Orijinalini görmek için tıklayınız : Aksilik üstüne aksilik...
Bigbrother
27/10/2012, 15:16
Bayram bayram babamları Antalya'da tatil yaptıkları otelde ziyarete gittikten sonra, akşam otelden çıkışta bunu farkettim;
https://e1210.hizliresim.com/12/v/fbj2f.jpg
Neyseki anahtarı otele verdiğim için hemen güvenlik müdürünü çağırdım hesap sormak için... Güvenlik müdürü biz yapmadık dedi. Ben anahtarı size verdim, sorumlu sizsiniz, sizden şikayetçi olacağım, Jandarmayı arıyorum deyince 10 dk geçmeden sorumlu bulunuverdi birden bire... Yan otelin servis şoförü çarpmış... Çarpan minibüste, şoförde orada olmadığı için tutanak tutamadık. Aracın sahibine ulaşıldı. Aracın sahibi de tutanak tutmamak için yalvardı, çünkü 6 tane aracı varmış, tutanak tutulursa eğer hepsinin birden trafik sigortası artarmış. Nakit para almak zorunda kaldım... Bayram ziyaretinin içine etmiş oldu kıro şoför...
Aksilikler üst üste gelir diyorlar ya, bu da volan arızasının üzerine tuz biber oldu...
geçmiş olsun hocam..en azından sorumluyu bulmuşsunuz...bazı arkadaşlar çarpıp kaçıyor...
Bigbrother
27/10/2012, 15:40
geçmiş olsun hocam..en azından sorumluyu bulmuşsunuz...bazı arkadaşlar çarpıp kaçıyor...
Evet bulduk ama otelden şikayetçi olmak istediğimi belirttiğimde buldular sorumluyu... Yoksa nerden bulacağız diyorlardı. Tam bir rezalet yani... Ağlamayana meme yok!
Geçmiş olsun. Bayram tatiliizi zehir etmeyi başarmışlar.
Çokta üzüleyin olan olmuş artık allah beterinden korusun.
Korkutmasanız yapan bulunmayacak.
geçmiş olsun.
volume23
27/10/2012, 16:31
Geçmiş olsun allahtan zorlada olsa muhattap alabileceğiniz birisini bulmuşsunuz.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Geçmiş olsun Berk hocam :( Allah beterinden korusun....
Geçmiş olsun Berk, sinirbozucu bir durum gerçekten,
Bu valelere mümkün olduğunca anahtar vermemek lazım, hatta hiç vermemek lazım.Ya aracı vururlar ya da arkadaşı-tanıdığı yapar ama sorumluluk almazlar, bilmiyoruz derler.Anahtarı alan sorumluluğunu da alması gerekiyor,
En azından senin olayında sorumlu çıkmış ortaya biraz korkutma da olsa, geçmiş olsun tekrardan...
onurciko
27/10/2012, 18:52
Abicim geçmiş olsun, kurşun döktürmek farz oldu sana.Hangi otelmiş bu böyle.pasta ile kurtarılacak gibi mi, cökük var mı?
can-asan
27/10/2012, 18:57
geçmiş olsun.. can sıkıcı durum bende pek valeye vermemeye çalışırım ama bazı yerlerde zorunlu versekte bakarım arabanın sağına soluna.
Geçmiş olsun
Sent my iPad 2 using
Gecmis olsun
sent my new ipad
anamurmuzu
27/10/2012, 21:34
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Bigbrother
27/10/2012, 21:38
Abicim geçmiş olsun, kurşun döktürmek farz oldu sana.Hangi otelmiş bu böyle.pasta ile kurtarılacak gibi mi, cökük var mı?
Alanya'ya gelmeden Okurcalar'da Meryan Hotel'de oldu... Aracı otel dışına park etmişler ve yan otelin servisi çarpmış. Kısmet işte...
Pasta cila yetmez çünkü göçük var. Autoking'e götüreceğim pazartesi bir gelsin...
oytuneymen
27/10/2012, 21:59
Geçmiş olsun hocam
Berk, çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.
engincantan33
27/10/2012, 23:58
guzel kardesım geccmıs olsun bence boyatmayı orayı aynısı benım punto evo da olmustu gocukcu duzelttı hıcbır fark yoktu
onurciko
28/10/2012, 00:46
Alanya'ya gelmeden Okurcalar'da Meryan Hotel'de oldu... Aracı otel dışına park etmişler ve yan otelin servisi çarpmış. Kısmet işte...
Pasta cila yetmez çünkü göçük var. Autoking'e götüreceğim pazartesi bir gelsin...
Autoking boya diyebilir büyük ihtimal, boya vurdurma bence yeni sanayiinde bir yer var mini onarım yapan.Oraya da gösterebiliriz.
fotobelit
30/10/2012, 13:37
Geçmiş olsun...Ayıptır sorması,nekadar para aldınız.Merakım şundan,o hasarın nekadar tuttuğuna neye göre kara verdiniz ve o kişi bunu nasıl kabul etti..
sedat06DF5649
30/10/2012, 14:05
geçmiş olsun allah beterinden saklasın