Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracımın koltuklarını yıkattım...(antalya)
gp gynamiclerin en büyük iki sorunundan direksiyon derisi soyulmasını deri kaplatarak hallettikten sonra diğer bir sorun olan koltuklardaki kir ve lekelere el atmanın zamanı gelmişti sonax döşeme temizleyici ve aspirinle yaptığım iki amatör denemeden sonuç alamayınca daha iyi sonuç alabileceğimi düşündüğüm makineyle yıkatmaya yöneldim.bunun içinde biraz araştırma yapınca Antalyada Uğur halı yıkamada karar kıldım bunun sebebi ellerindeki makinenin yıkamayı 80 derece sıcak suyla ve özel şampuanıyla yapması.toplam işlem(koltukların,kapı içlerinin yıkanması ve plastik aksamların özel bi temizleyiciyle silinip parlatılması) yaklaşık 1.5-2 saat sürüyor tabi tam kurama için işlemden sonra 2-3 saat kurumaya bırakılması gerekiyor.fiyatı toplamda 100tl tuttu.benim hoşuma gitti zaten çıkan kiri ve tozu görünce memnuniyetim bir kat daha arttı.şöyle bir videoları var işlemi merak edenler için...
araç koltuk yıkama antalya.mp4 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lmA0uTBY864)
önce kirli hali...
çıkan kire inanamadım ve silmekle bu kirin kesinlikle çıkmayacağını anladım...
celenlee
01/08/2012, 20:39
Güzel iş çıkarmışlar.
Ücret?
Güzel iş çıkarmışlar.
Ücret?yukarıda belirttiğim gibi toplam 100 tl...
fiyat uygun olsa bende yaptırırdım
celenlee
01/08/2012, 21:02
yukarıda belirttiğim gibi toplam 100 tl...
Düzgün okumamışız besbelli :)
Ayberk0616
01/08/2012, 21:09
Güzel olmuş güle güle kullanın
açık renkli koltuklar öyle silme vs ile çıkmaz geçmez anca ilaç püskürtülüp vakumlanması gerek
fiyat uygun olsa bende yaptırırdımpahalı mı diyorsun bence fiyat gayet uygun yaklaşık 2 saat sürüyor işlem hemde göstermelik değil yaptıkları iş...:thumbup1:
Güzel olmuş güle güle kullanın
açık renkli koltuklar öyle silme vs ile çıkmaz geçmez anca ilaç püskürtülüp vakumlanması gerekevet dediğim gibi silmekle hiçbir sonuç alınmıyor ben kaç sefer denedim sonuç sıfır:no000000:.en iyi çözüm güzelce temizleyip makineyle kalan kirlerin koltuktan çekilmesi...
ykaya1983
02/08/2012, 00:49
Bence de süper.
Çok temiz olmuş, işçiliğe göre fiyatı fena sayılmaz ama koltukları çabuk yıpratmazmı böyle uygulama, videodaki eleman sanki bıçakla kazıyo gibiydi.Aslında en iyisi kılıfları çıkartıp makineyle veya kuru temizlemeye vermek ama zor iş tabii ..
Abi bu aralar yine yardırışa geçtin Punto'da :)
Çok temiz olmuş, işçiliğe göre fiyatı fena sayılmaz ama koltukları çabuk yıpratmazmı böyle uygulama, videodaki eleman sanki bıçakla kazıyo gibiydi.Aslında en iyisi kılıfları çıkartıp makineyle veya kuru temizlemeye vermek ama zor iş tabii ..kılıfları yıkasanda esas kir süngerde olduğu için yine sağlıklı olmaz benim araçtan çıkan kiri gördüysen bu kadar kirin sadece kılıfta olmasına imkan yok.ayrıca döşemede en ufak bir deformasyon yok makine önce sicak suyla ve köpükle kumaşı yumaşattığı için vakumlama yaparken kılıfın üzerinde kayıyor hemen..
Abi bu aralar yine yardırışa geçtin Punto'da :)ne yapalım Oğuz kaşıntımız geçmiyor bi türlü...:-)
İlk günkü gibi olmuş maşallah :) Güle güle kullanın :)
matushella
02/08/2012, 12:32
Güzel temizlenmiş ama o renk koltuk kullanmak çok zor 2 günde eski kirli haline dönecekmiş gibi bir renk.
Güzel temizlenmiş ama o renk koltuk kullanmak çok zor 2 günde eski kirli haline dönecekmiş gibi bir renk.maalesef haklısınız:hmm: aracımın en sevmediğim özelliklerinden biri koltuk rengi zaten.. daha güzel renk ve daha kaliteli kumaştan olabilirdi kesinlikle...
fotobelit
02/08/2012, 14:08
Videodaki koltuk ile resimlerdeki koltuk farklımı banamı öyle geldi?
