Orijinalini görmek için tıklayınız : Film ve APP plakadan ceza yedim
aykutisci
24/09/2012, 15:18
arkadaşlar film ve öndeki app plakadan 250 lira ceza yazdı polis filmlerde 1 numara bu film cezası kalkmıştı diye bi durum vardı neden böyle oldu bu bilgisi olan varmı cezayı ödememek için ?
kalkmadı ama arka camlar için kalkacak bu arada geçmiş olsun özellikle app plakayı affetmiyorlar mühürsüz plaka ile gezilmez be hacı
aykutisci
24/09/2012, 15:28
ya işin kötü yanı cezayıda babam yedi araba ondaydı bide gelmiş diyo arabayı bağlamıyorum sadece ceza yazıyorum ... asıl bunlar ya insanlar mazot 4,50 yaptılar doğru düzgün arabaya binemiyoruz ki şimdi gel 250 lira ceza öde bizi hergün düdükleyen devlete
Misafir047
24/09/2012, 15:43
app plakanın suç olduğunu bile bile takıyorsanız kusura bakmayın paşalar gibi ödersiniz geçmiş olsun
Sparco34
24/09/2012, 15:43
geçmiş olsun kardeşim
1. Cam filmi cezası var tüm camların film olması yasaktır...
sadece arkadaki 3 cam cezasızdır....
2. standartların üzerindeki plakalara ceza uygulanıyor artı birde mühürsüzse plakayı söküp memura veriyorsunuz...bagajda gerçek plakalar duruyorsa sıkıntı olmaz....
benim başıma gelmişti ama app benim plakalar hemde mühür bu olay 1 ay olacak neredeyse
ön plakam yok otto spec egsoz var arka plaka app mühürlü
trafik polisi direk dediği laf yanıma gelme aracın trafikten men diyerek oldu
allahtan trafik müşavirliği işi yapıyoruz tanıdıklarımız var her ilçede
hiç bir işlem yapılmadan ruhsatımı ehliyetimi aldım devam ettim... çok şükür sorun çıkmadı
sende dikkatli ol
Ziyaretci032
24/09/2012, 15:45
hemşo geçmiş olsun nerede yedin cezayı? filmlere fazlasıyla takık polisler son zamanlarda. zaten filmi görüp durdurduysa incik boncuk araştırmaktan geri durmuyorlar. keşke mühürlü app yaptırsaydın zamanında.
Ziyaretci031
24/09/2012, 16:12
arkadaşlar film ve öndeki app plakadan 250 lira ceza yazdı polis filmlerde 1 numara bu film cezası kalkmıştı diye bi durum vardı neden böyle oldu bu bilgisi olan varmı cezayı ödememek için ?
baskan vallaha yıllardır ankara' kızılay - bahçelı 7 cadde + tunalı hilmi olarak trafik polislerinin cok durdugu yerlerde gezıyorum cam fılmlerım 2 numara ve kımse cevırmedı benı senelerdır ama sen muhtemelen app plaka goze battıysa polısın yanından gecerken camlarda vesıle olmustur diye dusunuyorum
Arkadaslar bu aralar dıkkat edın trafıkcı amcalar ozellıkle fenerbahce cıkıs kızıltoprak cıkıs kadıkoy cıkıs bostancı da olmak uzere avlıyorlar ben 2 hafta once yedım ceza flımden 2 numara full on cam harıc 7 gun verdı sok resım cek yada gotur onaylattı 2 hafta oldun tınnnnnnnnnnnnnn :) yakalarsa ne yapıcakları konusunda ruhsatı alıp 3 bın try ceza dıyolar hayırlısı olsun dedım bende :D dıkkatlı olalım
Sparco34
24/09/2012, 17:19
Arkadaslar bu aralar dıkkat edın trafıkcı amcalar ozellıkle fenerbahce cıkıs kızıltoprak cıkıs kadıkoy cıkıs bostancı da olmak uzere avlıyorlar ben 2 hafta once yedım ceza flımden 2 numara full on cam harıc 7 gun verdı sok resım cek yada gotur onaylattı 2 hafta oldun tınnnnnnnnnnnnnn :) yakalarsa ne yapıcakları konusunda ruhsatı alıp 3 bın try ceza dıyolar hayırlısı olsun dedım bende :D dıkkatlı olalım
kings zenginlik böyle birşey
EEeeee napak abı ama bır sportıng mız olmadı :D
beni hem tavan folyosu hem film cam hemde app plakalardan çevirdi şok ceza yazıcaktiki yalvar yakar sadece filmlere yazdırdım ama herşey sökülüp trafiğe davet ettiler:)))
Sparco34
24/09/2012, 18:59
EEeeee napak abı ama bır sportıng mız olmadı :D
sporting olsa ne olacak mayk :D
can-asan
24/09/2012, 19:03
geçmiş olsun, bizimde başımıza gelmez inşallah.. bi konumu açsak ya nerede çevirmeler var diye ? bizde yolumuzu ona göre ayarlarız
Misafir047
24/09/2012, 19:16
beni hem tavan folyosu hem film cam hemde app plakalardan çevirdi şok ceza yazıcaktiki yalvar yakar sadece filmlere yazdırdım ama herşey sökülüp trafiğe davet ettiler:)))
tavan folyosunun yasak olduğunu bilmiyordum
Ziyaretçi051
24/09/2012, 19:25
Büyük geçmiş olsun yaptırırken bir ton para harca sonra ceza ye ondansonra sök en acısı harcadığın emek
Cam filmi olayını çok yakından takip eden biri olarak;
Hem Tübitak hem Bilim ve Teknoloji Bakanlığından cam filmi yasağının kalkmasıyla ilgili bilgi talep ettim, iki kurumda henüz alınan bir karar olmadığını, karar alınırsa Resmi Gazetede yayımlanacağını bildirdiler.
App plaka bende de var ancak mühürletemedim nerde mühürletirim bilmiyorum Ankarada. Bagajda orjinaller duruyor zaten.
aykutisci
24/09/2012, 20:55
şimdi arkadaşlar memur arabayı bağlamadı sadece ceza yazdı arac trafikten men olurmu ? bu 1 hafta içinde söküp götürüyosun felan ya ondan men olurmuyum ?
SKELETER
24/09/2012, 23:31
Cam filmi en azından arka camlar için artık kalkmalı. Güneşte pişiyor arabanın içi. Tamam simsiyah camları yasakla da 1 numaraya 2 numaraya ceza olmamalı.
Öncelikle geçmiş olsun, cam filmi ne yazık ki yasak, ancak yakın bir zaman içinde sadece arka camların sertifikalı cam filmleri ile kaplanmasına izin verilecek.
Ziyaretçi
25/09/2012, 11:12
Dostum app plaka'yi iptal ettiremezsin fakat cam filmi cezasina iptal mumkun. Trafik sube mudurlugunde ceza iptal bankosu var. Oraya gidip Sakarya Mahkemesinin almis oldugu bir karar vardi 2 ay once cam filmi cezasi iptali ile ilgili. Davayi acan Sakarya Barosu'na kayıtlı Avukat Vacit Öktem. Arac plakasi 54 AV 117. Bu sahsa ait genel mahkeme karari uzerinden cam filmi cezani iptal ettirebilirsin. Gecen ay bende cam filmiden ceza yemistim Ankara trafik sube mudurlugunden bu sekilden cezami iptal ettirdim. Bu karara adliyeden ulasabilirsin.
Geçmiş olsun. Yaptığımız tüm görsel modifiyeler ne yazık ki zaman içinde bize böyle ceza ile geri dönüş yapıyor :(
Şafak, tavan folyosu yapıldığı zaman bildiğim kadarıyla araç renginde değişim olduğu mantığı ile ruhsata işletilmesi gerekiyor. Gerçi ben 2 yıl boyunca folyolu olarak kullandım, camlarımda halen film var. Şu ana kadar çok şükür bir sorun yaşamadım. Allah'ta hiç birimize yaşatmasın :)
StrawBeeRy
25/09/2012, 12:08
geçmiş olsun benimde filmleri söktürdüler 2 gün önce gene çevirdiler ilk işi plakalara baktı sonu hüsran tabiki mühürlüymüş bu dedi dedim özel plaka ondan öyle :)
yasak ruhsata işletmen gerekiyor araba iki renk olduğu için...
