çok sayıda demir ve tahta sopa, testere, döner bıçağı ile sadece İstanbul polisine dağıtılan teleskopik cop ele geçirdi.
kaynak:Milliyet
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ülkede normal insan sayısı çok az. Evrimleşmemiş tiplerle uğraş dur.
Oz Büyücüsü
araçlarında bunları bulunduranlara bir ceza verildimi acaba. hiç sanmıyorum..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
her araçta olan normal şeyler bunlar![]()
en son döner bıçağı vardıonuda aracı değiştirdik oda gitti
Bahsi geçen teleskobik coplardan Ankara Maltepe Pazarından 25-35TL arasına alabilirsiniz. Eski aracımda vardı bi gaflete düşüp almıştım bu araba temiz![]()
Konuyu okudum ve hayret bile etmedim onları polis el koyar bu sefer tornavida ve ona benzer şeyler taşırlar.Döner bıcağının ( sallama) 3 yıl yatarı var.Ama nerde hani cezalar ben görmedim göremiyorumda.
Hepsine kabahatler kanunundan 160 küsür lira ceza kesmişler o kadar
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Bi kavgayı ayırmak isterken elimden yaralanmıstım.Adamdaki tornavida copun boyu kadar vardı nasıl birşeyse
Bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz maalesef
Sent my iPad 2 using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bende bijon anahtarı var o daolsun onun dışında biber gazı filan mı taşısam napsam
![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Bizim forumda adanalı dolmuşçular gibi herşey var
Sent my iPad 2 using
istanbulda olsa neler çıkar kim bilir koltuk altından insan bile çıkar valla![]()
![]()
istanbulu düşünmek istemiyorum =)) daha geçen bindiğim dolmuşta şoförün altında haydar vardı.Bide başıma gelen bir olay bir kere tartıştık zonguldakta bi taksici ile tabi saat gece 12 çıkardı bira şişesi sallamaya başladı ona çok hayret ettim adam sarhoş olmasa isabet edecekti ama ucuz kurtardık
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri