PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben kışa hazırlığımı yaptım ya siz ? Lütfen MAŞALLAH diyelim....

akca37
28/08/2012, 17:36
Arkadaşlar bu hafta izinli olduğum için aklımda olup ama bayram öncesi rahatsızlığımdan dolayı yapamadığım aracımın garajının temizliğini bugün itibariyle yapmış buluyonuyorum. Ve aylardır aklımda olan başka bir şeyi de bu arada yaptım. Bakalım beğenecek misiniz.

Ayrıca benim yıldızım Punto Evo, Türklerin yıldızı da Türk Yıldızlarına ait bir fotoyu da sizlerle paylaşım istedim. Geçtiğimiz pazar günü Türk Yıldızları gösterisi vardı ordan bi kare ekleyim istedim :)

Yapılanlar;

1-Garajdaki tüm malzemelerin dışarı çıkartılması,
2-Apartmandan çekilen hortumla garaj önce su, akabinde de arap sabunuyla ve fırça yardımıyla taban ve duvarları gıcır gıcır köpükledim
3-Köpükleri giderttikten sonra yine garajımda bulunan Mıchelin Alpın lastiklerimi de köpük köpük temizleyip lastiklerimi de durulayarak tertemiz ettim güneşte kuruttum.
4-Garajın içini tekrar tazyikli suyla temizleyip çek pas ile suyunu dışarı attım.
5-Garajda işe yaramayacak bir dünya şeyi çöpe attım (Bunların birçoğu aracı sıfırken aldığımda içinde bulunan İtalyan logolu karton, plastik poşet vb malzemeler vardı :) )

Ve sizlerle bu işlemleri paylaşım istedim. Aracı yıkayamadım çünkü inanılmaz kapalıydı hava ve ben çok yorulmuştum.

Bu arada aracım 44.444 ü gördü :)

emrahisilti
28/08/2012, 17:59
eline sağlık çok temiz olmuşturda bagajın içini köpüklemeye gerek varmı ya :) onca arabam oldu hiç aklıma gelmemişti

1ocak2011
28/08/2012, 18:04
Ellerine sağlık...

siyahinci83
28/08/2012, 18:19
Herşey çok iyi olmuş ayrıca birşey dikkatimi çekti direksiyonda defarmasyon mu var ?

Ziyaretçi051
28/08/2012, 18:49
emrullah bravoyu alınca bravo resmimi koycan karşıki duvara ayrıca çok şanslısın böyle bir garajım olsun her gün yıkarım :rolleyes:

sinanuzun
28/08/2012, 18:59
Maşallah ne güzel park yerinizde var. Bizde arabayı kapının önüne bırakıyoruz sonra tevekkül ediyoruz. O gün Kimse park ederken veya geçerken arabaya sürtmezse şanslıyız demektir :)

yengecbaris
28/08/2012, 21:56
Eline sağlık maşallah. Michelin Alpine'lerden memnun musunuz?

skystar37
29/08/2012, 01:55
Valla hemşehrim böyle garajim olsun aracı her yıkadığımda onuda yıkarım..
Maşallah güzel olmuş.. İmkan varsa yere ızgaralı demir yaptır su aşağıda kalacağı için aracı yıkarken yada yağmurlu karlı bir gezinti sonrası akacak olan sudan çamurdan daha az pislenir garajin.

iskmehmet1975
29/08/2012, 11:55
eline sağlık çok temiz olmuşturda bagajın içini köpüklemeye gerek varmı ya :) onca arabam oldu hiç aklıma gelmemişti

garaj hocam bagaj değil sanırım

akca37
29/08/2012, 12:20

Üstadım aslan yattığı yerden belli olur, kaldı ki yaz kış kullanıyoruz patileri kirlenince içerisi de kirleniyordu, evimizdeki kullandığımız koltuk kanepe nasıl ki temiz ise puntişin de yattığı kaldığı yer temiz olsun istiyorum...

Ellerine sağlık...

Teşekkürler Tuncay abim...

Herşey çok iyi olmuş ayrıca birşey dikkatimi çekti direksiyonda defarmasyon mu var ?