şimdi arkadaşlar memur arabayı bağlamadı sadece ceza yazdı arac trafikten men olurmu ? bu 1 hafta içinde söküp götürüyosun felan ya ondan men olurmuyum ?
men olmuyorsun cıkartıp trafık subeye aracı gosterıyorsun cezayı kaldırıyorlar ama makbuzla gıdıceksın cezanı odeyıp
hsn.ozdemir
26/09/2012, 15:19
geçmiş olsun.
arkadaşlar,öncelikle mühürsüz plaka sahte...orjinalı bagajdada olsa mühürsüz plaka ile dolaşıyorsun diye çeviren memurun ruh haline bağlı şekilde ceza yiyon.filimde aynı şekilde memeurun ruh hali iii ise kurtulursun yoksa bende boğaz köprüsü girişinde hem film hem plakadan ceza yedim.sonra iki ay içinde tekrar çevirmede polisler filmleri sökmemişsin diye aracı bağlayacaklardıki yalvar yakar kurtardık.netice yasak ama polis iii ise serbet.
tavan folyosu konusunda skydome de çift renge girmesi lazım o zaman oda ruhsata işli değil ne alaka tavan folyosu bana biraz saçma geliyo
lektonstar17
26/09/2012, 22:35
Bir Türk vatandaşı olarak polis memuruna TERÖRİST demek yakışık alıyor mu?Hem yasa dışı iş yap hem hakaret et. O memur verilen görevi yerine getiriyor, kafasına göre ceza kanunu yaratıcak değil.Lütfen biraz daha duyarlı olalım.Benim bildiğim terörist dağlarda domuz gibi yaşayan kendi b.kuyla karnını doyuran Türk-Kürt , genç-yaşlı ayırmadan can alan insan artığıdır.
aykutisci
27/09/2012, 01:17
Bir Türk vatandaşı olarak polis memuruna TERÖRİST demek yakışık alıyor mu?Hem yasa dışı iş yap hem hakaret et. O memur verilen görevi yerine getiriyor, kafasına göre ceza kanunu yaratıcak değil.Lütfen biraz daha duyarlı olalım.Benim bildiğim terörist dağlarda domuz gibi yaşayan kendi b.kuyla karnını doyuran Türk-Kürt , genç-yaşlı ayırmadan can alan insan artığıdır.
bak ustam sende doğrusun bede dpğruyum benim doğruluğum şurda bu memurun amiri veriyor koçanı eline al bunu bitirmeden gelme böyle bi mantıkla yürüyor bu iş eğer ben 40 derece sıcakta arabama 1 numara film yaptıramıyacaksam böyle işin allah belasını versin yasadışı iş mi oluyor bu şimdi plaka konusundada ben farklı bi plakamı takıyorum arabaya altı üstü kare plaka bu eğer suçsa 5 liraya benzin satmak ne oluyor
Terorist konusunda ıse ben abımı tuncelıde kalleşlrın kurduğu mayınlı tuzakda kaybettım neyın ne olduğunu bu devlet bana cok ıyı ögretıyor ...
lektonstar17
27/09/2012, 01:44
Kardeşim öncelikle başın saolsun ,emin ol abin cennetin en güzel köşesinde sizi bekliyor olucaktır.Duruma sen kendi açından bakıyorsun ama o cam filmleri özellikle şu zamanlarda asker ve polis için o kadar büyük tehlike ki, içerde ne olduğunu bilemiyorlar, o film yüzünden bir çok polis memuru görevi esnasında silahlı saldırıya uğradı.Cam filmi güvenlik açısından tehlike teşkil ediyor.Yasak olması da bu yüzden.Yoksa kimsenin özel hayatla derdi yok.Cam filminin ne kadar yararlı olduğunu ,güneşten korunmak için şart olduğunu bende biliyorum ama durum bu malesef.
onur1986
30/09/2012, 17:45
Öncelikle sana çok geçmiş olsun arkadaşım.bende 2009 GP fun var.arka 3 cam orjinal olarak karartma. Bilen bilir.şimdi bu olay bana bi sıkıntı yaratırmı?bir de bu film olayı bana çok cazip geliyo ama burda okuduklarımdan sonra ürkmedim değil.diğer camlara da yaptırsammı yaptırmasam mı karar veremiyorum bi türlü..
ya işin kötü yanı cezayıda babam yedi araba ondaydı bide gelmiş diyo arabayı bağlamıyorum sadece ceza yazıyorum ... asıl terörist bunlar ya adi insanlar mazot 4,50 yaptılar doğru düzgün arabaya binemiyoruz ki şimdi gel 250 lira ceza öde bizi hergün düdükleyen devlete
Öncelikle Polis değilim onu söyleyeyim.21-22 yaşındasın ne bilirsin bu dünyada bilmem.Yasak olan herşeyi yap film,app vb şeyleri sonra da Polis e terörist de.Vay be!! Bence terörist sensin.Eğer arabanı o şekilde kullanmak istiyorsan doğuya gideceksin orada Polisler Askerler(Jandarma) böyle app, film le uğraşmıyorlar senin itham ettiğin terörislerle canlarını ortaya koyup çatışıyorlar.Rahmetli abini şehit eden, o mayını koyan terörist de belki abinin önünden geçti camları filimli arabayla o mayını yerleştirmeye giderken.Cesaretin varsa filminle,app nle git orada rahat rahat gez kimse ceza yazmaz.
BU SİTE 5-6 YIL ÖNCE NE KADAR GÜZELDİ OLGUN KENDİNİ BİLEN BİRBİRİNİ KIRMAYAN ÜYELERLE DOLUYDU.ŞU HALE BAKIN SİTE BİLE NE HALE GELDİ.YÖNETİCİLERDEN RİCAM BENİM IP VE NİCKİMİN BU FORUMDAN SİLİNMESİ.SAYGILARIMLA
Ben cam filminden yedim iki gün once 154 tl birde elime gecici trafige cıkma belgesi verdi filmlerin hepsini sök gel yoksa otomatıkmen 3 gün içinde men edilcek dedi bende 10 km uzaktaki polis karakoluna gittim baska ilcedeki ordan kaldırtrım men cezasını filmler duruyo :)
Semih Kurtulmus
09/11/2012, 13:07
baskan vallaha yıllardır ankara' kızılay - bahçelı 7 cadde + tunalı hilmi olarak trafik polislerinin cok durdugu yerlerde gezıyorum cam fılmlerım 2 numara ve kımse cevırmedı benı senelerdır ama sen muhtemelen app plaka goze battıysa polısın yanından gecerken camlarda vesıle olmustur diye dusunuyorum
benimkilerde zindan gibi gördün arabayı :D
bilmiyorum tamamen şans işi bu ne yapacakları belli olmuyor
BaranSelo
09/11/2012, 13:18
Mühürlü plaka yanımızdaysa hatta camın önünde duruyorsa bile yazıyorlar mı cezayı?
Bu arada geçmiş olsun, kota doldurmak için bisiklete bile ceza yazıyorlar bazen, yapacak bir şey yok.v
Mühürlü plaka yanımızdaysa hatta camın önünde duruyorsa bile yazıyorlar mı cezayı?
Bu arada geçmiş olsun, kota doldurmak için bisiklete bile ceza yazıyorlar bazen, yapacak bir şey yok.vMühürlü plaka yanındaysa App leri sökürüp onları taktırıyor ve 72tl ceza yazıyor.yanında değilse hem 72tl ceza yazıyor hemde çekiciye yükletip emniyetin otoparkına çektiriyor...
Mühürlü plaka yanındaysa App leri sökürüp onları taktırıyor ve 72tl ceza yazıyor.yanında değilse hem 72tl ceza yazıyor hemde çekiciye yükletip emniyetin otoparkına çektiriyor...
Abi App leri orda sökmek imkansız gibi birşey :S siyah silikon var çoğunda...