Orijinalini görmek için tıklayınız : Detaylı Temizlik ve Motor yıkama
arkadaşlar adana'da motor yıkama ve detaylı temizlik yapan (iyi yapan) bildiğiniz bir yer var mı? ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? (50 tl civarı diye biliyorum ben...)
tüm yardımlarınız ve cevaplarınız için binlerce teşekkürler arkadaşlar:) bugün hallettim ben...30 tl iç dış ve motor yıkama...merak edenler için sorarsanız yerini söylemem:)
Honor COOPER
11/08/2012, 20:49
Hayırlı olsun 3 gündür giremedim foruma cevaplardım yoksa.
lakin detaylı temizlik çok farklı ve fiyatları 150 tl den başlar araç ilk günki formuna ulaşır.siz iç dış ve motor yıkatma yapmışsınız.
tüm yardımlarınız ve cevaplarınız için binlerce teşekkürler arkadaşlar:) bugün hallettim ben...30 tl iç dış ve motor yıkama...merak edenler için sorarsanız yerini söylemem:)
Hayırlı olsun:) adana dan kimse foruma girmiyor herhalde puntosuna binen baraj yolu balcali sevgi adası gezip geliyor:)
nerde yaptırdın güneş abi Söz kimseye söylemem :)
aslında detaylı temizliğe ihtiyacım yoktu...araba daha 6 aylık..ama motor berbattı...şaka bi yana iç dış güzel temizlediler motoru da cillop gibi parlatmışlar sağolsunlar:) galeria'ya yakın toros cd. autowaks(doğru mu yazdım bilmiyorum) orada yıkattım...daha önce 207'im vardı detaylı temizlik yaptırmıştım memnun kalmıştım...tavsiye ederim arkadaşlar...
fehmi arkadaş; baraj yolu balcalı sevgi adası'nı bırak Adana'da 50 derece sıcakta kimse yok...millet kaçmış yaylaya valla:)