PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Detaylı Temizlik ve Motor yıkama

GUNES
09/08/2012, 23:42
arkadaşlar adana'da motor yıkama ve detaylı temizlik yapan (iyi yapan) bildiğiniz bir yer var mı? ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? (50 tl civarı diye biliyorum ben...)

GUNES
10/08/2012, 17:30
tüm yardımlarınız ve cevaplarınız için binlerce teşekkürler arkadaşlar:) bugün hallettim ben...30 tl iç dış ve motor yıkama...merak edenler için sorarsanız yerini söylemem:)

Honor COOPER
11/08/2012, 20:49
Hayırlı olsun 3 gündür giremedim foruma cevaplardım yoksa.
lakin detaylı temizlik çok farklı ve fiyatları 150 tl den başlar araç ilk günki formuna ulaşır.siz iç dış ve motor yıkatma yapmışsınız.

fhmnl
11/08/2012, 20:56
tüm yardımlarınız ve cevaplarınız için binlerce teşekkürler arkadaşlar:) bugün hallettim ben...30 tl iç dış ve motor yıkama...merak edenler için sorarsanız yerini söylemem:)

Hayırlı olsun:) adana dan kimse foruma girmiyor herhalde puntosuna binen baraj yolu balcali sevgi adası gezip geliyor:)

fhmnl
11/08/2012, 20:57

nerde yaptırdın güneş abi Söz kimseye söylemem :)

GUNES
12/08/2012, 00:18
aslında detaylı temizliğe ihtiyacım yoktu...araba daha 6 aylık..ama motor berbattı...şaka bi yana iç dış güzel temizlediler motoru da cillop gibi parlatmışlar sağolsunlar:) galeria'ya yakın toros cd. autowaks(doğru mu yazdım bilmiyorum) orada yıkattım...daha önce 207'im vardı detaylı temizlik yaptırmıştım memnun kalmıştım...tavsiye ederim arkadaşlar...
fehmi arkadaş; baraj yolu balcalı sevgi adası'nı bırak Adana'da 50 derece sıcakta kimse yok...millet kaçmış yaylaya valla:)