Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Film ve APP plakadan ceza yedim

aykut işçi
    aykutisci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 170

Standart Film ve APP plakadan ceza yedim

arkadaşlar film ve öndeki app plakadan 250 lira ceza yazdı polis filmlerde 1 numara bu film cezası kalkmıştı diye bi durum vardı neden böyle oldu bu bilgisi olan varmı cezayı ödememek için ?

- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
    ...dedi doktor Enver
    ince bir sesle:

-FEDA
    ...dedi Şeref bey
    ama kimseler duymadı ...

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

kalkmadı ama arka camlar için kalkacak bu arada geçmiş olsun özellikle app plakayı affetmiyorlar mühürsüz plaka ile gezilmez be hacı

aykut işçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

ya işin kötü yanı cezayıda babam yedi araba ondaydı bide gelmiş diyo arabayı bağlamıyorum sadece ceza yazıyorum ... asıl bunlar ya insanlar mazot 4,50 yaptılar doğru düzgün arabaya binemiyoruz ki şimdi gel 250 lira ceza öde bizi hergün düdükleyen devlete
    Konu Moderatör tarafından (01/10/2012 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazılan kelimelere dikat ediniz.. uyarı cezası aldınız

- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
    ...dedi doktor Enver
    ince bir sesle:

-FEDA
    ...dedi Şeref bey
    ama kimseler duymadı ...

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

app plakanın suç olduğunu bile bile takıyorsanız kusura bakmayın paşalar gibi ödersiniz geçmiş olsun

Mehmet AYDEMİR
    Palio Sporting Sparco34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34E4731
    Edilen teşekkür: 239

geçmiş olsun kardeşim

1. Cam filmi cezası var tüm camların film olması yasaktır...
    sadece arkadaki 3 cam cezasızdır....

2. standartların üzerindeki plakalara ceza uygulanıyor artı birde mühürsüzse plakayı söküp memura veriyorsunuz...bagajda gerçek plakalar duruyorsa sıkıntı olmaz....

benim başıma gelmişti ama app benim plakalar hemde mühür bu olay 1 ay olacak neredeyse
    ön plakam yok otto spec egsoz var arka plaka app mühürlü

trafik polisi direk dediği laf yanıma gelme aracın trafikten men diyerek oldu
    allahtan trafik müşavirliği işi yapıyoruz tanıdıklarımız var her ilçede

hiç bir işlem yapılmadan ruhsatımı ehliyetimi aldım devam ettim... çok şükür sorun çıkmadı

sende dikkatli ol

Ziyaretci032
    Ziyaretçi Ziyaretci032 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hemşo geçmiş olsun nerede yedin cezayı? filmlere fazlasıyla takık polisler son zamanlarda. zaten filmi görüp durdurduysa incik boncuk araştırmaktan geri durmuyorlar. keşke mühürlü app yaptırsaydın zamanında.

Ziyaretci031
    Ziyaretçi Ziyaretci031 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı aykutisci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar film ve öndeki app plakadan 250 lira ceza yazdı polis filmlerde 1 numara bu film cezası kalkmıştı diye bi durum vardı neden böyle oldu bu bilgisi olan varmı cezayı ödememek için ?
    baskan vallaha yıllardır ankara' kızılay - bahçelı 7 cadde + tunalı hilmi olarak trafik polislerinin cok durdugu yerlerde gezıyorum cam fılmlerım 2 numara ve kımse cevırmedı benı senelerdır ama sen muhtemelen app plaka goze battıysa polısın yanından gecerken camlarda vesıle olmustur diye dusunuyorum

Tanıl Timorci
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. pasa26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ED 2496
    Edilen teşekkür: 67

Arkadaslar bu aralar dıkkat edın trafıkcı amcalar ozellıkle fenerbahce cıkıs kızıltoprak cıkıs kadıkoy cıkıs bostancı da olmak uzere avlıyorlar ben 2 hafta once yedım ceza flımden 2 numara full on cam harıc 7 gun verdı sok resım cek yada gotur onaylattı 2 hafta oldun tınnnnnnnnnnnnnn yakalarsa ne yapıcakları konusunda ruhsatı alıp 3 bın try ceza dıyolar hayırlısı olsun dedım bende dıkkatlı olalım

