Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyada duyulan ilginç sesler
Budweiser
22/09/2012, 03:55
Son birkaç haftadır evde otururken gündüz ve akşam farketmeden 3 4 saniyelik sesler duyuyorum periyodik aralıklarla, hani jet sesi gibi yada pürmüzün o ilk yanışındaki sesi gibi, "uçak geçiyodur"a yordum hep ama belirli aralıklarla aynı sesi duyunca kıllandım. Bugün arkadaşlarda muhabbetini çevirince şok oldum duyan bir ben değilmişim. İnternetten bi baktım 2011 den bu yana dünyanın bir çok yerine duyulan sesler (hepsi birbirinden farklı ama yakın tonda sesler) Hakkında çok söylenti var, yok amerikan HAARP silahı, bazıları dünyanın sonu geliyor 21 12 2012 de onun sesi, bazı din adamları Nakur sesi olarak yani karadelik sesi olarak adlandırıyor, bazılarıysa depremin habercisi olarak. Yani bu tarz şeylere ne inanırım ne korkarım elbet hepimiz birgün ölücez gidecezde bu tarz gizemli ve cidden ürkünç neydüğü belirsiz sesler insanı korkutmuyor değil, Türkiyenin belirli bölgelerindede duyuluyor internette araştırırsanız mutlaka çıkacaktır hatta şöyle bir linkte paylaşayım videolarda var bakarsınız :) Duyan falan varsa yazsın burayada tartışalım nedir ne değildir. Gökyüzünden Gelen Tuhaf Sesler? Nakur ?un Sesleri | Güncel Videolar (https://www.pisvideo.com/gokyuzunden-gelen-tuhaf-sesler-nakur-un-sesleri.dinle.izle.html)
valla süper oldu millete malzeme çıktı :) dünyanın birsürü yerinde duyulmuş sanırsam.
Gökyüzünde garip seslerin sırrı çözüldü?. | BlueBox BBS (https://www.bluebox.bbs.tr/gokyuzunde-garip-seslerin-sirri-cozuldu#comment-15215)
Ya kardeş gerildim kaldım şimdi bunları okurken birde imam üstüne sabah ezanını makamlı okuyunca var gerisini düşün artık, sonumuz hayır olsun diyebiliyorum sadece.
Sparco34
22/09/2012, 09:33
sonumuz geldi
İyi ki bende olmuyor ya :) kafayı bozarım yoksa...
ykaya1983
22/09/2012, 11:30
İlginç.
Ya kardeş gerildim kaldım şimdi bunları okurken birde imam üstüne sabah ezanını makamlı okuyunca var gerisini düşün artık, sonumuz hayır olsun diyebiliyorum sadece.
:) Suat hocam koptum sabah sabah :D
StrawBeeRy
22/09/2012, 12:17
İstanbul'da Duyulan Garip Sesler (Strange Sounds) 22 Eylül 2012 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=94LyQSbxjKY)
istanbulda çekilen bir video :)
ckrckrckr
22/09/2012, 12:59
Yoksa dünyanın sonu mu
Vay dedim.. Gerçekse iyiymiş yaw.. Decepticonlar gibi uğuldama vızıldama arası bir ses geliyor :D transformers olmasın :D :D
uLTRa GP
22/09/2012, 13:32
geçtiğimiz gece bende uyanıktım duymadım
uLTRa GP
22/09/2012, 13:38
oğuz korktunmu :D bence bu 2012 kıyamet olayı varya o başladı :)
Ben korkarım böyle şeylerden çok :)
Budweiser
22/09/2012, 14:19
İstanbul'da Duyulan Garip Sesler (Strange Sounds) 22 Eylül 2012 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=94LyQSbxjKY)
istanbulda çekilen bir video :)
Mert bu video fake sonradan düzenlenmiş sesler... 2. si tek gece duyulmuyor ben 1 aya yakın çok net şekilde gün içinde duyuyorum. Hatta çok yüksek bir ses olmamasına rağmen kendini çok net belli ediyor bazen onun sesine uyandığım oluyor. Sabah annemede sordum onu bende duydum filmlerdeki uzaylı aracı sesi gibi dedi uçak değil mi o dedi :D Var bi sesler çıkar kokusu elbet. O manyetik dalga muhabbetide mantıklı. O tarz bir kuşağın içine girdiysek olması mümkün zaten çoğu kaynak 2012 de dünya yok olmayacak boyut değiştirecek falan diyorlar. Cidden duyan yokmu benden başka forumda?
