valla süper oldu millete malzeme çıktıdünyanın birsürü yerinde duyulmuş sanırsam.
Gökyüzünde garip seslerin sırrı çözüldü?. | BlueBox BBS
Son birkaç haftadır evde otururken gündüz ve akşam farketmeden 3 4 saniyelik sesler duyuyorum periyodik aralıklarla, hani jet sesi gibi yada pürmüzün o ilk yanışındaki sesi gibi, "uçak geçiyodur"a yordum hep ama belirli aralıklarla aynı sesi duyunca kıllandım. Bugün arkadaşlarda muhabbetini çevirince şok oldum duyan bir ben değilmişim. İnternetten bi baktım 2011 den bu yana dünyanın bir çok yerine duyulan sesler (hepsi birbirinden farklı ama yakın tonda sesler) Hakkında çok söylenti var, yok amerikan HAARP silahı, bazıları dünyanın sonu geliyor 21 12 2012 de onun sesi, bazı din adamları Nakur sesi olarak yani karadelik sesi olarak adlandırıyor, bazılarıysa depremin habercisi olarak. Yani bu tarz şeylere ne inanırım ne korkarım elbet hepimiz birgün ölücez gidecezde bu tarz gizemli ve cidden ürkünç neydüğü belirsiz sesler insanı korkutmuyor değil, Türkiyenin belirli bölgelerindede duyuluyor internette araştırırsanız mutlaka çıkacaktır hatta şöyle bir linkte paylaşayım videolarda var bakarsınızDuyan falan varsa yazsın burayada tartışalım nedir ne değildir. Gökyüzünden Gelen Tuhaf Sesler? Nakur ?un Sesleri | Güncel Videolar
Konu Budweiser tarafından (22/09/2012 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.
valla süper oldu millete malzeme çıktıdünyanın birsürü yerinde duyulmuş sanırsam.
Gökyüzünde garip seslerin sırrı çözüldü?. | BlueBox BBS
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Ya kardeş gerildim kaldım şimdi bunları okurken birde imam üstüne sabah ezanını makamlı okuyunca var gerisini düşün artık, sonumuz hayır olsun diyebiliyorum sadece.
sonumuz geldi
enteresan.
İyi ki bende olmuyor yakafayı bozarım yoksa...
Keyif BMW'Dir...
İlginç.
kedidir kedi![]()
İstanbul'da Duyulan Garip Sesler (Strange Sounds) 22 Eylül 2012 - YouTube
istanbulda çekilen bir video![]()
Yoksa dünyanın sonu mu
Vay dedim.. Gerçekse iyiymiş yaw.. Decepticonlar gibi uğuldama vızıldama arası bir ses geliyortransformers olmasın
![]()
![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
geçtiğimiz gece bende uyanıktım duymadım
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Allah allah nedir bu![]()
TSİ Jetta.
oğuz korktunmubence bu 2012 kıyamet olayı varya o başladı
![]()
Konu uLTRa GP tarafından (22/09/2012 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Ben korkarım böyle şeylerden çok![]()
TSİ Jetta.
Mert bu video fake sonradan düzenlenmiş sesler... 2. si tek gece duyulmuyor ben 1 aya yakın çok net şekilde gün içinde duyuyorum. Hatta çok yüksek bir ses olmamasına rağmen kendini çok net belli ediyor bazen onun sesine uyandığım oluyor. Sabah annemede sordum onu bende duydum filmlerdeki uzaylı aracı sesi gibi dedi uçak değil mi o dediVar bi sesler çıkar kokusu elbet. O manyetik dalga muhabbetide mantıklı. O tarz bir kuşağın içine girdiysek olması mümkün zaten çoğu kaynak 2012 de dünya yok olmayacak boyut değiştirecek falan diyorlar. Cidden duyan yokmu benden başka forumda?
ben o sesleri bir kaç kez duydum gemi kornası gibiydi.. kısa aralıklarla birkaç duydum..şehir içinde dolaşırken hatta turbo hortumu yırtıldı hava sesi sandım durdum gaz falan verdim baktım birşey yok devam ettim. allah allah demiştim kimseye birşey diyememiştim.
Bu sesi bende duydum ama önemsemedim asfalt traşlama makinasının sesine benziyor, malum şu sıralar her yerde asfalt çalışması var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri