Arkadaşlar bu hafta izinli olduğum için aklımda olup ama bayram öncesi rahatsızlığımdan dolayı yapamadığım aracımın garajının temizliğini bugün itibariyle yapmış buluyonuyorum. Ve aylardır aklımda olan başka bir şeyi de bu arada yaptım. Bakalım beğenecek misiniz.

Ayrıca benim yıldızım Punto Evo, Türklerin yıldızı da Türk Yıldızlarına ait bir fotoyu da sizlerle paylaşım istedim. Geçtiğimiz pazar günü Türk Yıldızları gösterisi vardı ordan bi kare ekleyim istedim

Yapılanlar;

1-Garajdaki tüm malzemelerin dışarı çıkartılması,
2-Apartmandan çekilen hortumla garaj önce su, akabinde de arap sabunuyla ve fırça yardımıyla taban ve duvarları gıcır gıcır köpükledim
3-Köpükleri giderttikten sonra yine garajımda bulunan Mıchelin Alpın lastiklerimi de köpük köpük temizleyip lastiklerimi de durulayarak tertemiz ettim güneşte kuruttum.
4-Garajın içini tekrar tazyikli suyla temizleyip çek pas ile suyunu dışarı attım.
5-Garajda işe yaramayacak bir dünya şeyi çöpe attım (Bunların birçoğu aracı sıfırken aldığımda içinde bulunan İtalyan logolu karton, plastik poşet vb malzemeler vardı )

Ve sizlerle bu işlemleri paylaşım istedim. Aracı yıkayamadım çünkü inanılmaz kapalıydı hava ve ben çok yorulmuştum.

Bu arada aracım 44.444 ü gördü