Mehmet AYDEMİR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34E4731

Alıntı pasa26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu aralar dıkkat edın trafıkcı amcalar ozellıkle fenerbahce cıkıs kızıltoprak cıkıs kadıkoy cıkıs bostancı da olmak uzere avlıyorlar ben 2 hafta once yedım ceza flımden 2 numara full on cam harıc 7 gun verdı sok resım cek yada gotur onaylattı 2 hafta oldun tınnnnnnnnnnnnnn yakalarsa ne yapıcakları konusunda ruhsatı alıp 3 bın try ceza dıyolar hayırlısı olsun dedım bende dıkkatlı olalım
    kings zenginlik böyle birşey

Tanıl Timorci
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. pasa26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ED 2496
    Edilen teşekkür: 67

EEeeee napak abı ama bır sportıng mız olmadı

tolga tolga
    BeCkS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 79

beni hem tavan folyosu hem film cam hemde app plakalardan çevirdi şok ceza yazıcaktiki yalvar yakar sadece filmlere yazdırdım ama herşey sökülüp trafiğe davet ettiler))
    Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....

Mehmet AYDEMİR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34E4731

Alıntı pasa26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EEeeee napak abı ama bır sportıng mız olmadı

sporting olsa ne olacak mayk

Can Aşan
    can-asan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 314

geçmiş olsun, bizimde başımıza gelmez inşallah.. bi konumu açsak ya nerede çevirmeler var diye ? bizde yolumuzu ona göre ayarlarız

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı BeCkS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni hem tavan folyosu hem film cam hemde app plakalardan çevirdi şok ceza yazıcaktiki yalvar yakar sadece filmlere yazdırdım ama herşey sökülüp trafiğe davet ettiler))
    tavan folyosunun yasak olduğunu bilmiyordum

Ziyaretçi051
    Ziyaretçi Ziyaretçi051 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Büyük geçmiş olsun yaptırırken bir ton para harca sonra ceza ye ondansonra sök en acısı harcadığın emek

ABK
    Ziyaretçi ABK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cam filmi olayını çok yakından takip eden biri olarak;

Hem Tübitak hem Bilim ve Teknoloji Bakanlığından cam filmi yasağının kalkmasıyla ilgili bilgi talep ettim, iki kurumda henüz alınan bir karar olmadığını, karar alınırsa Resmi Gazetede yayımlanacağını bildirdiler.

App plaka bende de var ancak mühürletemedim nerde mühürletirim bilmiyorum Ankarada. Bagajda orjinaller duruyor zaten.

aykut işçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

şimdi arkadaşlar memur arabayı bağlamadı sadece ceza yazdı arac trafikten men olurmu ? bu 1 hafta içinde söküp götürüyosun felan ya ondan men olurmuyum ?

...dedi doktor Enver
    ince bir sesle:

-FEDA
    ...dedi Şeref bey
    ama kimseler duymadı ...

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Cam filmi en azından arka camlar için artık kalkmalı. Güneşte pişiyor arabanın içi. Tamam simsiyah camları yasakla da 1 numaraya 2 numaraya ceza olmamalı.

Cudi Kaan Okmeydan
    Viraj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 57

Öncelikle geçmiş olsun, cam filmi ne yazık ki yasak, ancak yakın bir zaman içinde sadece arka camların sertifikalı cam filmleri ile kaplanmasına izin verilecek.

Ziyaretçi
    Ziyaretçi Ziyaretçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı aykutisci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum app plaka'yi iptal ettiremezsin fakat cam filmi cezasina iptal mumkun. Trafik sube mudurlugunde ceza iptal bankosu var. Oraya gidip Sakarya Mahkemesinin almis oldugu bir karar vardi 2 ay once cam filmi cezasi iptali ile ilgili. Davayi acan Sakarya Barosu'na kayıtlı Avukat Vacit Öktem. Arac plakasi 54 AV 117. Bu sahsa ait genel mahkeme karari uzerinden cam filmi cezani iptal ettirebilirsin. Gecen ay bende cam filmiden ceza yemistim Ankara trafik sube mudurlugunden bu sekilden cezami iptal ettirdim. Bu karara adliyeden ulasabilirsin.

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon