Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedelsiz Ürünler
aslam0740
30/03/2018, 01:53
ah o parça bana lazımdı orta konsolun sağ uç plastiği lazımdı, polen filitresini üstünü kapatan düz plastik
arkadaşlar Merhaba, Benim bir ricam olacak teybi sokup usb kablosu takmak istiyorum fakat teyıbı sokemedım bunun bı aparatı varmış o aparattan olan varsa ben istanbuldayım anadalu yakasında ise geleyım yanına sokeyım teyıbı mazemesını geri vereyim eger baska ilde iseniz kargo gonderın ben oderım kargoyu mazemeyı kullanıp geri gondereyım boşuna vermeyeyeım 25 - 30 tl rica ediyorum bi yardım lutfen
punto1414
30/03/2018, 09:50
arkadaşlar Merhaba, Benim bir ricam olacak teybi sokup usb kablosu takmak istiyorum fakat teyıbı sokemedım bunun bı aparatı varmış o aparattan olan varsa ben istanbuldayım anadalu yakasında ise geleyım yanına sokeyım teyıbı mazemesını geri vereyim eger baska ilde iseniz kargo gonderın ben oderım kargoyu mazemeyı kullanıp geri gondereyım boşuna vermeyeyeım 25 - 30 tl rica ediyorum bi yardım lutfen
nalburdan oraya uygun alyan ucu alabilirsin,çivide olur 5-10 liraya halledersin
Annemden şiş tığ tornavide 15 cm lik çivi hepsını denedım hakkaten olmuyor en son o apartı kafaya taktım tık tık her sey yerıne oturuyor ama teyıp gelmıyor cekıyorum gelmıyor ıcerıdekı kancasına tığ ı takıyorum cekıyorum yıne gelmıyor kredi kartı gibi sert cisimlerle kenarlarından ittirmeye calıştım yok arkadaş yok kafayı yıycem yaa bi türlü cıkartamadım. mini levye lazım bana artık işte o aparat setinde hepsı varmış.
boyle bir set lazım heralde
https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/oto-teyp-sokme-aparati-plastik-12-parca-332510799
silecek takımı mersinden ihtiyacı olan bir arkadaşa verilmiştir. hayrını görsün.
Salih berberoglu
30/03/2018, 20:36
Annemden şiş tığ tornavide 15 cm lik çivi hepsını denedım hakkaten olmuyor en son o apartı kafaya taktım tık tık her sey yerıne oturuyor ama teyıp gelmıyor cekıyorum gelmıyor ıcerıdekı kancasına tığ ı takıyorum cekıyorum yıne gelmıyor kredi kartı gibi sert cisimlerle kenarlarından ittirmeye calıştım yok arkadaş yok kafayı yıycem yaa bi türlü cıkartamadım. mini levye lazım bana artık işte o aparat setinde hepsı varmış.
https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/oto-teyp-sokme-aparati-plastik-12-parca-332510799Bende var ataşehirdeyim gelirim dersen mesaj yazabilirsin
LG-D855 cihazımdan gönderildi
bana çok lazımdı duruyorsa bana gönderirmisiniz
volkan1065
01/04/2018, 15:32
https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/oto-teyp-sokme-aparati-plastik-12-parca-332510799
Aşağıdaki konuyu inceleyin.
https://forum.grandepuntotr.com/makale/62914-punto-evo-teyp-ve-digital-klima-paneli-sokumu.html
ozkantastemel
12/04/2018, 13:27
Elinde fazla g.punto far toz kapağı bulunan var mıdır?
Hocam şöyle birşey lazım sana.
https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-aux-ses-kablosu-1-5-mt-ucretsiz-kargo-361600097
(reklama giriyorsa affola, net bilgi vermek istedim :))
aslam0740
17/07/2018, 00:30
orta konsolun sağ uç plastiği lazımdı, polen filitresini üstünü kapatan düz plastik lazım varsa iyi olur
bacadir68
17/07/2018, 09:58
İyi günler arkadaşlar. Benim aracımım cam tavanın perdelerinin (ön ve arka) kapalı durmasını sağlayan plastik parçalardan lazım. Herhangi bir yerde gözüne ilişen olursa bana haber verebilir mi?
SM-G800H cihazımdan gönderildi
serkan1065
18/07/2018, 10:54
İyi günler arkadaşlar. Benim aracımım cam tavanın perdelerinin (ön ve arka) kapalı durmasını sağlayan plastik parçalardan lazım. Herhangi bir yerde gözüne ilişen olursa bana haber verebilir mi?
Bir ara bu sayfada benzer ürünlerin parçalarını paylaşan olmuştu. Hatta uygun fiyata da satıyordu. Sayfada bir araştırma yaparsan bulursun sanırım.
Palio3131
21/10/2018, 12:42
İyi günler arkadaşlar palio 1998 sağ arka kapı küllüğüne ihtiyacim var nereden bulabilirim
İyi günler arkadaşlar palio 1998 sağ arka kapı küllüğüne ihtiyacim var nereden bulabilirim
Çıkmacılarda ilacınız.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi günler, farın arka plastik kapağı yok, su almasından korkuyorum, linea/punto birbirine uyumlu sanırım. İzmirde yaşıyorum plastik far arka kapağı lazım, izmirde elden alabilirim
Herkese iyi günler dilerim. 2014 dizel Punto orjinal yay lazım. Takas yaparım satın alabilirim
iyi günler. sol ön sürücü kapı hoparlör kapağı lazım. g.punto 2007 model. abartı olmayan ücreti mukabilinde satın alabilirim.
Ön sol kapı hoparlörü lazım elinde olup satmak isteyen
2006 punto için güneşlik lazım
2007 punto sol şoför güneşliği lazım [emoji106]
ademaksoy1990
15/04/2020, 04:57
böyle konular görmek sevindiriyor :)
2012 sol güneşlik lazım :)
Clkemre34
09/05/2020, 17:54
Merhabw, map sensoru lazim arkadaslar, 2006 punto aracım. Uyguna bulabilecegim yer söylerseniz yine memnun olurum
Puntobordo
10/05/2020, 04:54
Sağ arka tavan tutamağı ve sol ön hoparlöre ihtiyacım var ihtiyaç fazlası olan arkadaşlar yada abartmamak kaydıysa ücret karşılığındada alabilirim.Mesaj atarsanız memnun olurum.
Fenerli86
07/06/2020, 23:04
Ücretsiz spor yay lazım arkadaşlar varsa çok sevinirim ilk arabam hayırlı akşamlar 2012 fiat 1.3 multijet pop jantlar 15 inç tel 0546 559 89 09