Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedelsiz Ürünler
Xenophan
23/02/2013, 16:55
Xenophan bana ulaşırsa buluşup veririm.
ama aramazsa halı saha maçımız var kanberle orda görüşücez inş ona iletirim hatta yapıstırır fotolarız :)
Pm attim hocam
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
aykut_1914
23/02/2013, 19:43
Pm attim hocam
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
cevaplandı.
hafta içi xenophan a gönderilecek esseesse ler
Ziyaretci036
25/02/2013, 00:54
3 adet kırmızı jant göbeği (cihan kardeş kardeşime opsiyonlu )
bir adet siyaha boyanmış ön logo kazırım diyorsanız altından kırmızı logo çıkar :)
siyah tabanlı sis farı sağ
cihankardes
25/02/2013, 00:57
Opsiyonum mesajımdan önce gelmiş :)
Hemen adresimi gönderiyorum abi :)
Murat Abi Forever :clapping:
Ziyaretci036
25/02/2013, 01:02
Opsiyonum mesajımdan önce gelmiş :)
Hemen adresimi gönderiyorum abi :)
Murat Abi Forever :clapping:
durmak yok zaman hızlı akıyor :)
cluppunto65
25/02/2013, 01:06
Slm gerçekten çok güzel bir konu beğendim :)
Benimde elimde siyah orjinal sis kapağı var 2 tane ayrıca sarı kırmızı sis transparan ve 2 3 mt. siyah çizgili kullanmadığım carbon var ... isteyen arkadşlar bana ulaşabilirler...ben sağlıkçıyım kalp damar bzim işimiz Allah uzak etsin kalbiyle sıkıntısı olanda arayabilir :)
Ziyaretci031
25/02/2013, 01:08
Benimde elimde siyah orjinal sis kapağı var 2 tane ayrıca sarı kırmızı sis transparan ve 2 3 mt. siyah çizgili kullanmadığım carbon var ... isteyen arkadşlar bana ulaşabilirler...ben sağlıkçıyım kalp damar bzim işimiz Allah uzak etsin kalbiyle sıkıntısı olanda arayabilir :)
Mustafa yildirim ariyordu sis kapaklarini hemen soyleyeyim opsiyonlarmisin
Sent my iPhone using .
H. KURU
cluppunto65
25/02/2013, 01:10
olur kardeşim kim istiyorsa yönlendirebilirsin bana gönderirim.
Birkan61
25/02/2013, 01:11
Sadece karbonları ben alabilir miyim?
Aracımda kaplamak istediğim yerler varda :)
cluppunto65
25/02/2013, 01:11
daha başka bir sürü şey var arabada garajda bakmam gerek nasıl olsa kullanmayacam bulamayacak sıkıntı çekecek birine vereyim :)
cluppunto65
25/02/2013, 01:12
olur kardeşim gönderirim bana unuturmayında özelden ulaşın bana ben nasıl isterseniz öyle göndereyim size..
Ziyaretçi033
25/02/2013, 01:12
Evet sis kapaklarına benim ihtiyacım var, opsiyonlamanız mümkün mü?
Teşekkürler Harun kardeşim ilgin için:)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Ziyaretci031
25/02/2013, 01:14
Evet sis kapakşarına benim ihtiyacım var, opsiyonşamanız mümkün mü?
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Rica ederim kardeşim hadi hayırlı olsun bakalım:)
Sent my iPhone using .
H. KURU
cluppunto65
25/02/2013, 01:16
Evet sis kapakşarına benim ihtiyacım var, opsiyonşamanız mümkün mü?
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
olur kardeşim ok...
Birkan61
25/02/2013, 01:17
olur kardeşim gönderirim bana unuturmayında özelden ulaşın bana ben nasıl isterseniz öyle göndereyim size..
Yazdım pm'den, çok teşekkür ederim buradanda :)
cluppunto65
25/02/2013, 01:19
ne demek kardeşim rica ederim ... inşallah dediğim gibi yarın gönderirim ararım seni umarım bi işe yarar :)
Ziyaretçi033
25/02/2013, 01:20
Rica ederim kardeşim hadi hayırlı olsun bakalım:)
Sent my iPhone using .
H. KURU
Teşekkürler :)
olur kardeşim ok...
teşekkürler.:)
Yarın pm atayım:)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
cluppunto65
25/02/2013, 01:23
Teşekkürler :)
teşekkürler.:)
Yarın pm atayım:)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
tamam olur ne zaman istersen atabilirsin gönderirim hemen sana. bugünde baktım arabadaydı kullanmayacam zaten daha iyi olru işe yarasın :)
cluppunto65
25/02/2013, 01:25
ben aracım için cam rüzgarlığı ve farlara xenon sislere ise beyaz ampüül istiyorum bedelsiz olmasada olur ihtiyacım var elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim...
Ziyaretci032
25/02/2013, 09:56
mesajlar güncellenmiştir, kontrol etmenizi rica ederim. herkese teşekkürler.
Ziyaretci040
25/02/2013, 09:59
Bu konu süper oldu. :)
aykut_1914
25/02/2013, 21:58
teşekkürler :)
sıcak sıcak :)
Ziyaretçi033
25/02/2013, 23:54
Harun beyin opsiyonlu olan ürünü bulamadığı için gönderemiyor. İlk mesajdan silinebilir.
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Mustafa bey ürün ne ne arıyorsunuz?
Sent my iPhone using
Ziyaretçi033
26/02/2013, 01:18
Mustafa bey ürün ne ne arıyorsunuz?
Sent my iPhone using
Sağolsun clupunto65 nikli arkadaşımız gönderiyor sis farının yerine takılan kapaktan.
Teşekkürler ilginden dolayı ali hocam.
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Sağolsun clupunto65 nikli arkadaşımız gönderiyor sis farının yerine takılan kapaktan.
Teşekkürler ilginden dolayı ali hocam.
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Ya sen bana sorsaydın ya bende ikiside var sağ sol takım. Sis farı taktırınca boşa çıktı aylardır duruyor :)
Ziyaretçi033
26/02/2013, 12:16
Ya sen bana sorsaydın ya bende ikiside var sağ sol takım. Sis farı taktırınca boşa çıktı aylardır duruyor :)
Eyvallah sağolasın :) bulduk sonuçta :)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Ziyaretci032
26/02/2013, 13:14
ilk sayfaya ekleyeyim mi?
Selam arkadaslar 2008 tarıhlı elımde 4 tane yazlık lastık var(175/65/15) yazlık lastıklerımı 16'' alacagım ıcın ıhtıyacı olana verebılırım lastıklerde cıddı sorun yok ama kullanılmadıgı ıcın bıraz catlaklar mevcut...
Ziyaretçi033
26/02/2013, 14:11
Yok hocam,cluppunto65 nickli arkadaşın mesajını ekleyelim ilk sayfaya
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
PUNTO2008
26/02/2013, 14:53
Arkadaşlar, dehşet-i devran güzel bir konuymuş bu, son mesaj yazılıp vitrine çıkınca görmüş oldum, emeği, fikri, önerisi, yardımları vs geçen herkese yürekten teşekkür etmek lazım bir dorum üyesi olaraktan. Ben de kurcalayım sağda solda, kullanmadığım ne varsa ekleyeyeim buraya o vakit:)
Ziyaretci032
26/02/2013, 14:58
Yok hocam,cluppunto65 nickli arkadaşın mesajını ekleyelim ilk sayfaya
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
onu sordum zaten hocam :) ürün sahibi onay verirse ekleyeceğim.
Ziyaretçi033
26/02/2013, 15:32
onu sordum zaten hocam :) ürün sahibi onay verirse ekleyeceğim.
Tamamdır:)
Yukardaki msjlarda onay vermişti
Pm den yazıştık biz.:)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Ekleyin tabi. Evde duracağına birine yarasın. Ama almak isteyen olursa pm atarsa ii olur. Burayı sürekli takip edemiyorum :-)
Sent my iPhone using
Ziyaretci032
26/02/2013, 16:07
güncelledim teşekkürler.
cluppunto65
28/02/2013, 01:49
elimde 2 adet orjinal sis kapakları var daha önce yazmıştım arkadaş istemişti göndermeden temin etmiş isteyn olursa bana ulaşabilir. yardımcı olurum.
cluppunto65
28/02/2013, 02:56
.
Ziyaretçi033
28/02/2013, 11:01
elimde 2 adet orjinal sis kapakları var daha önce yazmıştım arkadaş istemişti göndermeden temin etmiş isteyn olursa bana ulaşabilir. yardımcı olurum.
İlgin için teşekkürler hocam. Bende kapak vardı, delme - kesme işlemi yapacağım için mundar olurmu olmazmı diye tereddütlerim vardı, o yüzden kullanmayan bir arkadaşımızdan isteyeyim onun üzerinde bir çalışma yapayım dedim.
Beklerkende nasıl olsa arkadaşımız gönderecek bunlarda bir deneyeyim dedim, baktım ki oluyor o yüzden vazgeçtim :)
Yani ihtiyacı olan bir arkadaşımızın işine yarasın diye vazgeçtim.
Önemli olan niyet sonuçta.
Tekrardan teşekkürler konuyu açan, ürün paylaşan arkadaşlara...
Denediğim olay buydu, diğer tarafada uyguladım fakat parklara bağlayamadım daha, zamanım yetmedi.
(Plakalığımda özeldir :P Hyundai Yıldırım servisin plakalıkları :) hyundai amblemini kazıdım :) )
https://img..com/d/13/02/28/9a7uzyju.jpg
https://img..com/d/13/02/28/qy6ypu6y.jpg
luleburgazli
28/02/2013, 13:02
birde gündüz hali olsa daha iyi olacak bence..hayırlı olsun...
Ziyaretçi033
28/02/2013, 13:11
birde gündüz hali olsa daha iyi olacak bence..hayırlı olsun...
Eyvallah hocam, tam olarak bitsin hepsini yayınlarım bir konu altında.
Şuan için taslak aşamasında, bitmedi yani :)
luleburgazli
28/02/2013, 13:16
Eyvallah hocam, tam olarak bitsin hepsini yayınlarım bir konu altında.
Şuan için taslak aşamasında, bitmedi yani :)
hadi hayırlısı... amerikan park şemasınıda bulmuşsun heralde komple bittiğinde bekliyoruz fotorğaflarını...
Ziyaretçi033
28/02/2013, 13:18
hadi hayırlısı... amerikan park şemasınıda bulmuşsun heralde komple bittiğinde bekliyoruz fotorğaflarını...
Eyvallah hocam :) En kısa sürede tamamlamaya çalışacağım :)
Ziyaretci040
28/02/2013, 19:46
Hayırlı olsun abi güzel olmuş.
Ziyaretçi033
28/02/2013, 19:49
Hayırlı olsun abi güzel olmuş.
En iyisi konu açayım da :) bu konuyu baltalamayalım:)
Sonuçta sürekli gündemde kalıyor ama olsun, etik olmaz ;)
Teşekkürler burak, Amerikan parklarıda uygulayayım da bakalım nasıl olcak :)
elimde 2 adet 10 ar cm esseesse stickerı var, bi ara nerden bulduysam artık hatırlamıyorum bile :) kullanmayı düşünmüyorum onları isteyen alabilir
Ben alabilirim şayet halen duruyorsa
recepagdas
28/02/2013, 21:06
biraz geç oldu ama hasta sebebiyle bi türlü ilgilenemedim. Daha güzel sporunu takacağım diye mahfettiğim pedal papuçlarımı İsmail arkadaşımın gönderdiği papuçlarla değiştirdim :) Teşekkür ediyorum kendisine. Konunun yıllar boyu devamını diliyoruz :drool000:
Resim yükledim. Kamerada çıkmıyordu bende fener tuttum :D Aslında ilk taktığımda tertemizdi ama bugün hava çok kötüydü :D
Birde yavuz kardeşimden logoları aldım buluşup sağolsun ona da teşekkür ediyorum. Resim koyamıyorum henüz çünkü çalışmalar sürüyor :) uyduramadık ta bi türlü ya jant kapakları için değil yada 15" için değil çözemedik :D
aykut_1914
28/02/2013, 22:13
Ben alabilirim şayet halen duruyorsa
malesef nevruz abi :(
Xenophan a yarın kargoluycam işten bir türlü vakit bulamadım,kendisinden bu bahaneylede gecikme için özür dilerim
malesef nevruz abi :(
Xenophan a yarın kargoluycam işten bir türlü vakit bulamadım,kendisinden bu bahaneylede gecikme için özür dilerim
Ok kardeş problem degil
aykut_1914
28/02/2013, 23:20
Ok kardeş problem degil
ayrıca bugün sanırım seni gördüm :)
açevre yolu kullanır mısın?
Ziyaretci032
01/03/2013, 10:33
ürünlerin durumunu kontrol edelim günceli:
güncel ürünlerin listesi
Bende teyp çerçevesi vardı,Bulunca isteyen olursa yollıyım..
Elimde fazladan laptop çantası var bilginize..
Gözüme ilk çarpan buydu.. İllaki başka şeylerde çıkar detaylı baktığımda :)
seastar1905 adına opsiyonludur.
Benden de bir adet osram hyper white(yanlış hatırlamıyorsam) h4 ampül, teki patladı diğer teki sağlam duruyor. beyaz ışık veren bir ampül. aynı markasını kullanan varsa alsın yedekte dursun
arkadaşlar bende şimdilik bir aprça yok ama eğer eski kasa RENAULT KANGOO 2006 model için sis farının orjinal yerin plastik kapakları var. istenirse arka bagajı kapatan pandizot yerine mdf den parça yaptırmıştım katlanır üzerinde 6x9 oval kolon için delikleri açık parça var onu verebilirim...
Bende bir bilgisayar öğretmeni olarak elimdekileri ihtiyacı olanlara vermek isterim.
Maxtor 30 Gb Harddisk
Intel Celeron 1300 Mhz İşlemci
1x256 ve 2x128 SdRam
32 Mb AGP Ekran kartı
ESH (Fırat) arkadaşımızda bir çift ön camlar için rüzgarlık var bana bıraktı ihtiyacı olana verebilirim...
yolcu27 nickli Ali arkadaşımıza opsiyonludur.
Eğer mk1 palio aracı olan varsa arka palio hl ve fiat yazısı mevcut. İsteyene verebilirim elden.
elimde 2ad linea jant kapagı var isteyen olursa elden teslim edebilirim
Arkadaşlar,
Kış yaklaşırken kullanmadığım Doğalgaz sobasını isteyen olursa forum üyelerine verebilirim.
ECA markadır. 10 yıllık üründür ancak 2 yıl kullanılmıştır. Kargo vs ile gitmez, elden almanız gerekecektir. Yerim İstanbul - Zeytinburnu dur.
Talep eden olursa PM atsın, telefon numaramı vereyim.
Arkadaşlar, elimde kodak marka fotoğraf makineleri için şarj aleti var, isteyene :)
https://imageshack.us/a/img171/3499/22102012483.jpg
https://imageshack.us/a/img707/963/22102012485.jpg
https://imageshack.us/a/img716/6903/22102012488.jpg
Arkadaşlar,rafları kurcaladım ve eskiden kalma 1.6 polo,octvıa,felicia vs benzinli araca uyumlu triger kayışı ve alternatör kayışı buldum ilgilenen arkadaş varsa pm atsın kodlarını yazayım.
Palio için orjinal deri vites körüğü var
Merhaba, elimde eski aracımdan(Peugeot 206) kalan yay takımı var. İhtiyacı olan,eşinin dostunun işine yarayacak olan bir arkadaşımıza gönderebilirim.
emrgnc adına opsiyonludur.
5-6metre civarinda(fazlasida olabilir ama eksik degil) 8GA ses sistemi icin elektrik kablosu ve bicak sigorta var. Tesisat isine bir daha girmeyecegim icin ihtiyaci olana verebilirim. İletisim pm lutfen.
bir tane krikko var isteyen vereyim :) palio krikosudur.
bende elimde olan
Palio - Albea Sol Far orjinal kutulu ampülleriyle beraber
palio - albea sağ sol çamurluk sinyalleri ampülsüz
palio - albea orta konsol küllük
bedelsiz verebilirim
Clio symbol gri renkte çamurluk sinyalleri hiç kullanılmamış olarak duruyor. İsteyene elden teslim edebilirim
Arkadaşlar elimde fazla nokia mini usb kablosu var isteyen var mı? :)
(Yeni nesil telefonların hepsiyle uyumlu, sadece nokia olarak düşünmeyin) samsung, turkcel maxiplus5, htc vb.
Karartılmış yeni fiat logosu var :) evo arkaya olur. Basma mekanizması yok. Silikonla yapıştırmanız lazım :)
arkadaşlar bende
2 adet 24 jant bisiklet tekerleklerindeki iç lastiklerinden var
https://imageshack.us/a/img515/4878/20121130225544medium.jpg
25 adet cd koyabileceğini ister masaüstü ister duvar için cdlik kutusu
https://imageshack.us/a/img197/8541/20121130232053medium.jpg
https://imageshack.us/a/img208/8219/20121130232046medium.jpg
https://imageshack.us/a/img268/3171/20121130232104medium.jpg
isteyen arakadaşlara
istanbul beylikdüzü-bahçeşehir-esenyurt-masko ortak noktalarda buluşup eldende verebilirim direkt kargoda edebilirim bilgilerinize...
mrtgokdepe abimize cd kutusu opsiyonludur.
bey elimde mp3 çalar ve küllük var ,, küllük sağlamda teyp en son çalışıyordu :D uzun zamandır boşta yatıyor son durumu ne bilmiyoruım.. lazımsa göndereyim. hoparlör soketi var ama enerji soketi kaybolmuş bulamadım. 2 liraya oto teypçilerden temin edilebilir.. yada sigortasından + , kasasından eksi versen gene çalışır :D
https://img268.imageshack.us/img268/4864/dsc02010wm.jpg
buraya yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım herhalde kimseden ses çıkmadı
elimde grande punto sol far mevcut kendim açamaya çalıştım ayaklarını erittim
ön camı iç aynaları sinyal kapagı motoru heryeri saglam işine yarayan olursa bedelsiz alabilir
orjinal evo gündüz farları var bendede ihtiyacı olan olursa verebilirim :)
boris91'e opsiyonludur.
Bende araçla ilgili pek parça yok ama bende bilgisayarla uğraştığım için birşeyler ekleyeyim ihtiyacı olana elimde
AirTies AP-301 Access Point/Repeater/Bridge
3 adet bilgisayar kasası var ( dandik ama dükkanlara falan lazım olabilir 2 beyaz 1 siyah )
3 adet CD-ROM var
4 portlu modem var ( ama şu an için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum dolabımın ücra köşelerinden buldum )
1 adet Laptop soğutucu var 3 fanlı kullanılmış
var. Elimde bulabildiklerim şimdilik bu daha bakıp eklerim. Hayırlı günler.
yaklaşık 5 sene önce aldığım ekran kartıdır.Yazılımı olmadığı için çıkarttım.İstiyene verebilirim.
Bende de 2 tane ddr2 128 mblık ram var kullanmadıgım eger ısteyen olursa mesaj atabilir
Grande punto orjinal bijon kolu var eski aracımdan kalan. Onun bijonları alyan olduğu için evde kalmış. Gerçekten ihtiyacı olan birine yollayabilirim
Bende de mungen rüzgarlık var. satayım dedim kimzeye satamadım, tüccarlığı beceremiyorum.
İsteyene elden teslim alması,(İstanbul/bahçelievler/basın sitesi) hafta içi 20.00'dan sonra veya hafta sonu olmak şartıyla verebilirim.
yavuzkep adına opsiyonludur.
1- bnde iki adet sarı kaliper kapağı var hiç kullanmadım hepsiburadadan almıştım geldi nasıl bağlanacağını bile anlamadım onları isteyene verebilirim.
2- bide şifreli hiç kullanılmamış bijonlar var tam takım aralıkları biraz kısa olduğu için lastikç i - abi orjinalleri senn daha iyi dedi ok dedim bn onuda verebilirim. ödemeli kargoyla bu ürünleri göndereyim isteyen bir arkadaş varsa.
3- bide küçük ırk yada yavru köpekler için vücut tasma var mavi sorunsuz kullanılabilir.
elimde 2 adet 10 ar cm esseesse stickerı var, bi ara nerden bulduysam artık hatırlamıyorum bile :) kullanmayı düşünmüyorum onları isteyen alabilir
Arkadaşlar aracımı sattığım için elimde fazladan kalan arkadaki punto yazısını isteyen arakdaşa elden veya kargo olarak gönderebilirim...
beylikdüzü isthanbul evlerinin meydanında
veya masko mobilyacılar sitesinde
elden teslim edilebilir...
fotoğrafı
https://imageshack.us/a/img823/5468/puntov.jpg
mrtgokdepe abimize opsiyonludur.
jant kapagı logosu var ıhtıyacı olan varsa verebılırım
recepagdas adına opsiyonludur.
Evin sağından solundan kullanmadığım şeyleri çıkardım sonunda :)
Elimde bir adet eski telefonumdan kalma Blackberry Bold 9000 koruma kapağı var. Eski model olduğu için telefoncularda bulunması zor olduğu için koyuyorum. Belki birinin işine yarar :)
https://a1302.hizliresim.com/16/q/kc933.jpg
Eski masaüstü bilgisayarımdan kalma kasa içi bazı kablolar, internet kablosu(cat5) ve webcam var. (Çalışırlık durumları hakkında bilgim yok ama bozulduklarını hatırlamıyorum.)
https://a1302.hizliresim.com/16/q/kc969.jpg
İngilizce kitaplar mevcut. Nereden geldikleri hakkında en ufak bilgim yok. Belki içimizden birinin ya da okula giden çocuğu varsa işini görür diye koyuyorum. Redhouse sözlük liseden kalma sanırsam uzun yıllar oldu :)https://d1302.hizliresim.com/16/q/kc99c.jpg
Ve son olarak üniversitede kopup düşen ledli çıkış göstergesinin sadece camı mevcut :)
https://d1302.hizliresim.com/16/q/kc9cb.jpg
Kargo ya da müsait zaman ve yerde elden teslim edebilirim. Dilerim birilerinin işine yarar. Herkese iyi forumlar :)
Birkan61 başkana kitaplar opsiyonludur.
3 adet kırmızı jant göbeği (cihan kardeş kardeşime opsiyonlu )
bir adet siyaha boyanmış ön logo kazırım diyorsanız altından kırmızı logo çıkar :)
siyah tabanlı sis farı sağ
cihankardes adına logolar opsiyonludur.
Birkan61 kardeşimize carbon folyo opsiyonludur.
Selam arkadaslar 2008 tarıhlı elımde 4 tane yazlık lastık var(175/65/15) yazlık lastıklerımı 16'' alacagım ıcın ıhtıyacı olana verebılırım lastıklerde cıddı sorun yok ama kullanılmadıgı ıcın bıraz catlaklar mevcut...
sağ sol takım sis farı kapağı. Sis farı taktırınca boşa çıktı aylardır duruyor :)
Birkan61
01/03/2013, 13:39
Haftaya yapacağımız buluşmada inşallah benim vereceğim ve alacağım opsiyonlar kalkacak ortadan :)
Ziyaretci032
01/03/2013, 13:43
sayfanın yarısı senin olum :)
Ziyaretci040
01/03/2013, 13:45
sayfanın yarısı senin olum :)
Birkan gizliden araba topluyor :D
Birkan61
01/03/2013, 13:48
hahahaha :D
bi kitap bi karbon be üstüne laptop çantası ve gizli kamera vericem :)
Burak abi sende unutturma kamerayı ya geçen buluştuğumuzda unuttum getirmeyi
Ziyaretci040
01/03/2013, 13:55
Ben aldım dedim ya önemli değil sürekli buluşuyoruz nasılsa :D
Birkan61
01/03/2013, 13:57
Ben aldım dedim ya önemli değil sürekli buluşuyoruz nasılsa :D
olsun yinede sende kalsın :D
Haftaya yapacağımız buluşmada inşallah benim vereceğim ve alacağım opsiyonlar kalkacak ortadan :)
Yarın işim erken biterse hallederiz Birkan Başkan :)
Bu arada kaliper kapaklarını almayı düşünüyorum ama herhalde onu isteyen biri vardı. Eğer vazgeçtiyse kaliper kapaklarını alabilirim...
Birkan61
01/03/2013, 18:30
Ben istemiştim ama bende istemiyorum artık talip olabilirsin :D yarın hallederiz bizim işlemleri :)
Ben istemiştim ama bende istemiyorum artık talip olabilirsin :D yarın hallederiz bizim işlemleri :)
Yav şimdi baktım da kaliper kapaklarını veren arkadaş Balıkesir'deymiş. Aynı ilden olan birine lazım olur belki. Ben kargo parası verene kadar alırım burada satan bir yerden. Balıkesir'de olan bir arkadaşımızın/abimizin işini görsün :) Ben de vazgeçtim duyduk duymaduk demeyün... :D
Ziyaretçi033
01/03/2013, 18:41
kaliper kapakları sorun oldu :D
Her talip olan vazgeçiyor :D
kaliper kapakları sorun oldu :D
Her talip olan vazgeçiyor :D
Sorma valla abim :D İstanbul'da olsa alacaktım ama kargo parası git geli aynı fiyata geliyor zaten. Böyle olmasındansa Balıkesir'de ihtiyacı olan birinin alması daha etik olur diye düşündüm. İlla alacaksın derseniz emir demiri keser alırım :D
ayrıca bugün sanırım seni gördüm :)
açevre yolu kullanır mısın?
Tüm yolları kullanırım :) ama hafta ici punto yatar, şirket aracım var caddy ve/ veya golf onları kullanırım. Punto sadece hafta sonu aile aracımız
Birkan61
03/03/2013, 15:24
İngilizce kitaplarını Porque nickli mehmet aliden aldım dün itibariyle bilginize :)
Kitaplar gideceği kişiye ulaştı burdan mehmet aliye tekrardan çok teşekkür ediyorum..
gorkem kaan
03/03/2013, 15:29
çıkma ayna kapagı olan varmıdır :)
İngilizce kitaplarını Porque nickli mehmet aliden aldım dün itibariyle bilginize :)
Kitaplar gideceği kişiye ulaştı burdan mehmet aliye tekrardan çok teşekkür ediyorum..
K.Atatürk imzalı ayna kılıfları Birkan61 nickli Birkan'dan aldım.
Ayna kılıfları takılacağı yere takıldı ama parktan sonra çıkarılıp arabanın içine koyuldu :D Bende teşekkür ederim güzel kardeşim ne demek...
Birkan61
03/03/2013, 16:00
K.Atatürk imzalı ayna kılıfları Birkan61 nickli Birkan'dan aldım.
Ayna kılıfları takılacağı yere takıldı ama parktan sonra çıkarılıp arabanın içine koyuldu :D Bende teşekkür ederim güzel kardeşim ne demek...
hehehehe en güzeli :D ne demek güle güle kullan.. :)
hehehehe en güzeli :D ne demek güle güle kullan.. :)
Eyvallah güzel kardeşim eline koluna yüreğine sağlık :)
Birkan61
04/03/2013, 00:04
Elimde iki adet çift duylu turuncu ampul var isteyene yollarım.
Çift duylu işimi görmez derseniz gider normal tek duylu turuncu ampulle değiştirir onu yollarım :)
https://c1303.hizliresim.com/17/3/kqgnp.jpg
Çift duylu işimi görmez derseniz gider normal tek duylu turuncu ampulle değiştirir onu yollarım :)
Adam fedakar ya :D Helal sana başkan :)
Birkan61
04/03/2013, 00:11
Adam fedakar ya :D Helal sana başkan :)
Eyvallah muhterem :D
Hem kendime hem babama almıştım, internette okuduğumda epey güçlü olduğu amerikan park gibi yandığı yazıyordu. Dedim parklarda aynı şekilde güçlü yansın ama uymuyormuş ne bana ne babamın arabaya :D
Babamınkileri yarın değiştiricem, bunlar kaldı elimde veriyim işine yarayan olursa.
Ben amerikan park yaptırdığım sırada bunları aldığım yer kapalıydı yaptırdığım yerden aldım uyan ampulleri.
rengi açılıyor mu ilerleyen zamanlarda :D benimkiler turuncudan sarıya döndü iyice :)
Birkan61
04/03/2013, 00:14
rengi açılıyor mu ilerleyen zamanlarda :D benimkiler turuncudan sarıya döndü iyice :)
Valla en ufak fikrim yok :D babamın xenonları gibi. Sağ taraf yeşil yanıyor artık :D
Hiç bi araca uygulanmadı :) sanırım sinyallere uyumluymuş.. sinyallerde daha mı güçlü yanar acaba yoksa aynımıdır hiç bi fikrim yok. Anlayan varsa ampulden buyursun :D
Valla en ufak fikrim yok :D babamın xenonları gibi. Sağ taraf yeşil yanıyor artık :D
Hiç bi araca uygulanmadı :) sanırım sinyallere uyumluymuş.. sinyallerde daha mı güçlü yanar acaba yoksa aynımıdır hiç bi fikrim yok. Anlayan varsa ampulden buyursun :D
yok yav sinyaller aynı yanıyor hepicinde :) burda olaydın bi test ederdik bak mesafeler yokmu :D ben de rengini koruyan çift duylu turuncu arıyorum bu aralar :D
Birkan61
04/03/2013, 00:21
yok yav sinyaller aynı yanıyor hepicinde :) burda olaydın bi test ederdik bak mesafeler yokmu :D ben de rengini koruyan çift duylu turuncu arıyorum bu aralar :D
Seat forumundan bi arkadaş yazdı kaliteli ampul taktırsaydın falan diye, ondan rica ettim bildiğin iyi bi ampul var mı diye hangisi daha iyidir diyerekten ondan gelecek öneriyi bekliyorum sanada yazarım :D
Yakıt fiyatları amerikadaki gibi olsa şimdi atlar gelirdim işimiz bitincede yarın 17,00'de kocaelide dersime girerdim :D
Seat forumundan bi arkadaş yazdı kaliteli ampul taktırsaydın falan diye, ondan rica ettim bildiğin iyi bi ampul var mı diye hangisi daha iyidir diyerekten ondan gelecek öneriyi bekliyorum sanada yazarım :D
Yakıt fiyatları amerikadaki gibi olsa şimdi atlar gelirdim işimiz bitincede yarın 17,00'de kocaelide dersime girerdim :D
asdfdsasdfg :D :D yok yav olur mu öyle ben gelirdim :D marka adres falan öğrenirsen bekliyorum o zaman :)
aykut_1914
04/03/2013, 02:15
kardeşim gir bir dükkana, doblo sinyali de, ömürlük koruyorlar rengini :)
cihankardes
04/03/2013, 02:58
acil lazım olan arkadaş yoksa ben alabilir miyim Birkan hocam :)
Bizim puntolara çift duylu-tek duylu hangisi oluyor acaba ön sinyallere :)
Birkan61
04/03/2013, 03:04
acil lazım olan arkadaş yoksa ben alabilir miyim Birkan hocam :)
Bizim puntolara çift duylu-tek duylu hangisi oluyor acaba ön sinyallere :)
Tabiki :)
Hangisi uyar o konuda birşey diyemicem..
Adresi pm atarsanız yarın sabah kesin olmamakla birlikte en geç salı sabahı kargoya veririm. :)
Ziyaretci032
04/03/2013, 10:11
günceliz beyler.
Ziyaretci031
04/03/2013, 10:29
Yaaa hiçmi bana uyacak bişey çıkmaz :D
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretci040
04/03/2013, 11:25
Yaaa hiçmi bana uyacak bişey çıkmaz :D
Sent my iPhone using .
H. KURU
Abi ne lazım ? :D
Ziyaretci031
04/03/2013, 11:28
Abi ne lazım ? :D
Vallaha kardeşim aslında bi Lcd 112 ekran tv olurdu beh.:D Şaka bir yana Abarth'la ilgili bi yazsalar hemen yapıştırcamda yok heralde kimsede:)
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretçi033
04/03/2013, 11:32
iyiymiş :D
Bende sis farı istiyorum :D
Bu ne len siparişmi vereeeyoonn :)
Ziyaretci031
04/03/2013, 11:35
iyiymiş :D
Bende sis farı istiyorum :D
Bu ne len siparişmi vereeeyoonn :)
Vallaha o kadar satmadan sonra bişey kalmadı:D
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretçi033
04/03/2013, 11:44
ehuehuehu....
Üstündekileri çalarım :D
Ziyaretci031
04/03/2013, 11:49
ehuehuehu....
Üstündekileri çalarım :D
Çalma kardeşim iste vereyim:D
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretci031
04/03/2013, 11:50
Kullanılmış yada kullanmak istemeyipte boşa çıkan crus kontrol alabilirim:D
Sent my iPhone using .
H. KURU
kardeşim gir bir dükkana, doblo sinyali de, ömürlük koruyorlar rengini :)
yapma yav napıyolar kaplama falan mı yapıyolar yoksa:)
Ziyaretci032
06/03/2013, 15:12
güncel.
altanasci
06/03/2013, 15:50
arkadaşalr bijon anahtarı lazım bana bulamıyorum bi arkadaş var demiş mesaj attım ama hala dönmedi
not: istanbuldayım
Birkan61
07/03/2013, 13:44
clubpunto65 nickli abimin yolladığı karbon folyo elime ulaştı çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Bu arada dün beni aradı kendisi ama telefonumun ahizesi bozuk o yüzden açamadım kusura bakma abicim.. :)
https://f1303.hizliresim.com/17/7/ktxx5.jpg
Ziyaretci031
07/03/2013, 17:45
Genemi bize bişey yok yaa:D
Sent my iPhone using .
H. KURU
arma aşağıdaki ile aynıdır, çapı 5cm'dir arkadaşlar.
sulger nickli arkadaşımıza gönderilmiştir.
fotoları koyuyorum
Ziyaretci032
11/03/2013, 10:25
güncel.
1- bnde iki adet sarı kaliper kapağı var hiç kullanmadım hepsiburadadan almıştım geldi nasıl bağlanacağını bile anlamadım onları isteyene verebilirim.
Kaliper kapakları duruyormu :)
Hatayye81
15/03/2013, 23:39
Arkadaşlar elimde evo aktıve'den çıkma sis farı çerçevesi kapağı (ağzı düz olanlardan) mevcut isteyenler arkadaşlara yollayabilirim.
Sent my iPad 2 using HD
cihankardes
17/03/2013, 14:36
Murat abim kargoyu gönderdi, jant göbekleri elimde :)
Allah razı olsun, Puntom Murat abimle güzelleşiyor :)
Uygulanmış fotoğraflar yakında...
Ziyaretci032
18/03/2013, 09:59
günceldir.
Ziyaretci031
18/03/2013, 13:24
Gene yok bize uygun birşey
Sent my iPhone using .
H. KURU
(ANKARA)
süper bi düşünce millet burda arabasının zekatını veriyo allah böyle zarif insanlara kaza bela vermesin
erenemre
19/03/2013, 00:18
ya arkadaşlar siyah rutuş boyası olan yokmu ufak oje şisesi kadar yeter olan gönderirse çok sevinirim ( gp rock siyahı )
sattığım 2004 model puntomun aküsünü değiştirince dışındaki plastik kapak yerine oturmamıştı.geçen gün elime geçti,ihtiyacı olana gönderebilirim.
bana da arka silecek süpürgesi lazım..
Kaliper kapakları için tekrar yazdım :)
Ziyaretci040
20/03/2013, 00:53
Kaliper kapakları için tekrar yazdım :)
Sen şu jant lastiği verde talip olıyım :D
matadorcuk
20/03/2013, 00:55
Sen gıtt de FUN al la.o jant senın neyıne:D
cluppunto65
20/03/2013, 01:05
clubpunto65 nickli abimin yolladığı karbon folyo elime ulaştı çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Bu arada dün beni aradı kendisi ama telefonumun ahizesi bozuk o yüzden açamadım kusura bakma abicim.. :)
https://f1303.hizliresim.com/17/7/ktxx5.jpg
ne demek kardeşim inşallah işini görür evet bende dedim kesin eline ulaşmadı giremedimde foruma hayırlı olsun yap bakalım aracını bekliyorum resimleri :)
selam arkadaslar cok güzel bir yardımlasma tam bizlere yakısır bir uygulama sizden bir kac isteğim olacak sağ ön yolcu koltugu altındaki soketlerın üstüne ufak k köseli kapagı oluyor ondan benim aracımda eksik birde küllüğüm yok ve cok oluyorum ama büjonlarım hep farklı farklı orjinal şifreli büjonlara ihtiyacım var elinde bu saydıklarımdan olan kardesimiz abimiz varsa bana özelden pm atarsa kargo adresini veririm ordan ve cok cok memnun olurum şimdiden inşalllah elinizde vardır :(
demir983
20/03/2013, 02:02
Arkadaslar bana da sis farı taktirip kapakları boşa çıkan varsa verebilir misiniz. Arabam 2007 mjet active şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
aykut_1914
20/03/2013, 02:04
selam arkadaslar cok güzel bir yardımlasma tam bizlere yakısır bir uygulama sizden bir kac isteğim olacak sağ ön yolcu koltugu altındaki soketlerın üstüne ufak k köseli kapagı oluyor ondan benim aracımda eksik birde küllüğüm yok ve cok oluyorum ama büjonlarım hep farklı farklı orjinal şifreli büjonlara ihtiyacım var elinde bu saydıklarımdan olan kardesimiz abimiz varsa bana özelden pm atarsa kargo adresini veririm ordan ve cok cok memnun olurum şimdiden inşalllah elinizde vardır :(
valla bulur musunuz bilemedim buradan, çoğu ihtiyaç çünkü ancak maliyetleri çok olmaz bence :)
:) Jant lastik giderse kaliper kapaklarına ihtiyaç kalmayacak :)
Evet bedelli ürünler diye de konu yapalım. Pazar yeri gibi olur giren 15 tane konu gezmez tek konu okur geçer :D
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ziyaretci031
20/03/2013, 10:26
:) Jant lastik giderse kaliper kapaklarına ihtiyaç kalmayacak :)
Evet bedelli ürünler diye de konu yapalım. Pazar yeri gibi olur giren 15 tane konu gezmez tek konu okur geçer :D
Jantlara bedelsiz ürünlerden talibim :):) diyer türlü cırt oldum.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretci040
20/03/2013, 10:44
Sen gıtt de FUN al la.o jant senın neyıne:D
Olm en azından ben alırsam jantı çatlatıcak abim yok :D ahuauhhauh
Ziyaretçi033
20/03/2013, 10:48
Arkadaslar bana da sis farı taktirip kapakları boşa çıkan varsa verebilir misiniz. Arabam 2007 mjet active şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
ilk mesajda bu ürün var kontrol edebilirsiniz hocam :)
Harika bir ürün emeyi gecen dostlara teşekkürler
GT-I9003 cihazımdan 2 ile gönderildi
TayfunBulat
20/03/2013, 12:17
Elimde orjinal on ve arka kapi kolonlari var ihtiyaci olan arkadaşlar pm atarsa gönderebilirim.
Ziyaretçi033
20/03/2013, 12:24
Elimde orjinal on ve arka kapi kolonlari var ihtiyaci olan arkadaşlar pm atarsa gönderebilirim.
Hocam ön kolonların durumu nedir?
Ben arkaları değiştirmek istiyorum da, ön kolonlar oluyormuş.
Olmadı senden aldıklarımı ya da almak istediklerimi arkaya takayım.
Ziyaretci031
20/03/2013, 12:30
Hocam ön kolonların durumu nedir?
Ben arkaları değiştirmek istiyorum da, ön kolonlar oluyormuş.
Olmadı senden aldıklarımı ya da almak istediklerimi arkaya takayım.
Yav kardeş bu bedelsiz ürünlerle arabayı beleşe getirdin hacı nasıl olacak böyle:):)
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretçi033
20/03/2013, 12:38
Yav kardeş bu bedelsiz ürünlerle arabayı beleşe getirdin hacı nasıl olacak böyle:):)
Sent my iPhone using .
H. KURU
Aşkolsun ya la...
Senden de alacaklarım var unutma :)
Ali'de de vardı satıyormu o :) İstesek vermez mi :)
Hem burdakileri başka arkadaşlar alır.
cihankardes
20/03/2013, 12:51
Ben bedelsiz'den sıfırdan araç yapıyorum :D şimdi manifold lazım ahahhahah :D
cihankardes
20/03/2013, 12:58
ersobas´isimli üyeden Alıntı
Eğer duruyorsa (opsiyonlu değilse) kaliperleri ben alabilir miyim?
ilgililenen Ahmet Bilgehan KANDEMİR var şu an adres bilgilerini göderdi yrn kargoya vericem.
Ama kilitli bijonlar duruyor isteyene göderebilirim
ilgililenen Ahmet Bilgehan KANDEMİR var şu an adres bilgilerini göderdi yrn kargoya vericem.
Ama kilitli bijonlar duruyor isteyene göderebilirim
Dostum teşekkür ederim..
Bende teyp çerçevesi vardı,Bulunca isteyen olursa yollıyım..
grandenin teyp çerçevesi ise alabilir miyim?
Mr.Freeze
21/03/2013, 02:32
Elimde bir çift osram H4 ampul var. İsteyene verebilirim.
Abi ben alabilirim?
Mr.Freeze
21/03/2013, 02:38
Abi ben alabilirim?
Tamam olur
matadorcuk
21/03/2013, 02:41
Olm en azından ben alırsam jantı çatlatıcak abim yok :D ahuauhhauh
olum sen sımdı Fun a tkarsın 65 yanak merdıvenden ınsan catlamaz zaten:D
Ziyaretci040
21/03/2013, 02:46
Kanka 50 yada 55 olucak 16" olursa. 17" de yapıcak bişi yok 45 candır :)
erenemre
21/03/2013, 03:10
kardeşler bu boyayı servise gitsem verirlermi ufak oje şişesi yeter bana
Ziyaretci040
21/03/2013, 03:13
Gitmeni gerektiricek bi durum yok rötüş için satan yerler var diye biliyorum. Bir araştır istersen.
erenemre
21/03/2013, 03:18
ya geçen otoparktan çıkarken sürtmüşüm çamurluğu boyası çıkmış araç siyah ve hiçbiryerinde çizik o yüzden çok canımı sıkıyor boyatmak istemiyorum pasta cila ile denedim derin olduğu için işe yaramadı rütuş boyası alıcam ama aracın rengi rock siyah etrafta satılanlar uymayabilir servise gitsem verir mi ufak bir parça
Ziyaretci040
21/03/2013, 03:21
Verebilir şansını dene istersen.
erenemre
21/03/2013, 03:33
Fiat/Tofaş (891) Rock Siyahı Renk Çizik Giderici Rötuş Boya Seti - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/liste/fiattofas-891-rock-siyahi-renk-cizik-giderici-rotus-boya-seti/productDetails.aspx?productId=otelf17088&categoryId=60001060&SKU=OTELF17088)
şu ürün nasıldır video yu izledim uygulaması çok zor görünmüyor aracımdaki çizik videodaki ile hemen hemen aynı
Fiat/Tofaş (891) Rock Siyahı Renk Çizik Giderici Rötuş Boya Seti - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/liste/fiattofas-891-rock-siyahi-renk-cizik-giderici-rotus-boya-seti/productDetails.aspx?productId=otelf17088&categoryId=60001060&SKU=OTELF17088)
şu ürün nasıldır video yu izledim uygulaması çok zor görünmüyor aracımdaki çizik videodaki ile hemen hemen aynı
Güzelmiş ama ustanın hareketlerine çok güldüm. Videoda zor olan şeyler basit görünüyor bazen ama bunun bir zorluğu olacağını sanmıyorum. Biraz eliniz yatkınsa eğer yaparsınız rahatlıkla...
ya geçen otoparktan çıkarken sürtmüşüm çamurluğu boyası çıkmış araç siyah ve hiçbiryerinde çizik o yüzden çok canımı sıkıyor boyatmak istemiyorum pasta cila ile denedim derin olduğu için işe yaramadı rütuş boyası alıcam ama aracın rengi rock siyah etrafta satılanlar uymayabilir servise gitsem verir mi ufak bir parça
Sanayide 20 liraya tüpe dolduruyorlar boya kodunu verdikten sonra
Sent my iPad using
aykut_1914
21/03/2013, 20:14
kaçırdım mı?
Mr.Freeze
21/03/2013, 20:23
kaçırdım mı?
Aykut çum geç kaldın
aykut_1914
21/03/2013, 21:35
Aykut çum geç kaldın
canın sagolsun abicimm :)
kaçırdım mı?
yenısı, orijinali ne kadar bılmıyorum ama kargo parasına değecekse bende 1 takım orijinal h4 ampuller var yollayabilirim.
Ziyaretci032
22/03/2013, 09:51
sayfa komple güncellenmiştir. kontrolleri rica ederim.
Konunun güncellenmesi iyi olmuş, Ersobas nickli arkadaşımız daki kaliper kapakları ve şifreli bijonlar bana gelecek, güncellenirse sevinirim.
Ziyaretci032
22/03/2013, 11:24
Konunun güncellenmesi iyi olmuş, Ersobas nickli arkadaşımız daki kaliper kapakları ve şifreli bijonlar bana gelecek, güncellenirse sevinirim
güncellenmiştir.
güncellenmiştir.
ürünleri gönderdim dün aynen güncellenmesi iyi olmuş teşekkürler
selam arkadaslar şifreli büjonlara ihtiyacım var elinde olan var ise pm atabilirmi birde kaput sini nerden bulabilirim
Merhaba arkadaşlar bende de aracımdan çıkma orta konsol parçası mevcut, şu el frenini çevreleyen parça. Daha önce kolçak takıldığı için yanlarında biraz vida delikleri mevcut. İsteyene ücretsiz verebilirim kargo alıcıya ait olmak kaydıyla.
selam arkadaslar elinde şifreli büjon anahtarı ve kullanmadıgı küllüğü olan varmı :) varsa pm atabilirmi
aykut_1914
16/04/2013, 16:56
bu sayfa artık kullanılmıyor diye biliyorum bazı sorunlardan dolayı.
Ama isterseniz ben küllüğümü satıyorum :D ilanımda var parçalarda
selam arkadaslar elinde şifreli büjon anahtarı ve kullanmadıgı küllüğü olan varmı :) varsa pm atabilirmi
merhaba küllüğümü verebilirim. benim de kriko ve bijon anahtarına ihtiyacım var. elinde fazla olan varsa pm atabilir mi?
merhaba küllüğümü verebilirim. benim de kriko ve bijon anahtarına ihtiyacım var. elinde fazla olan varsa pm atabilir mi?
hocam merhaba,küllüğe talibim sakıncası yoksa :)
küllük ufuk arkadaşa rezerve edilmiştir. Pazartesi kargoya verilecektir. En kısa zamanda sigarayı bırakması temennilerimle ;)
arkadaşlar elinde bijon anahtarı ve krikosu olan varsa söyleyebilir mi?
aykut_1914
10/05/2013, 17:56
ne pinti adamsın satıyoz biz :D
la olm bırak artık küçük işleri :D biz puntoları ucuza alıp satmıyomuyuz :D
aykut_1914
10/05/2013, 18:11
la olm bırak artık küçük işleri :D biz puntoları ucuza alıp satmıyomuyuz :D
mezardan kar yapanız :D
Valla benimde kulluğe ihtiyacım var kapağı kırılmış sadece kapakta olur :D
Sent Ali's iPhone using
sefer1032
10/05/2013, 20:49
abi ne küllükmüş ya :d
yok ben bu arkadaştan aldım bile küllüğü sağolsun kargo yapıcak bana pazartesi :) sen tam fırsatçısın olm aykut :):gun_band:
aykut_1914
11/05/2013, 11:57
Fırsatçılıkla ne alakası var? İlan tarihime bakabilirsin açtığım başlıklardan ne zaman satışa çıkarmışım
Fırsatçılıkla ne alakası var? İlan tarihime bakabilirsin açtığım başlıklardan ne zaman satışa çıkarmışım
neden kızdın kardeşim hayırdır?şaka yaptığımı yazdığım yazıdan da benim kişiliğimden de tanıman lazım,ama eğer hoşuna gitmiyosa ona göre davranırız?
aykut_1914
11/05/2013, 16:34
evet pek gitmedi, küllüğü bedava versene diye sürekli mesaj atanlar var çünkü. Ben burdan görüpte satışa çıkarmadım. Kaldı ki istersem çıkartırım. Piyasada bişeyin eksikliğini farkedip onu piyasaya sürmek fırsatçılık olarak mı adlandırılıyor bizim buralarda? çok ilginç. Neyse dediğim gibi ben baya önceden çıkardım satılıga çünkü aktif olarak kullanmıyorum kendisini bozuk para kuru yemiş falan koyuyorum içine
evet pek gitmedi, küllüğü bedava versene diye sürekli mesaj atanlar var çünkü. Ben burdan görüpte satışa çıkarmadım. Kaldı ki istersem çıkartırım. Piyasada bişeyin eksikliğini farkedip onu piyasaya sürmek fırsatçılık olarak mı adlandırılıyor bizim buralarda? çok ilginç. Neyse dediğim gibi ben baya önceden çıkardım satılıga çünkü aktif olarak kullanmıyorum kendisini bozuk para kuru yemiş falan koyuyorum içine
ben seninle samimiyetimize istinaden yazmıştım onu,kimin sana ne mesaj attığını bilemem ve o tarzda bi mesajda kimseye atmam beni tanıyan tanır.ama görüyorumki senle bakış açılarımız farklıymış,kusura bakma kardeşim benim hatam.ama sen bu lafları bana değil git o mesajları atanlara yaz o zaman daha doğru bi yaklaşım olur..
aykut_1914
11/05/2013, 23:02
abi haklısın ya kusuruma bakma. Öle mesajlar geliyo ki görmen lazım, sattıgım için suç işlediğimi düşünmeye başlıcam artık. Kusura bakma tekrar
abi haklısın ya kusuruma bakma. Öle mesajlar geliyo ki görmen lazım, sattıgım için suç işlediğimi düşünmeye başlıcam artık. Kusura bakma tekrar
estafurullah kardeşim olur böyle şeyler sorun yok,sanada hayırlı satışlar..satılık mala da bedavaya verirmisin diye mesaj atanlar sanırım birşeyler anlamıştır
,saygılar..
Arkadaşlar elinde kullanmadığı kriko ve şifreli şifresiz farketmez bijon anahtarı olan var mı?
teyp çerçevesi elinde olan varmı
outlife nickli Ergin arkadaşımız tarafıma küllüğü bedelsiz olarak ulaştırmıştır,kendisine çok tşk ederim,saygılar..
Selamlar 2008 punto sağ sis farı kırık. Yeni aldım aracı. Elinde olan varsa...
gönderimi sağlanan ürünler:
celenlee
11/06/2013, 12:12
Elinde Tam ya da Yarım panjur olan var mı :)
Dün kaza yaptım, panjurun yarısı gitti, diğer yarısı elimde.. Elinde en azından parça olan varsa bile işimi görür.
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=26274&stc=1&d=1370938155
Selamlar..
arkadaşlar punto evo sol sinyal farı kırık (arabanın içine göre sol) elinde olanla haberleşebiliriz...539 947 1907
luleburgazli
24/06/2013, 22:27
punto yazısı isteyen varsa puntomu sattığımda elimde kalan bagajdaki punto yazısını kargo ile yada elden teslim alabilirsiniz...
fotoğrafını bulursam eklerim ama tertemiz. 2009 model aracımdan sökmüştüm..
irtibat için lütfen mail atınız luleburgazli gmail com adresine ilk gelen mesaja yada ilk arayana (0532 787 1881 önder) verilecektir....
saygılar...
celenlee
25/06/2013, 10:05
punto yazısı isteyen varsa puntomu sattığımda elimde kalan bagajdaki punto yazısını kargo ile yada elden teslim alabilirsiniz...
fotoğrafını bulursam eklerim ama tertemiz. 2009 model aracımdan sökmüştüm..
irtibat için lütfen mail atınız luleburgazli gmail com adresine ilk gelen mesaja yada ilk arayana (0532 787 1881 önder) verilecektir....
saygılar...
Bir arkadaşımız da Ön panjur için böyle bir paylaşım yapsa acayip dua etcem :)
luleburgazli
25/06/2013, 10:22
punto yazısı hala durmaktadır ihtiyacı olana gönderilecektir... istanbul beylikdüzünde oturuyorum isteyen gelip alabilir yada kargo yapılabilir...
kaydilek90
25/06/2013, 10:35
Nerden Teslim Alayım ?
kırmızı fiat bagaj amblemi abarht ta dönen arkadaşlardan ricamdır
luleburgazli
25/06/2013, 14:01
nerden teslim alayım ?
kargo ile gönderebilirim kardeşim
15" kırmızı logolu jant kapağı olan arkadaşlardan ricamdır... Ön ve bagaj logom kırmızı jant kapaklarımdan 2 si eksik zaten. Olanlarda mavi logolu. Elinde olan arkadaşlardan rica ediyorum.
bana da mavi logolu jant kapağı lazım. 2si kırık. olan arkadaşlar özelden irtibata geçerse sevinirim
bana da mavi logolu jant kapağı lazım. 2si kırık. olan arkadaşlar özelden irtibata geçerse sevinirim
kırmızı logolu jant kapağı bulursam 3 tane sağlam var onları verebilirim. ama kırmızı logolu bulmam lazım. :(
BaranSelo
17/10/2013, 11:30
Elimde 1 takım kilim paspas var, ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim.
Benimse ön panjurdaki dikdörtgen "multijet" logosuna ihtiyacım var. :)
Bir de; uygun fiyata teybini satmak isteyen varsa onu da alabilirim. Bozuk teyp de olur, kasanın içindeki turuncu ledler lazım sadece. :)
Baran kaç tane led lazım ne yapacaksın? 3-5 ise benim evde vardı sanırım. Kesin var diyemem tabi bakmam lazım :)
BaranSelo
17/10/2013, 18:06
Baran kaç tane led lazım ne yapacaksın? 3-5 ise benim evde vardı sanırım. Kesin var diyemem tabi bakmam lazım :)
Ben turuncuları söküp beyaz led aydınlatma yaptım 2 gün önce, dünde kırmızı ayak ışıklandırması yaptım. Araç kırmızı iç aydınlatma kırmızı olunca tuşların beyaz oluşu sırıttı, o yüzden orijinale dönmek istiyorum :) Eski ledlerden birkaç tanesini kaybettim, birkaç tanesini de sökerken bozmuşum. Ekran ampulleri de bozuldu. Eğer sizdekileri bulabilirseniz çok sevinirim, ne kadar kurtarsam kâr şuan benim için :D
maydoganlar1156
20/10/2013, 14:32
faydalı olur bence bu fazlasıyla benim garajıma bakmam lazım
ambul v.s. birşeyler olabilir ama :D çoğunluk accent palio parçaları :D
hocam 1999 palio sahibiyim elinizde neler var :)
kırmızı logolu jant kapağı bulursam 3 tane sağlam var onları verebilirim. ama kırmızı logolu bulmam lazım. :(
buldun mu kırmızı logolu :)
leomar32
22/10/2013, 16:27
arkadaşlar abarth logolarımı kırmızı fiyat logolarıyla değiştirmek istiyorum. abartha çeviricek olan arkadaslar bana kırmızıları gönderirlerse abartları gönderebilirim.
buldun mu kırmızı logolu :)
valla forumdan bi arkadaştan buldum. takım. aldım. ama benim jant kapaklarını lastikçiye bıraktım almadı adam bunlat adi abi orjinal değil dedi takamam hiç bir arabaya dedi bende at gitsin dedim. attı o da. zaten biri önceden kırıktı diğeri yeni alana kadar kırıldı. kusura bakma.
valla forumdan bi arkadaştan buldum. takım. aldım. ama benim jant kapaklarını lastikçiye bıraktım almadı adam bunlat adi abi orjinal değil dedi takamam hiç bir arabaya dedi bende at gitsin dedim. attı o da. zaten biri önceden kırıktı diğeri yeni alana kadar kırıldı. kusura bakma.
hayırlısı olsun :)
s.A
Arkadaşlar 2006 model grande puntonun park sigortasının kodunu veya şemasını bilen varmı acil yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar...
bana bı adet 185 65 15 lastık lazım
Arkadaşlar merhaba yeni lastik aldığım için eski lastiklerim (fabrika çıkışlı) depoda duruyor ihtiyacı olan arkadaş varsa verebilirim.. 195 55 r16 dişleri fena değil ama 5 yıllık çokta iyi değil fakat iş görür
katip onur
10/01/2014, 11:19
Arkadaşlar merhaba yeni lastik aldığım için eski lastiklerim (fabrika çıkışlı) depoda duruyor ihtiyacı olan arkadaş varsa verebilirim.. 195 55 r16 dişleri fena değil ama 5 yıllık çokta iyi değil fakat iş görür
Hocam özelden mesajda cep telefonu numaramı ve adresimi yazdım. Antalya'da 195/55/16 ebat lastik bulamadım. Forumdan da senden de Allah razı olsun. Şimdiden çok teşekkürler
katip onur
10/01/2014, 11:22
Arkadaşlar bende de 15" saç jantımdan sökülme orjinal punto kapakları mevcut 4 adet. İhtiyacı olana gönderebilirim. Kapak göbeği mavi punto yazı logolu.. Ufak tefek çiziği olabilir kırığı yok.
Arkadaşlar bende de 15" saç jantımdan sökülme orjinal punto kapakları mevcut 4 adet. İhtiyacı olana gönderebilirim. Kapak göbeği mavi punto yazı logolu.. Ufak tefek çiziği olabilir kırığı yok.
Mavi logolu kapaga asiri ihtiyacim var mümkünse alabilirim
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
katip onur
10/01/2014, 14:39
Mavi logolu kapaga asiri ihtiyacim var mümkünse alabilirim
Telefon numaram 05378580707. Adres bilgilerini alıp yarın kargoya vereyim arkadaşım ;)
MUREMYIL
10/01/2014, 17:45
Arkadaşlar ses sistemine ihtiyacım var...midbass takımı...amfi,boofer, yada hoparlör elinde fazla olan varsa talibim...
nodesperat3
10/01/2014, 20:44
Merhabalar arkadaşlar grande punto aracımın 15'' olan jant kapaklarından ikisinde kırıklar mevcut elinde sağlam bulunan varsa ikisine talip olabilirim.. Saygılar.
dali0925
10/01/2014, 22:04
Merhaba arkadaşlar
Bana filtre seti lazim mazot-hava yağ filtresi
Telefon numaram 05378580707. Adres bilgilerini alıp yarın kargoya vereyim arkadaşım ;)
Ozelden yazdim
Ziyaretçi78
14/01/2014, 13:59
Varsa abarth ile ilgili ne olursa bedelsiz alabilirim:))
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
twinslion
15/01/2014, 12:40
Arkadaşlar, sağ makyaj lambasının tırnağı kırık. Elinde fazla, boşta olan arkadaşımdan rica ederim.
selamün aleyküm arkadaşlar aracıma hoporlör kapağı arıyorum bulamıyorum elinde olan fazla olan varsa talibim
BaranSelo
15/01/2014, 14:17
s.A
Arkadaşlar 2006 model grande puntonun park sigortasının kodunu veya şemasını bilen varmı acil yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar...
Park lambaları E2
https://i5.photobucket.com/albums/y164/Maway/Exxie%20loom%20other%20techy/0FuseBoxLayoutComponentRelays.png
Merhabalar, Aracıma 4x Hoparlör almak istiyorum, elinde fazladan ya da kullanmadığı amfisi olan varsa talibim. Teşekkürler iyi forumlar
cagataygumus86
19/01/2014, 17:33
arkadaşlar merhabalar bana acil ön yaylar ve arka yaylar lazım elinde olan varsa talibim teşekkürler :)
katip onur
27/01/2014, 14:54
Amfi çıkışı olmayan teypler için deck çevirici CADENCE SIFIR - Oto Aksesuar İlanları sahibinden.com'da - 150851653 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-aksesuar-amfi-cikisi-olmayan-teypler-icin-deck-cevirici-cadence-sifir-150851653/detay)
Forum üyelerine ücretsiz verebilirim.
Arkadaşlar elimde bir adet fazla dörtlü bijon anahtarı var ihtiyacı olana gönderebilirim. Pm atmanız yeterli.
recepseven
28/01/2014, 13:45
punto lazım 1,3 multijet garajında fazla olan varsa alabilirim :)
recepseven
28/01/2014, 13:51
Elimde 1 takım kilim paspas var, ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim.