Maşallah o bile gözden kaçmamış, garajı yıkadıktan sonra ıslak elimde ileri yanaştırmıştım o esnada direksiyonu tutunca ıslak olmuş, aracın içini çektirmek için ileri yanaşmıştım ondan o görüntü, bende okurken yüreğim ağzıma geldi bi an afalladım direksiyona nolmuş diye kuşkuya düştüm :)

emrullah bravoyu alınca bravo resmimi koycan karşıki duvara ayrıca çok şanslısın böyle bir garajım olsun her gün yıkarım :rolleyes:

Olabilir abi ne zamandır aklımdaydı, Fiat Genel Müdürlüğünden talep etmiştim aracı aldıktan sonra yollamışlardı, kısmet düneymiş, bu arada bravoyu istediğim fiyata alamıyorum ayrıca aracım satılmadan da alamıyorum bu da ayrı bi neden :(

Maşallah ne güzel park yerinizde var. Bizde arabayı kapının önüne bırakıyoruz sonra tevekkül ediyoruz. O gün Kimse park ederken veya geçerken arabaya sürtmezse şanslıyız demektir :)

Teşekkürler kardeşim, ben bu garajı bulduğumda ikinci aracım henüz italyadan gelmemişti ve aşağı yukarı bu garajı 2 ay boyunca boşa tuttum ve bir daha da bırakmadım, çünkü böyle bir garajı kastamonu da çok ama çok zor buluyorsun... Şöyle örn verim evim şehrin bir yanında aracımın garajı şehrin diğer ucunda herkes bana şaşırıyo araç nerde sen nerdesin diye ama hiçte sorun değil yürüyüveriyorum... :)

Eline sağlık maşallah. Michelin Alpine'lerden memnun musunuz?

Çok ama çok memnunum, bu kış inanılmaz kar yağmıştı buz vs , Kastamonuyu bilenler bilir üniversitenin rektörlüğün önünde dik sayılabilecek bi yokuş var , ünv görevlileri sabah yağan karı yolun ortasına ittirmişler, tam yüksek kara denk gelince fark ettim durdum rampada söledim kazıdılar sonra olduğum yerden patinajsız kalktım sonra tekrar bizim kültür müdürlğünün önündeki dik rampaya sardım patinaja düşürmeden yukarı çıktım , beni izleyen kurumdaki abiler biz seni bir daha kalkamassın zannetmiştik araçta lastikte iyiymiş diye söylemişlerdi ... :)

Valla hemşehrim böyle garajim olsun aracı her yıkadığımda onuda yıkarım..
Maşallah güzel olmuş.. İmkan varsa yere ızgaralı demir yaptır su aşağıda kalacağı için aracı yıkarken yada yağmurlu karlı bir gezinti sonrası akacak olan sudan çamurdan daha az pislenir garajin.

Abi zaten önünde su gideri var rahat ol, teşekkür ederim.

garaj hocam bagaj değil sanırım

Aslan yattığı yerden belli olur diyorum, evim nasıl temiz ise aracımın yattığı yerde pırıl pırıl olsun isterim.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel ve özel yorumlarınız için, dün zar zor garajı ve lastiklerimi güzelce yıkamıştım, akşam üstü hava yağmur yağacağı için abimle gittik güzelce aracı da iç dış yıkadım sildim. onun da fotosunu eklim tam olsun buyrun...

akca37
31/08/2012, 14:55
Kendimin ve diğer arkadaşların açtıkları konulardaki resimleri açamama sorunum var sizce neden ? Tarayıcımdan mı kaynaklanıyor ki ? Exp kullanıyorum

ZAK1980
01/09/2012, 14:18
Kendimin ve diğer arkadaşların açtıkları konulardaki resimleri açamama sorunum var sizce neden ? Tarayıcımdan mı kaynaklanıyor ki ? Exp kullanıyorum
iNTERNET EXPLOLERMI KULLANIYORSUN HATA USTUNE HATA VERIYORDU BIR ARA MOZILLA KULLAN

akca37
01/09/2012, 17:47
iNTERNET EXPLOLERMI KULLANIYORSUN HATA USTUNE HATA VERIYORDU BIR ARA MOZILLA KULLAN

Evt exp kullanıyorum ama sorun şöyle; resme tıklayınca ne açıyo ne kapatıyo hiçbir emare yok :(

blk_hakan
01/09/2012, 23:52
Maşallah çok güzel olmuş :) bi sorum olucak multijetlerin dikiz aynaları benzililerden farklımı ?

akca37
02/09/2012, 00:52
Maşallah çok güzel olmuş :) bi sorum olucak multijetlerin dikiz aynaları benzililerden farklımı ?

Aynalar aynı ancak benim araçta kararan dkz aynası mevcut bundan dolayı farlı görülebilir.