Son birkaç haftadır evde otururken gündüz ve akşam farketmeden 3 4 saniyelik sesler duyuyorum periyodik aralıklarla, hani jet sesi gibi yada pürmüzün o ilk yanışındaki sesi gibi, "uçak geçiyodur"a yordum hep ama belirli aralıklarla aynı sesi duyunca kıllandım. Bugün arkadaşlarda muhabbetini çevirince şok oldum duyan bir ben değilmişim. İnternetten bi baktım 2011 den bu yana dünyanın bir çok yerine duyulan sesler (hepsi birbirinden farklı ama yakın tonda sesler) Hakkında çok söylenti var, yok amerikan HAARP silahı, bazıları dünyanın sonu geliyor 21 12 2012 de onun sesi, bazı din adamları Nakur sesi olarak yani karadelik sesi olarak adlandırıyor, bazılarıysa depremin habercisi olarak. Yani bu tarz şeylere ne inanırım ne korkarım elbet hepimiz birgün ölücez gidecezde bu tarz gizemli ve cidden ürkünç neydüğü belirsiz sesler insanı korkutmuyor değil, Türkiyenin belirli bölgelerindede duyuluyor internette araştırırsanız mutlaka çıkacaktır hatta şöyle bir linkte paylaşayım videolarda var bakarsınız :) Duyan falan varsa yazsın burayada tartışalım nedir ne değildir. Gökyüzünden Gelen Tuhaf Sesler? Nakur ?un Sesleri | Güncel Videolar (https://www.pisvideo.com/gokyuzunden-gelen-tuhaf-sesler-nakur-un-sesleri.dinle.izle.html)
pürmüz ne hocam ya
Ziyaretçi048
22/09/2012, 15:11
ben o sesleri bir kaç kez duydum gemi kornası gibiydi.. kısa aralıklarla birkaç duydum..şehir içinde dolaşırken hatta turbo hortumu yırtıldı hava sesi sandım durdum gaz falan verdim baktım birşey yok devam ettim. allah allah demiştim kimseye birşey diyememiştim.
Bu sesi bende duydum ama önemsemedim asfalt traşlama makinasının sesine benziyor, malum şu sıralar her yerde asfalt çalışması var.
bende duydum u sesleri geceleyin. ama çalışma yapıyorlar dışarda diye pek üzerinde durmamıştım. hatta iki defa bu seslerin nereden geldiğini anlamak için dışarı bakınmıştım. ama hiç böyle şeyler gelmemişti aklıma... burda yazılanları okuduktan sonra paranoyaya bağlarım kafayı artık....:)):D
StrawBeeRy
22/09/2012, 21:22
bugün çok kişiye sordum duyanların sayısı fazla demekki harbiden gidiciyiz :D :D
uLTRa GP
22/09/2012, 21:30
bide ben duysam ya milleti uzaylılar kaçırır biz anca izleyelim :)
Ziyaretci037
22/09/2012, 21:31
Korkutmayin olm adami boyle konular acip:D
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
StrawBeeRy
22/09/2012, 21:34
Korkutmayin olm adami boyle konular acip:D
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
bu gece uyku yok ben sana söyliyim :D :D :D
uLTRa GP
22/09/2012, 21:39
duysak iyiydi :) ben hep meraklıyımdır böyle aksiyon içerikli şeylere
StrawBeeRy
22/09/2012, 21:42
bende ekşını,adrenalini çok severim ama bu tür şeyler bize terso :D
uLTRa GP
22/09/2012, 21:49
:D artık dünya bile isyanlarda hep zam yüzünden oluyor bunlar
Ziyaretci037
22/09/2012, 21:54
bu gece uyku yok ben sana söyliyim :D :D :D
Gerçekten duyarsam harbiden yok ama duymadım çok şükür :D
Videonunda fake olduğu belli ama bundan önce bi tane aynı şekilde bi yerde ormanda böyle garip sesler videosu izlemiştim bikaç ay önce o da korkutmuştu :D
:D artık dünya bile isyanlarda hep zam yüzünden oluyor bunlar
Aynen :-)
skystar37
22/09/2012, 22:34
Kameraların kaydettiği sesler çok yüksek hatta çeken kişinin yürürken kamerayı oynatırken çıkan seslerden rüzgardan bile yüksek bu denli yüksek bir seste eminim ki bir çok insan cama falan çıkar ne oluyor diye.
Bana hepsi fake gibi geliyor ama duydum diyenlere de bişey demiyorum kulak bu duyar göz bu görür eee dilde söyler ne diyim.
arkadaşlar bilmiyorum duydunuz mu yada biliyor musunuz? özellikle sayısal çıkış lı arkadaşlarım çok iyi bilecektir ki dünyada hiçbirşey yoktan var yada var dan yok olamaz buna ses de dahil yani şu anda bizim konuştuklarımız aslında yok olmuyor sadece bizim kulaklarımızın duyacağı şiddetten daha az şiddete azalıyor bundan 4-5 sene önce bir bilim adamı 1990 larda yaşayan babasının sesini evrende yakalamıştı..
skystar37
22/09/2012, 22:53
Atomların maddelerin ve ses dalgalarının kısaca var olan ve sonradan yok olduğu sanılan herşeyin aslında evrende kaldığı sadece zamanın gerisinde olduğundan artık yok sayıldığını bende okumuştum zaman yolculuğu da bunun üzerinde kuruluydu. Kaydedilen sesler belki evrende kalan eski seslerdir ama ben yinede o sesleri eline kamera alan herkesin yakalayabileceğine inanmadığım için fake diyorum yoksa bilimsel olarak araştırmalar yapıldığında neler neler çıkıyordur ortaya...
Konuyla ilgisi varmı bilemiyorum ama
https://www.parapsikoloji-tr.org/makaleler/yazilar/psiko6.html
Budweiser
23/09/2012, 02:11
pürmüz ne hocam ya
Pürmüz kaynak makinası gibi birşey sanayide ufak çaplı işlerde kullanılıyor baya piknik tüpünün ucuna tabanca gibi birşey var ucundan alev çıkıyor jet motorunun çalıştıktan sonraki hali gibi ufak çapta bir sesi var "kıhhhhhhhhhhhh" gibi :D nası bi tarif oldu bilemicem ama :D
ya ben bugün birazdaha araştırdım dünya evrende bulunan manyetik bir alan girdiği düşünülüyor bu kuşaktada çeşitli frekanslar yayılıyormuş bunlar muhtemelen onların sesi diyor ve uzun yıllar duymamız mümkünmüş, paranoya yada korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum ama sesler cidden ürkütücü, an itibariyle tekrar duydum dediğim gibi periyodik şekilde sürekli geliyor ama akşam trafik ve insan sesi daha az olduğu için daha net duyuluyor. Bi seferlik olan birşey de değil 2 3 haftadır dikkatimi çekti. Bir ton teori var ben hayırlısı diyorum. :)
Budweiser
23/09/2012, 02:12
Evet sesler evrende kaybolmuyor maalesef, bilimadamları halen daha araştırmaya sesleri tekrar yakalamaya çalışıyor özellikle bu varoluştan bu yana neler olduğunu anlayabilmek için ama bu konunun onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben.
aykut_1914
23/09/2012, 03:02
iyi halt ettik şu saatte bu başlıga girdik
Olmaz bir sey... Korkmayin... Korkunun ecele faydasi yok...
yavuzselim
23/09/2012, 12:05
mutlaka birde bu haberi okuyun. Kimileri bu sesi foton kuşağı diyor.
2012 Foton Kuşağı Etkisi / Bilim / Milliyet Blog (https://blog.milliyet.com.tr/2012-foton-kusagi-etkisi/Blog/?BlogNo=322744)
ibrahim06
23/09/2012, 13:03
Sincan Yenikent öyle sakin ki gece duyduğunuz tek ses çekirge sesleri.Arada bir de bikaç fırlamanın araba patinaj sesi..
Evet sesler evrende kaybolmuyor maalesef, bilimadamları halen daha araştırmaya sesleri tekrar yakalamaya çalışıyor özellikle bu varoluştan bu yana neler olduğunu anlayabilmek için ama bu konunun onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben.
Bende bunu anlayamıyorum kardeş ya havanın olmadıgı bir yerde ses nasıl yol alıyor. Ses havanın titreşmesi ile olusan bir fenomen değil mi? Yıllardır bilim adamları bunu söyleyip duruyor. Hep o İsviçreli bilim adamlarının basından cjkiyor bunlar :P
dogus618
24/09/2012, 09:26
gecenin sessizliğinde sabah ezanından hep içim ürker korkarım nedendir bilmiyorum ama çocukluğumdan beri korkarım o yüzden hemen ellerimi açıp allaha dua ederim ozaman korkumu unuturum ama uykumun arasında duyduğum saniye içim ürperir birde mescitle bizim bina arasında 3 bina var mübarek hoca sanki bizim evde okuyor hep zıplıyorum:) ezan sesine ama artık alıştım sayılır:)
Budweiser
24/09/2012, 13:11
evet mantıken havanın olduğu yerde olması gerekir sesin ama bazı frekans ve sinyal dalgaları nasıl oluyor bilmiyorum ama kaybolmuyor. Araştırmak lazım.