Benimse ön panjurdaki dikdörtgen "multijet" logosuna ihtiyacım var. :)
Bir de; uygun fiyata teybini satmak isteyen varsa onu da alabilirim. Bozuk teyp de olur, kasanın içindeki turuncu ledler lazım sadece. :)
kilim paspaslar duruyor mu ?
crusaders
28/01/2014, 17:55
Merhaba bana da 2007 punto teyp tuş takimi lazim. Elinde olan varsa çok memnun olurum. Yoksa da nerden temin edebilirim
tuşların soyulduğu için mi arıyorsun
Bijon anahtarı hâlâ duruyor yok mu ihtiyacı olan :)
Bijon anahtarı hâlâ duruyor yok mu ihtiyacı olan :)
bijon değilde arabayı çekmek için kullanılan kancadan fazla farsa elinde çok iyi olur :)
crusaders
29/01/2014, 00:33
tuşların soyulduğu için mi arıyorsun
Evet hocam çok kotu görünüyor
Tunaboylu
29/01/2014, 20:50
Merhaba bana da 2007 punto teyp tuş takimi lazim. Elinde olan varsa çok memnun olurum. Yoksa da nerden temin edebilirim
Sahibinden.comda bi arkadaştan almıştım sticker. Ordan bulabilirsiniz. Çok uzun vadeli bi çözüm olarak düşünmedim ama 3 ay oldu yapıştıralı hala sıkıntı yok. Eski hali gerçekten çok kötüydü.
Sahibinden.comda bi arkadaştan almıştım sticker. Ordan bulabilirsiniz. Çok uzun vadeli bi çözüm olarak düşünmedim ama 3 ay oldu yapıştıralı hala sıkıntı yok. Eski hali gerçekten çok kötüydü.
link var mı ?
crusaders
31/01/2014, 15:44
hocam gerçekten link varsa çok iyi olur çünkü bulamadım ben sticker olarak. komple tuş takımı var ona da 75 lira diyorlar.
Tunaboylu
31/01/2014, 15:59
hocam gerçekten link varsa çok iyi olur çünkü bulamadım ben sticker olarak. komple tuş takımı var ona da 75 lira diyorlar.
Linki yok ama arkadasın adı emrah. İst zeytinburnunda oturuyor. Kargo yapar sana. Telefonu 532 522 74 87. Arkadaşım gelip senden almış 2 ay önce tek kapı siyah punto içi turuncu falan dersen hatırlar. Benim arabanın önceki ve sonra ki stickerli halinin resimlerini ilanına koymuştu.
Fazla orjinal paspas olan varmı elinde arkadaşlar. Ücretli ücretsiz farketmez uygun bişey arıyorum
crusaders
31/01/2014, 18:11
Linki yok ama arkadasın adı emrah. İst zeytinburnunda oturuyor. Kargo yapar sana. Telefonu 532 522 74 87. Arkadaşım gelip senden almış 2 ay önce tek kapı siyah punto içi turuncu falan dersen hatırlar. Benim arabanın önceki ve sonra ki stickerli halinin resimlerini ilanına koymuştu.
cok sağol hocam
Tunaboylu
31/01/2014, 19:36
Ricaederim kardeşim bi faydam olursa ne mutlu bana.
fencolic
01/02/2014, 11:48
Amfi çıkışı olmayan teypler için deck çevirici CADENCE SIFIR - Oto Aksesuar İlanları sahibinden.com'da - 150851653 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-aksesuar-amfi-cikisi-olmayan-teypler-icin-deck-cevirici-cadence-sifir-150851653/detay)
Forum üyelerine ücretsiz verebilirim.
Mrb. Puntoma tesisat yaptiracagim ama amfi cikisi yok malumunuz. Eger baska arkadasa vermediyseniz ben talibim.
katip onur
04/02/2014, 12:27
Mrb. Puntoma tesisat yaptiracagim ama amfi cikisi yok malumunuz. Eger baska arkadasa vermediyseniz ben talibim.
Malesef ürünü birisine verdim arkadaşım..
Ziyaretçi78
04/02/2014, 13:43
Abarth günceli:))
bijon değilde arabayı çekmek için kullanılan kancadan fazla farsa elinde çok iyi olur :)
Malesef fazla kanca yok, şu an sadece bijon anahtarı var elimde fazlalık :)
Sonsuzluga
16/02/2014, 03:51
Malesef fazla kanca yok, şu an sadece bijon anahtarı var elimde fazlalık :)
Selim bey bijon anahtarı stepnenin üzerinde olandan mı.?
Ziyaretçi78
22/02/2014, 02:00
Güncel verip kimde neler var görelim;)
Arkadaşlar bir arkadaşımın torosu için teyp lazım elinde atıl duran işine yaramayan varsa talibim.
lastik-halı farketmez paspaslar yırtıldı. elinde olan var mı?
twinslion
23/02/2014, 16:38
Arkadaşlar bir arkadaşımın torosu için teyp lazım elinde atıl duran işine yaramayan varsa talibim.
Bende var, ekran çalışmıyor ama fonksiyonlarını yetine getiriyor. Bizim blaupunktlardan. Lazımsa verebilirim
Ziyaretçi78
24/02/2014, 11:54
Güncel
Kolçak takmak için uygun el freni çevresinde ki plastik kısım var bir adet...
Sonsuzluga
26/02/2014, 03:14
Elimde puntoya göre değilce şahine doğana uyumlu kare büyük far ve sinyal takımı var eski aracımdan sökmüştüm işine yarayan eşe dosta lazım olana gönderebilirim.banada istetmedeki bijon anahtarı ve paspas lazım. :)
Elimde puntoya göre değilce şahine doğana uyumlu kare büyük far ve sinyal takımı var eski aracımdan sökmüştüm işine yarayan eşe dosta lazım olana gönderebilirim.banada istetmedeki bijon anahtarı ve paspas lazım. :)
Paspas bana da lazım, ama elimde fazladan 1 adet (kullanılmış 4 kollu) bijon anahtarı mevcut. Bilgilerini pm olarak yazarsan postalayabilirim..
Kolçak takmak için uygun el freni çevresinde ki plastik kısım var bir adet...
hocam her türlü kolçağa uyar mı ben kolçak taktırmayı düşünüyorum, kolçak satın aldığım zaman o plastik de var mıdır?
Ziyaretçi78
01/03/2014, 09:12
Güncelolsun.
hocam her türlü kolçağa uyar mı ben kolçak taktırmayı düşünüyorum, kolçak satın aldığım zaman o plastik de var mıdır?
Orjinal kolçak mı almayı düşünüyorsunuz, bu orjinal parçası, kolçak alınca kutudan bundan çıkıyor ama tam oturmuyor, yani linea kolçağı olduğu için tam oturmuyor kutudan çıkan. bu ise ona alternatif daha iyi oturabiliyor yani onun ön tarafı zor otururken bunun ki kolay oturuyor...
varadero
01/03/2014, 22:20
kolçağın kendisi lazım :D
Orjinal kolçak mı almayı düşünüyorsunuz, bu orjinal parçası, kolçak alınca kutudan bundan çıkıyor ama tam oturmuyor, yani linea kolçağı olduğu için tam oturmuyor kutudan çıkan. bu ise ona alternatif daha iyi oturabiliyor yani onun ön tarafı zor otururken bunun ki kolay oturuyor...
kolçağın kendisi lazım :D
valla harbiden kolçağın kendisi olsa fena olmazdı :pokey000: orijinal fazla pahalı başkan büyük ihtimalle orj almam
Arkadaşlar sigara icmeyen biri bana küllüğünü versin kurban olayım :D
bende bi tane duster küllüğü var sağlam oturuyor bardaklıklara falan verebilirim :thumbup1:
Ziyaretçi78
01/03/2014, 23:39
bende bi tane duster küllüğü var sağlam oturuyor bardaklıklara falan verebilirim :thumbup1:
Eymen olur derse cuma günü teslimatı yaparsınız o zaman maçta;)
Eymen olur derse cuma günü teslimatı yaparsınız o zaman maçta;)
olur başkan bana uyar :thumbup1:
Ziyaretçi78
01/03/2014, 23:51
olur başkan bana uyar :thumbup1:
1 hafta bekleyi versin Sato ölmediya puhahaha;)
Arrest geliyor mu ki maça :what:
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Vakti zamanında almıştım , kullanmadım. İstanbul -Kadıköy de yim isteyen gelsin alsın. (Kaymakamlık kapısında elden teslim ederim)
Haftayaaa :-)
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Arexons Torpido Temizleyici ve Parlat?c? Okyanus GittiGidiyor'da 97432471 (https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arexons-torpido-temizleyici-ve-parlatici-okyanus-97432471)
az miktarda kullanıldı.
İstanbul Kadıköy kaymakamlıkta elden teslim