Videodaki koltuk ile resimlerdeki koltuk farklımı banamı öyle geldi?video firmaya ait benim aracımın içi yıkanırken çekilmedi.:siritma: sanırım bi peugeot 307 araca ait...videoyu merak eden arkadaşların yıkamanın nasıl yapıldığını görmesi açısından koydum...
zaten videoyu paylaşmadan belitmiştim "şöyle bir videoları var işlemi merak edenler için..." diye sanırım gözünüzden kaçmış...
cute.poison
02/08/2012, 15:56
Hayırlı olsun güle güle kirletin... :) Gayet başarılı sonuç almışsınız bence... Aynı koltuklardan bende de var...Sizinki kadar kirli olmasada yine de kirli ve lekeler var...Herhangi bir halı yıkamacı da vakumlatsak iyi sonuç alınır mı acaba? Yoksa bu tip bir makina mı gerekli? Halı yıkamacılarda yıkatıp memnun kalan arkadaş var mıdır acaba?
Hayırlı olsun güle güle kirletin... :) Gayet başarılı sonuç almışsınız bence... Aynı koltuklardan bende de var...Sizinki kadar kirli olmasada yine de kirli ve lekeler var...Herhangi bir halı yıkamacı da vakumlatsak iyi sonuç alınır mı acaba? Yoksa bu tip bir makina mı gerekli? Halı yıkamacılarda yıkatıp memnun kalan arkadaş var mıdır acaba?biraz araştırırsanız bulabilirsiniz ama muhakkak temizlendikten sonra kalan kirlerinde makineyle vakumlattırın. bazen yıkama ve detaylı temizlik yapan yerlerdede oluyor bu tür cihazlar...
skystar37
03/08/2012, 00:19
Valla İstanbulda varsa bu şekilde temizlik yapacak ilk işim cumartesi gitmek olacak. İstanbulda içinde bu şekilde temizlik yapan yer bilen varsa lütfen yazsın.
Bu arada cidden koltuklar çiçek gibi olmuş tertemiz.
Valla İstanbulda varsa bu şekilde temizlik yapacak ilk işim cumartesi gitmek olacak. İstanbulda içinde bu şekilde temizlik yapan yer bilen varsa lütfen yazsın.
Bu arada cidden koltuklar çiçek gibi olmuş tertemiz.teşekkür ederim gerçekten aracın içindeki koku bile değişti çok memnun kaldım.muhakkak vardır istanbuldada bi işleri yapan yerler oradaki arkadaşlar yardımcı olacaktır...
::)
Budweiser
03/08/2012, 12:23
Valla geri kusmayacaksa o kirleri çok güzel bir temizlik olmuş bende beğendim. Fiyatıda çok pahalı değil bence.
Bursa da bulabır mıyızwalla bende internetten araştırıp buldum büyük ihtimal oralarda da vardır benzer makinaları olan yerler...
skystar37
07/08/2012, 10:30
seyrusefer arkadaş konu açmış koltuk kılıflarını söküp yıkama ile ilgili ben karar verdim kendim söküp evde yıkayacağım.
seyrusefer arkadaş konu açmış koltuk kılıflarını söküp yıkama ile ilgili ben karar verdim kendim söküp evde yıkayacağım.süngere geçen kir temizlenmedikçe kılıfları yıkatsanda kısa sürede süngerdeki kir kusma yapıp tekrar kirletecektir kılıflarını...:wink:
skystar37
08/08/2012, 02:52
süngere geçen kir temizlenmedikçe kılıfları yıkatsanda kısa sürede süngerdeki kir kusma yapıp tekrar kirletecektir kılıflarını...:wink:
Demin banyo yaparken oda geldi aklıma halı yıkama makinesi ile taban halısını yıkarken süngerleri de yıkamayı ekledim planlarımın içine. Sonuçta asıl kiri kusan sünger birde önceden iç temizlik yapılmış ise ki bende yapıldı adamların kullandığı ürün süngerden bir müddet sonra kılıflara geçiyor ve genelde beyaz beyaz lekeler bırakıyor şuan benim kılıflar da olduğu gibi.
biancoangelo
09/08/2012, 02:45
Bence çook iyi fiyata süper bi iş olmuş güle güle kirletin....Hayırlı Forumlar.
biancoangelo
09/08/2012, 02:47
Demin banyo yaparken oda geldi aklıma halı yıkama makinesi ile taban halısını yıkarken süngerleri de yıkamayı ekledim planlarımın içine. Sonuçta asıl kiri kusan sünger birde önceden iç temizlik yapılmış ise ki bende yapıldı adamların kullandığı ürün süngerden bir müddet sonra kılıflara geçiyor ve genelde beyaz beyaz lekeler bırakıyor şuan benim kılıflar da olduğu gibi.
Oyüzden hocam keşke sizde halı yıkama mak. olsada kendiniz gönlünüzce yapsanız. Şu ihlasın bi modeli var 1600-2000 tl civarında... bende yok ama kullananlar çok memnun.